parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Από το thread Insomnia Twitter: Κάτι χρωστάμε Insomnia Twitter Background Ανάλυση 1024x768 Ανάλυση 1280x1024 Ανάλυση 1440x900 Ανάλυση 1680x1050 Ανάλυση 1920χ1200 Επίσης, αν και δεν πρόκειται για wallpapers, ρίξε μια ματιά και σε αυτό: Insomnia-related banners. Ίσως το βρεις ενδιαφέρον...
nurse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό αυτό από το twitter. Είναι πλέων το νέο μου wallpaper. Για αυτούς που ενδιαφέρονται πολύ καλό αυτό με τα Insomnia-related banners... Εάν υπήρχε και κάτι σε gadget για την επιφάνεια εργασίας που θα προβάλει τμήματα του ιστοτόπου.... θα ήταν .... Άραγε θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο σημείο στον τομέα Αρχεία φάκελος με στοιχεία τύπου Insomnia Art με στοιχεία όπως αυτά που έχουν είδη παρατεθεί, αλλά και με δημιουργίες εμπνευσμένων χρηστών;;; Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που ψάχνει κάτι τέτοιο... (βλέποντας το thread "insomnia twitter") ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:43 ---------- Ok τώρα το είδα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271652&page=4 Ας είναι και έτσι..
o_magazatoras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν πολλά χρόνια κάποιο παιδί έδωσε δουλειές του σχετικά με τον τυπάκο του inso. Κανας τυμβωρύχος εύκαιρος να τα αναστήσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.