damoclesword Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως ξέρετε που μπορώ να κατεβάσω κανένα codec για το Media player των Windows; Πολλές ταινίες AVI μου τις ανοίγει μόνο με ήχο. Χρησιμοποιώ VLC γενικά αλλά μ αρέσει πιο πολύ αισθητικά το WMP. Αν είναι illegal δέχομαι και ΡΜ!
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ffdshow-tryouts + Haali Media Splitter και θα είσαι κομπλέ...
damoclesword Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ffdshow-tryouts+ Haali Media Splitter και θα είσαι κομπλέ... Ευχαριστώ! αφού τα κάνω install ανοίγω μετά το WMV και είμαι οκ; ή έχει άλλη διαδικασία; σόρρυ, πρωτάρης
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κατάλαβα ότι είχες πρόβλημα μόνο με AVI. Με WMV videos δε θα έπρεπε να υπάρχει κανένα πρόβλημα, τα Windows τα υποστηρίζουν από τη μάνα τους χωρίς έξτρα codecs...
damoclesword Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κατάλαβα ότι είχες πρόβλημα μόνο με AVI. Με WMV videos δε θα έπρεπε να υπάρχει κανένα πρόβλημα, τα Windows τα υποστηρίζουν από τη μάνα τους χωρίς έξτρα codecs... οχι, δεν υπάρχει πρόβλημα με αρχεία WMV, λάθος διατύπωση έκανα. Να ρωτήσω ήθελα αν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από την εγκατάσταση αυτών των προγραμμάτων για να παίξει αρχεία AVI ο Media Player. Δηλ. τα εγκαθιστώ και είμαι εντάξει (σόρρυ για το πρήξιμο!)
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Στον ίδιο τον Windows Media Player, όχι. Δε θα χρειαστούν ρυθμίσεις. Ίσως όμως θέλεις να τσεκάρεις μερικές ρυθμίσεις και δυνατότητες που έχει ο ffdshow. Δες το άρθρο περί ffdshow-tryouts που υπάρχει στο Insomnia Wiki.
damoclesword Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ! μόλις άνοιξα ένα AVi για δοκιμή και παίζει μια χαρά παρεμπιπτόντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.