pavlosmel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που γνωρίζουνε από αναβαθμίσεις... Aγόρασα ένα pc μεταχειρισμένο με τα έχεις χαρακτηριστικά......... ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ GIGABYTE GA-946GMX-S2 εδώ μπορείτε να δείτε μερικές "πλιρ"http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526693 Επεξεργαστής-INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX μνημη 2 μνημες του 1g αλλα δεν ξέρω τη μάρκα 2 σκληρους seagate x500gb τροφοδοτικο. 400w μαρκας multirama πολύ θορυβώδες καρτα γραφικων 8600gt (δεν παιζω παιχνιδια και δεν με ενοχλει ) λειτουργικό που είχε windows vista premium. ( τώρα έχει windows xp pro) τώρα αυτό που θέλω εγώ να ρωτήσω είναι οι ότι θέλω 1)να δουλεύω βαριές εφαρμογές όπως photoshop και εφαρμογές για video .. 2) εγκαθιστώ και "απεγκαθιστο" πολλές εφαρμογές για λόγους. 3)με αρέσει να πειράζω αυτές της εφαρμογές τη μπορώ να κάνω για να το αναβαθμίσω όπως πχ ram να πάει στα 4g η όπου πάει αν και το λειτουργικό του είναι 32 bit οποτε δεν βλέπω παραπάνω και με pies μνήμες,? και αν η κάρτα γραφικών είναι αρκετή "γιαυτο" που τι θέλω ...και με ποιο τροφοδοτικό να αντικαταστήσω το υπάρχον ? γενικά θα ήθελα το maximoum που μπορώ να το παο το συγκεκριμένο pc και αν στο μέλλον μπορώ να το κάνω overclocing με αυτά που θα έχω βάλει.... γενικά θα ήθελα να είναι ένα pc που θα πειραματιστώ μαζίτου (και θα μάθω) ... (να το πουσάρω στο maximoum ) σας ευχάριστο όλους προκαταβολικά για το χρόνο σας :-)
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις; Για overclock δύσκολα με την συγκεκριμένη μητρική.
pavlosmel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις; Για overclock δύσκολα με την συγκεκριμένη μητρική Κατερχασ σε ευχαρηστω για την αμεση παρεβαση να σε καλα ... Δεν εχω προβλημα σε αυτο (δεν θα περηορηστω δηλ) αν ειναι να κανω κατι καλητερο με το συγκεκρημενο pc... δωσε μου ιδεες..
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκινάς με ένα ποιοτικό και αθόρυβο psu. Μνήμες δυστυχώς η μητρική σου δίνει 2 slot, οπότε αν θες να πας σε 4Gb αναγκαστικά "πετάς" αυτές που έχεις, και πας σε ένα 2χ2 kit. Kάρτα γραφικών δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις, από την στιγμή που τα παιχνίδια δεν σε απασχολούν, και η συγκεκριμένη υποστηρίζει CUDA, την κρατάς. Πας σε 64bit λειτουργικό, κατά προτίμηση win7, και βάζεις αν θες τους 500άρηδες σε raid0. Aυτά, με δεδομένο φυσικά πως κρατάς μητρική και επεξεργαστή.
cabdik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκινάς με ένα ποιοτικό και αθόρυβο psu. Μνήμες δυστυχώς η μητρική σου δίνει 2 slot, οπότε αν θες να πας σε 4Gb αναγκαστικά "πετάς" αυτές που έχεις, και πας σε ένα 2χ2 kit. Kάρτα γραφικών δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις, από την στιγμή που τα παιχνίδια δεν σε απασχολούν, και η συγκεκριμένη υποστηρίζει CUDA, την κρατάς. Πας σε 64bit λειτουργικό, κατά προτίμηση win7, και βάζεις αν θες τους 500άρηδες σε raid0. Aυτά, με δεδομένο φυσικά πως κρατάς μητρική και επεξεργαστή. +1. αυτα ειναι τα βασικα που μπορεις να κανεις. αλλιως πας για αλλαγη..!!!
pavlosmel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρεσει αυτη η ιδεα ναστε καλα ρε παιδια σας ευχαρηστω για το χρονο σας ..!!!!!!!! Για την Ωρα θα προσαρμοστω σε αυτα που εχω (γαι να πηραματηστω κιολας).... ΥΓ... Αν ηταν να αλαξω μητρηκη με επεξεργαστη τη θα μου προτηνατε και με τη κοστος??? Αξειζει στο μελον να γηνει αυτο ?? H η αγορα καινουριου PC συμφερει απο ολες της αποψης? (παντα με βαση οτη οι απετησοις μου ειναι αυτες που προαναφερα)) Αν και βλεπω οτι οι περησωτεροι ειναι της αποψης στο φτιαξτω μονος σου..!!!!!
caution Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Με ότι είπε ο liopyr και ένα light o/c νομίζω θα είσαι καλυμμένος για αυτά που περιγράφεις - εκτός αν είναι μεγάλα τα projects σου - οπότε πας για γερή αναβάθμιση
pavlosmel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαρηστω ολους παιδια .!!!!!!!!!
soulis7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια ενα εχω να σας πω η μητρικη περνει επεκτασει εως 2gb οποτε δεν μπορεις να παρεις περισσοτερο απο 2gb μνημες και ταχυτητα 667
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια ενα εχω να σας πω η μητρικη περνει επεκτασει εως 2gb οποτε δεν μπορεις να παρεις περισσοτερο απο 2gb μνημες και ταχυτητα 667 Όντως, ταχύτητα δεν είναι πρόβλημα, οι 800ρες θα υποχρονιστούν στα 667MHz, το θέμα είναι ο περιορισμός χωρητικότητας. pavlosmel ψάχτο καλύτερα αυτό πριν πάρεις το 2x2 kit...
soulis7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως, ταχύτητα δεν είναι πρόβλημα, οι 800ρες θα υποχρονιστούν στα 667MHz, το θέμα είναι ο περιορισμός χωρητικότητας. pavlosmel ψάχτο καλύτερα αυτό πριν πάρεις το 2x2 kit... και εγω το ιδο συστημα εχω με kingston μνημες και αλλο τροφοδοτικο και ψαχνομαι για αναβαθμιση εχω ανοιξει θεμα αλλα δεν βλεπω καμια απαντηση
pavlosmel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως, ταχύτητα δεν είναι πρόβλημα, οι 800ρες θα υποχρονιστούν στα 667MHz, το θέμα είναι ο περιορισμός χωρητικότητας. pavlosmel ψάχτο καλύτερα αυτό πριν πάρεις το 2x2 kit... τη ακριβώς εννοείς εγώ ρώτησα και μου ειρένε ότι μπορώ να βάλω 2 τον 2g... και εγω το ιδο συστημα εχω με kingston μνημες και αλλο τροφοδοτικο και ψαχνομαι για αναβαθμιση εχω ανοιξει θεμα αλλα δεν βλεπω καμια απαντηση δηλ να κοιτάμε για overcklock..?????? αξίζει αυτό η.????
phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 τη ακριβώς εννοείς εγώ ρώτησα και μου ειρένε ότι μπορώ να βάλω 2 τον 2g... Σύμφωνα με την Gigabyte υποστηρίζει μέχρι 2GB: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2550&ProductName=GA-946GMX-S2
pavlosmel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Σύμφωνα με την Gigabyte υποστηρίζει μέχρι 2GB: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2550&ProductName=GA-946GMX-S2 την ήπια δηλ .....:cry: και πάλι σας ευχάριστο για το χρόνο σας όλους ναστέ καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.