GreenBeret2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Πρώτον θα πώ τα χαρακτηριστηκά απο το pc μου: Μητρική Κάρτα:MSI P45 NEO2-FIR Κάρτα Γραφικών:POWERCOLOR HD4670 512MB PCI-E Μνήμες RAM:4GB TV TUNER:GIGABYTE GT-P5100 Που λέτε το πρόβλημα είναι το εξής...πήτα το tvtuner...το έβαλα στις θύρες pci,όλα καλά,όλα ωραία και κάνω εγκατάσταση την κάρτα τηλεόρασης στα windows 7 64bit τους drivers και το presto-pvr...Το τρέχω το presto...βρίσκει τα κανάλια κανονικά,μου δίνει ήχο και σήμα,αλλά δεν μου δείχνει εικόνα,καθόλου ομως! Τι μπορώ να κάνω;Τους drivers και όλα αυτά τα έτρεξα σε compatibilyty mode....Θα περιμένω απαντηση σας,ευχαριστώ για όλα!!
LambRRoS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γειά σας παιδιά! Πρώτον θα πώ τα χαρακτηριστηκά απο το pc μου: Μητρική Κάρτα:MSI P45 NEO2-FIR Κάρτα Γραφικών:POWERCOLOR HD4670 512MB PCI-E Μνήμες RAM:4GB TV TUNER:GIGABYTE GT-P5100 Που λέτε το πρόβλημα είναι το εξής...πήτα το tvtuner...το έβαλα στις θύρες pci,όλα καλά,όλα ωραία και κάνω εγκατάσταση την κάρτα τηλεόρασης στα windows 7 64bit τους drivers και το presto-pvr...Το τρέχω το presto...βρίσκει τα κανάλια κανονικά,μου δίνει ήχο και σήμα,αλλά δεν μου δείχνει εικόνα,καθόλου ομως! Τι μπορώ να κάνω;Τους drivers και όλα αυτά τα έτρεξα σε compatibilyty mode....Θα περιμένω απαντηση σας,ευχαριστώ για όλα!! καλησπέρα... το ίδιο ακριβώς έχω πάθει και εγώ αλλα με windows 7 32bit... βρήκες λύση???
LambRRoS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 K-lite codec pack και λογικα καθάρισες.. τίποτα δυστυχώς... έχω windows 7 32bit... μονο η συγκεκριμένη κάρτα έχει πρόβλημα με αυτά τα windows???
moldovan20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε στους catalyst Avivo Video->Presets->Use Application Settings->Theater ή Custom .Έτσι είχα λύσει παρόμοιο πρόβλημα σε xp .
LambRRoS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα δεν γίνετε τίποτα... αν πάρω άλλη κάρτα tv θα γίνει πάλι το ίδιο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.