Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Gigabyte GT-P5100

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Πρώτον θα πώ τα χαρακτηριστηκά απο το pc μου:

Μητρική Κάρτα:MSI P45 NEO2-FIR

Κάρτα Γραφικών:POWERCOLOR HD4670 512MB PCI-E

Μνήμες RAM:4GB

TV TUNER:GIGABYTE GT-P5100

Που λέτε το πρόβλημα είναι το εξής...πήτα το tvtuner...το έβαλα στις θύρες pci,όλα καλά,όλα ωραία και κάνω εγκατάσταση την κάρτα τηλεόρασης στα windows 7 64bit τους drivers και το presto-pvr...Το τρέχω το presto...βρίσκει τα κανάλια κανονικά,μου δίνει ήχο και σήμα,αλλά δεν μου δείχνει εικόνα,καθόλου ομως!

Τι μπορώ να κάνω;Τους drivers και όλα αυτά τα έτρεξα σε compatibilyty mode....Θα περιμένω απαντηση σας,ευχαριστώ για όλα!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Γειά σας παιδιά!

Πρώτον θα πώ τα χαρακτηριστηκά απο το pc μου:

Μητρική Κάρτα:MSI P45 NEO2-FIR

Κάρτα Γραφικών:POWERCOLOR HD4670 512MB PCI-E

Μνήμες RAM:4GB

TV TUNER:GIGABYTE GT-P5100

Που λέτε το πρόβλημα είναι το εξής...πήτα το tvtuner...το έβαλα στις θύρες pci,όλα καλά,όλα ωραία και κάνω εγκατάσταση την κάρτα τηλεόρασης στα windows 7 64bit τους drivers και το presto-pvr...Το τρέχω το presto...βρίσκει τα κανάλια κανονικά,μου δίνει ήχο και σήμα,αλλά δεν μου δείχνει εικόνα,καθόλου ομως!

Τι μπορώ να κάνω;Τους drivers και όλα αυτά τα έτρεξα σε compatibilyty mode....Θα περιμένω απαντηση σας,ευχαριστώ για όλα!!

καλησπέρα... το ίδιο ακριβώς έχω πάθει και εγώ αλλα με windows 7 32bit... βρήκες λύση???

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα δεν γίνετε τίποτα... αν πάρω άλλη κάρτα tv θα γίνει πάλι το ίδιο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...