Προς το περιεχόμενο

iOffer.com???

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πριν λίγο κοίταζα στο iOffer.com και πραγματικά έχει απίστευτα χαμηλές τιμές π.χ εδώ και αναρωτιέμαι πώς γίνεται;;Στο ebay το συγκεκριμένο προιόν το βρήκα τουλάχιστον 80 δολλάρια,πώς γίνεται σ'αυτό να'ναι τόσο φτηνό(και δείχνει τις τιμές και σε ευρώ)??

Παίζει να'ναι μούφα (αν και βλέπω paypal..);;Έχει ψωνίσει κανείς να μας πει;;:whistle:

Δημοσ.

εχω κανει εγω κατι αγορες, τα περισσοτερα ειναι απο honk kong και ειναι πιστες απομιμισεις, τωρα ειναι στο χερι σου αν θες να το αγορασεις.

ισχυει και εδω τα rating του πωλητη. αμα εχει 0 μην κανεις τον κοπο.....

Δημοσ.

Μάλιστα...Και με ποιό τρόπο στέλνουν,γιατί δεν είδα κάποια ένδειξη,εκτός αν πρέπει να ρωτάς τον πωλητή..

Δημοσ.

με ταχυδρομειο η κουριερ αναλογα τι θα πληρωσεις αλλα το καλο ειναι οτι μπορεις να τους παζαρεψεις πολυ αν σου λεει 100 καντου εσυ 60 και θα του ριξης τι τιμη

Δημοσ.

Πολυ μουφα πρεπει να παιζει εκει μεσα..Ο,τι εχω κοιταξει πρεπει να ειναι απομιμηση. Δεν εχω παραγγειλει κατι..

Δημοσ.

Κι εγώ σήμερα που κοίταζα,αυτή την εντύπωση μου έδωσε..Π.χ έβαλα στο search iPod nano(όχι ότι θα'παιρνα από εκεί βέβαια..) και μου'βγαλε ένα σωρό αποτελέσματα από 20 ευρώ,μόλις έβαλα "αυθεντικό" iPod nano,2-3 βρήκε όλα κι όλα..

Οπότε μάλλον πολύ μούφα παίζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...