Deathstar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Alpha Beta ekdosi 3683 Arketes omiotites me ta XP enoite arketa bugs idomen sto mellon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 old news Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Βλέποντας τα screenshots(μόνο αυτά μπορώ να βλέπω για την ώρα), μου φένεται παράξενο που εμμένετε στις ομοιότητες με τα XP! Αναφερόμενος στο desktop εμένα μου θύμισε τρελά linux(πιο συγκεκριμένα window manager του στυλ nextstep, kde κτλ), ειδικά με το μεγάλο ρολόι και η multidesktop λειτουργία. Επειδή λοιπόν τα κατέβασα κι εγώ μπορεί κάποιος να βοηθήσει που τα έχει περάσει? Ξεκινάω new installation μέσα από XP(μιας και δε μπορώ με boot απ'το cd γιατί ζητάει μια boot δισκέτα) με σκοπό να τα βάλω σε άλλο drive/partition. Restart λοιπόν, ξεκινάει η διαδικασία της εγκατάστασης σε DOS μορφή και ζητάει το cd των Windows XP Prof!! Πρέπει να γίνεται αυτό? Το βάζω λοιπόν, ξεκινάει και εγκαθιστά ορισμένα πράγματα σε σημείο που αναρωτιέμαι αν τελικά βάζω τα longhorn ή τα XP, φτάνει μέχρι 60%-70% περίπου και αρχίζει να μου λέει για corrupted αρχεία(στο cd των xp prof που υπό κανονικές συνθήκες παίζει κανονικά). Το iso άραγε που κατέβασα(#betas elite-irc) είναι σωστό? Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω? Κάποιος που τα εγκατέστησε χωρίς προβλήματα να δώσει κάποια βοήθεια? Thank u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 den vlepo kanena link gia download.mporei na mou to stili kapios [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 NeTeD kai emena to proto iso pou katevasa apo to betas to idio mou ekane to deutero mou epekse kanonia. Ala den ida ta multydesktops ta to psakso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.