giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μια άκυρη ερώτηση. Σήμερα καταλάθος καθώς πήγα να φύγω και έγραψα το μήνυμα "Λείπω--->Πίσω στις 5μιση" κ.λπ. στο Msn, και πάτησα ΟΚ, πάτησα πάνω σε ένα άτομο που δεν ήθελα να μιλήσω, και ΝΟΜΙΖΩ πατησα βιντεο κληση. Τωρα το πως μπορεί να το έκανα αυτό, δε ξέρω, γιατί εκείνη τη στιγμή αγχώθηκα, και έκλεισα το παράθυρο. Για αυτό λέω νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος. Άνοιξα τώρα το ιστορικό συνομιλιών του Msn Plus, και γράφει στο αρχείο συνομιλίας με αυτό το άτομο: (3:46) Ο χρήστης ***** συμμετέχει ήδη στη συνομιλία. Τι εννοεί με αυτό; Μη μου πείτε οτι πατήθηκε βιντεο κλήση ορ σάμθινκ
tolkki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Eχεις καμερα? Αν ναι: Εκανε αποδοχη και ειδε οτι προλαβε να δει μεχρι να κλεισεις το παραθυρο. Αν οχι δε τρεχει μια. Αν οχι: Δε τρεχει μια. Απο τη στιγμη που εκλεισες το παραθυρο συνομιλιας εισαι κομπλε Edit: ειδες τελικα που οι Scorpions σου κανουν το μυαλο ταραμα? :-D
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Eχεις καμερα? Αν ναι: Εκανε αποδοχη και ειδε οτι προλαβε να δει μεχρι να κλεισεις το παραθυρο. Αν οχι δε τρεχει μια. Αν οχι: Δε τρεχει μια. Απο τη στιγμη που εκλεισες το παραθυρο συνομιλιας εισαι κομπλε Φιου... Η καμερα δεν ειχε ενεργοποιηθει απο το κουμπακι (στο netbook) Edit: ειδες τελικα που οι Scorpions σου κανουν το μυαλο ταραμα? :-D Χμμμμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.