nithe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πρόσφατα έφτιαξα ένα site πάνω στην πλατφόρμα του terapad.Αγόρασα ένα domain name απο την intechs.Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω το site;Εχω διαβάσει κάποια βήματα τα έχω κάνει αλλα ακόμα τίποτα έχω μια βδομάδα που εχω κανει την αιτηση αλλα ακομα τιποτα.Επειδη δεν έχω καλες γνώσεις σε αυτόν τον τομέα πιστεύω ότι κάτι πρέπει να έχει πάει στραβά. Αν ξέρει καποιος παιδια ας μου απαντήσει και πραγματικα θα του ειμαι υποχρεος. Ευχαριστω πολυ
zipos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Με αυτά που λες δεν βοηθάς και πολύ για να βοηθήσουμε. Όταν λες έχω κάνει κάποια βήματα, τι εννοείς?
giannis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα , Θέλετε να μιλήσετε μαζί μας για το θέμα αυτό να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε? Μπορείτε από το live chat στην σελίδα μας http://www.intechs.gr η τηλεφωνικά. Ευχαριστώ,
nithe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 το θέμα λυθηκε εξαιρετική εξυπηρέτηση απο την intechs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.