teoefsta Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την AVerTV Hybrid+FM PCI η οποια δουλευει κανονικα σε xp και σε vista...Αλλα για καποιο λογο στα 7 δν δουλευει κανονικα.την αναγνωριζει κανονικα το πσ κανω install τους drivers(vista x86 δεν ειχε για 7 στο site της aver γιαυτο εβαλα αυτα)κ το προγραμμα της καρτας τηλεορασης το aver tv 6..ολα καλα μεχρι εδω αλλα οταν παω να δω τηλεοραση ή οτιδοποτε αλλο απο αλλη πηγη πχ s-video ,compoment μου διχνει ενα γκρι σε ολη την οθονη του προγραμματος λες και ισα ισα φενεται ενα πραγμα σαν αναγλυφο αυτο που θα υπρεπε να εμφανιζει κανονικα..Εχω 7 x86 ultimate...Μηπως ειχε κανεις το ιδιο προβλημα μαζι μου και τ αντιμετοπισε?? Μαλλον ειναι ασυμβατη με τα 7 σωστα... Θα ημουν ευγνωμον αμα με βοηθαγατε με αυτην την μ@λ@κι@ που με βασανιζει τοσο καιρο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ---------- Κανεις............?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:18 ---------- δεν υπαρχει κανεις που να ξερει???
drm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.sevenforums.com/drivers/2377-pci-analog-avertv-super-007-m135a.html Έκανα αυτό σε Windows 7 RC 32bit και δούλεψε μία χαρά...
dermitzos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού από το site δεν λέει ότι είναι συμβατό με 7.. Τι το ψάχνεις;;;
Wavemaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 δοκίμασες να to τρέξεις σε xp ή vista compatibility mode? (δεξί κλικ στο εικονίδιο του Aver tv -->Properties-->Compatibility-->Run this program in compatibility mode for...)
teoefsta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.sevenforums.com/drivers/2377-pci-analog-avertv-super-007-m135a.html Έκανα αυτό σε Windows 7 RC 32bit και δούλεψε μία χαρά... Χιλια ευχαριστω ρε φιλε...τοσο καιρο παιδευομουνα και επιτελους καταφερε να δουλεψει σο τωρα μενω επιτελους με 7 χωρις να γυρναω παλι σε xp.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:21 ---------- Αφού από το site δεν λέει ότι είναι συμβατό με 7.. Τι το ψάχνεις;;; Και που το λεει τι να λεει ειδες που εγινε τλκ με τους π@π@ρες της aver...
drm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού από το site δεν λέει ότι είναι συμβατό με 7.. Τι το ψάχνεις;;; Δε σε χάλασε, έτσι δεν είναι ? Εάν δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι θα ήταν καλύτερο να μην μιλάς
teoefsta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δε σε χάλασε, έτσι δεν είναι ? Εάν δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι θα ήταν καλύτερο να μην μιλάς Σωστος +1000
dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά ρε, δεν σας είπα και καμπούρηδες!
mctheos7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 +1 μεγαλο ευχαριστω απο μενα...Δουλεψε αμεσως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.