Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο amazon.co.uk

Nosferatus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος στο forum σας (αυτο ειναι το πρωτο μου post :rolleyes:), και θα ηθελα μερικες απαντησεις απο οσους εχουν αγορασει απο το amazon.co.uk (εκανα search αλλα δε βρηκα τις απαντησεις που ηθελα) . Κατ'αρχην δεν εχω πιστωτικη καρτα και το amazon δεν δεχεται ουτε paypal ουτε pre-paid cards (ρωτησα αν δεχονται και μου απαντησαν αρνητικα) και δεχεται μονο αγγλικες χρεωστικες καρτες. Υπαρχει καποιος τροπος να πληρωσω εκτος απο πιστωτικη;

Επισης οταν στο condition ενος αντικειμενου γραφει "new" εννοει ολοκαινουργιο με το κουτι του και τη συσκευασια του οπως θα το αγοραζα απο ενα μαγαζι; Γιατι στις περιγραφες δε βλεπω να το διευκρινιζει.

Οι αποστολες των προιόντων γινονται απο την εταιρεια η απο καθενα πωλητη ξεχωριστα;

Τα ταχυδρομικα μειωνονται αν παρω πολλα πραγματα μαζι; Πληρωνω εξτρα μεταφορικα επειδη βρισκομαι σε επαρχια;

Ευχαριστω για το χρονο σας και συγγνωμη που σας πρηζω. :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να χεις πιστωτική. Προσωπικά άνοιξα έναν τραπεζικό λογαριασμό και ζήτησα να μπορώ να τον χρησιμοποιώ και για web-banking/αγορές μέσω Internet. Ο αριθμός που χρησιμοποιώ είναι αυτός της κάρτας του ATM, είναι μια visa electron. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μια μέρα (τράπεζα Κύπρου).

Απ ό,τι θυμάμαι τα προϊόντα χαρακτηρίζονται σαν new/used και σημαίνουν αυτό ακριβώς. Δεν παίζει ρόλο για τα μεταφορικά το ότι είσαι στην επαρχία. Γενικά συμφέρει αν αγοράσεις 2-3 είδη μαζί συμφέρει καλύτερα για τα μεταφορικά. Δε θυμάμαι αν υπάρχει ένα max ποσότητας που μπορούν να συσκευάσουν μαζί ή αν παίζει ρόλο το μέγεθος του προϊόντος.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δεν θελω να αγορασω βιβλια απο το amazon. Κατι sets για το warhammer 40k θελω να αγορασω (necron battleforce και monolith συγκεκριμενα) γι' αυτο με νοιαζει τι εννοουν ακριβως λεγοντας new. Υπαρχει περιπτωση αντικειμενο με condition new να στελνετε χωρις το κουτι του για παραδειγμα, ή με το κουτι του ανοιγμενο;

Δημοσ.

ειχα την εντυπωση οτι το amazon μονο βιβλια στελνει εκτος της χωρας του, γι αυτο σε ρωτησα. δεν ειμια 100% σιγουρος οτι ισχυει ομως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...