nikomania-- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν έχω στον υπολογιστή μου ένα ασύρματο φλασάκι(για wi-fi) το οποίο σήμερα κάνει τα τρέλα και δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ(από κινητό γράφω τώρα). Το έχω κάνει εγκατάσταση όλα μία χαρά αλλά όταν κάνω κλικ πάνω του για να διαλέξω ίντερνετ με βγάζει ένα μήνυμα: Τα windows δεν μπορούν να ρυθμίσουν αυτην την ασύρματη σύνδεση. Εάν έχετε ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα για την διαχείριση αυτής τις ασύρματης σύνδεσης χρησιμοποίησε αυτό το λογισμικό Εάν επιθυμείτε τη ρύθμιση αυτής τις ασύρματης συνέδεσης από τα windows εκκινήστε την υπηρεσία άσχημης ρύθμισης παραμέτρων ασύρματης επικοινωνίας(wzc). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκκίνηση της υπηρεσίας wzc δείτε το άρθρο 871122 της γνωσιακής βάσης της microsoft στην τοποθεσία web microsoft.com Παιδιά ζητάω βοήθεια, δεν έχω ιδέα τη να κάνω και ελπίζω εσείς να ξέρετε. Σόρρυ αν υπάρχει αυτό το θέμα αλλά δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση από κινητό. Ευχαριστώ! -------- no problem now
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο σημαινει οτι η καρτα το Usb flashaki που εχει οτι εχει δικο του προγραμμα το οποιο απενεργοποιει το προγραμμα των windows και πρεπει να ψαξεις με εκεινο το προγραμμα.αν τωρα δεν εχει αλλο προγραμμα οταν κανεις δεξι κλικ και αναζητηση και σου βγαλει αυτο το μυνημα αμα πας κατω αριστερα που λεει κατι για advanced settings και μετα πας στην δευτερη καρτελλα απο πανω θα δεις οτι σου εχει ενα τετραγωνακι που δεν ειναι check και γραφει οτι να χρησημοποιησεις το προγραμμα των windows για αναζητηση.το κανεις check πατας οκ και μετα πρεπει να σε αφησει να ψαξεις κανονικα για ασυρματα δικτυα.αλλιως χρησιμοποιεις το προγραμμα της καρτας.σε αλλες περιπτωσεις μ[πορεις να το απενεργοποιησεις το προγραμμα να μη φορτωνει στην αρχη η σε αλλες περιπτωσεις να περασεις απλα τους drivers χωρις το προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.