insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 επομένως μην τρομοκρατείς από το πρώτο σου μήνυμα, λέγοντας για μεταμόσχευση ήπατος... ανώτερο όριο υπάρχει και στα λιπαρά και στις πρωτεΐνες και σε όλα που μπορούμε να λαμβάνουμε καθημερινά.
tzotzo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 οταν κανουμε ενθουσιασμενοι ενα τοπικ για ενα αναψυκτικο,σημαινει οτι περναμε στο πεδιο της υπερβολης. Στο παραδειγμα σου. Τι θα μου ελεγες αν εκανα ενα τοπικ με τιτλο "Ψητη προβατινα!(και λοιπα Outsider παχυντικα)"?
arxaggelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 οταν κανουμε ενθουσιασμενοι ενα τοπικ για ενα αναψυκτικο,σημαινει οτι περναμε στο πεδιο της υπερβολης.Στο παραδειγμα σου. Τι θα μου ελεγες αν εκανα ενα τοπικ με τιτλο "Ψητη προβατινα!(και λοιπα Outsider παχυντικα)"? Θα έλεγα αφενός ότι μπορείς να αγνοήσεις όσα thread δεν σου αρέσουν, σου δίνω το λόγο μου ότι δεν θα παρεξηγηθεί κανείς. It's a free country. 78 posts για ένα καμμένο θέμα που άνοιξα όντας και ο ίδιος καμένος στη δουλειά, για μένα τουλάχιστον, δείχνουν ότι για "Μπλα Μπλα" είναι μια χαρά θέμα. Και αφετέρου, για το θέμα σου θα σου έλεγα προχώρα και πίστεψε στον εαυτό σου.
soturin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Οι αγαπημένοι μου συνδυασμοί αουτσάιντερ αναψυκτικού + αλκοόλ: 1. + 2. + not Aνάμεσα σε δεύτερο και τρίτο spoiler μου ρθε μια λιγοθυμία. Το καημένο το 16αρι σινγκλ μολτ. Πάω να τιμήσω το caol ila μου, σκέτο, με ελάχιστο κρύο νερό. on topic Dr. Pepper που δοκίμασα δεν μου κανε καμια εντύπωση, η coca cola vanilla με είχε διχάσει, μ' άρεσε και δε μ' άρεσε, fanta verdia πολύ ωραία μεν, αλλά αν είναι να θυμίζει πολύ χυμό, πιες χυμό. Αν δεν είναι pepsi twist να σπρώχνει σαν μαζούτ που είναι το πιτόγυρο από τον ισοφάγο, τι να το κάνεις...
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Aνάμεσα σε δεύτερο και τρίτο spoiler μου ρθε μια λιγοθυμία. Το καημένο το 16αρι σινγκλ μολτ. Πάω να τιμήσω το caol ila μου, σκέτο, με ελάχιστο κρύο νερό. on topic Dr. Pepper που δοκίμασα δεν μου κανε καμια εντύπωση, η coca cola vanilla με είχε διχάσει, μ' άρεσε και δε μ' άρεσε, fanta verdia πολύ ωραία μεν, αλλά αν είναι να θυμίζει πολύ χυμό, πιες χυμό. Αν δεν είναι pepsi twist να σπρώχνει σαν μαζούτ που είναι το πιτόγυρο από τον ισοφάγο, τι να το κάνεις... ο φριντουμπ κάτι θα ξέρει για το πως πίνεται σωστά το καλό μαλτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.