Προς το περιεχόμενο

Fanta Verdia! (και λοιπά outsider αναψυκτικά)

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψάξτε για ROOT BEER και θα με θυμηθείτε.... ΜΑΚΡΑΝ το πιο ωραίο αναψυκτικό EVER!

Όσοι πηγαινοέρχονται ΗΠΑ/Καναδά ξέρουν. Πίνεται και με παγωτό (τα λεγόμενα soda floats) και απλά.... τα σπάει.

(From Wikipedia)

Root beer is a fermented beverage made from a combination of vanilla, cherry tree bark, licorice root, sarsaparilla root, artificial sassafras root bark flavoring (the pure form is mildly carcinogenic), nutmeg, anise, and molasses among other ingredients. Many local brands of root beer exist, and homemade root beer is made from concentrate or (rarely) from actual roots. Like alcoholic beer, root beer has a thick and foamy head when poured.

Root beer is a predominantly North American beverage, constituting about 3% of the American soft drink market.

Αχεμ... Μου αρεσε σαν ιδέα πάντως..

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μας αρέσουν τα στερεότυπα! Μου θύμησες και την άλλη τη θεΐλα που δεν έχει σχέση αλλά αξίζει να αναφερθεί.

Chef: Have you ever heard of the Emancipation Proclamation?

Mr. Mackey: I dont listen to hip-hop!

Δημοσ.

gosser_zitrone.jpg

Αν την πετύχετε, γαμεί και δέρνει. Βαυαρικό αναψυκτικό συνοδευτικό στα σνίτσελ του πρωινού. Αν όχι, έχει και χωρίς λεμόνι, με σωστή ποσότητα αλκοόλ.

Δημοσ.
gosser_zitrone.jpg

Αν την πετύχετε, γαμεί και δέρνει. Βαυαρικό αναψυκτικό συνοδευτικό στα σνίτσελ του πρωινού. Αν όχι, έχει και χωρίς λεμόνι, με σωστή ποσότητα αλκοόλ.

Αρχικά αν είστε γκέη πιείτε όση θέλετε, αν είστε κοριτσάκια δεν θα ξεγελάσετε κανέναν και αν είστε άνδρες ξέρετε ήδη το σωστό δρόμο.

Δευτερευόντως είναι Αυστριακή.

Δημοσ.
θυμάται κανείς το slice???

κοκτέιλ μανταρίνι, ξεδιψασμα (sic) δροσιάς? Τι μου θύμισες τώρα...Ήταν θεϊκό και φυσικά πήγε άπατο. Και έβγαινε και σε ενάμισι λίτρο!

Ο βασιλόπουλος η το Carrefour έχουν ξένα αναψυκτικά σαν αυτά που αναφέρθηκα, Dr Pepper, Cherry Cola, κλπ?

Δημοσ.
loool!

Και το Lilt, που πήγε άπατο, αν το θυμάται κανένας.

Δεν πήγε άπατο, ότι έβγαζαν στα ψυγεία το έπινα εγώ. Μακράν το καλύτερο αναψυκτικό που ήρθε στην Ελλάδα, μετά την Coca Cola φυσικά.

Δημοσ.
Ψάξτε για ROOT BEER και θα με θυμηθείτε.... ΜΑΚΡΑΝ το πιο ωραίο αναψυκτικό EVER!

Όσοι πηγαινοέρχονται ΗΠΑ/Καναδά ξέρουν. Πίνεται και με παγωτό (τα λεγόμενα soda floats) και απλά.... τα σπάει.

(From Wikipedia)

Root beer is a fermented beverage made from a combination of vanilla, cherry tree bark, licorice root, sarsaparilla root, artificial sassafras root bark flavoring (the pure form is mildly carcinogenic), nutmeg, anise, and molasses among other ingredients. Many local brands of root beer exist, and homemade root beer is made from concentrate or (rarely) from actual roots. Like alcoholic beer, root beer has a thick and foamy head when poured.

Root beer is a predominantly North American beverage, constituting about 3% of the American soft drink market.

bostonglobe.bmp

Thomas_Kemper_root_beer.png?1242051510

root%20beer%20float.jpg

δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι περιεχουν

(και βγάλε εξω το θέμα των θερμίδων τι ραδιενεργια πού τι πάς)

Δημοσ.
(και βγάλε εξω το θέμα των θερμίδων τι ραδιενεργια πού τι πάς)

Χτυπάς ένα Rad-X πριν ή ένα Rad-Away μετά, ανάλογα τι θα δείξει το Pipa-Boy πάντα.

Δημοσ.

Σορρυ ρε παιδιά, αλλά πως τα καταφέρνετε και πίνετε αυτό το εμετικό αναψυκτικό που λέγεται fanta verdia??? Μια φορά το δοκίμασα και παραλίγο να βγάλω τα έντερα μου μπροστά στο περίπτερο! Το ακόμα πιο παράδοξο για εμένα είναι πως οι πιο πολλοί που ξέρω το πίνουν φανατικά!

Μιας και λέω για εμετικά αναψυκτικά, θυμάστε την απαράδεκτη πορτοκαλάδα των Dia που είχαν στο τέλος της δεκαετίας του 90? Αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που την έπινε, θα γίνει ίνδαλμα μου!

Επίσης, ένα τελείως outsider αναψυκτικό που παίζει να έχω δει μόνο μια φορά στην ζωή μου, ήταν μια απομίμηση της coca-cola που λέγονταν Άρπα cola (όχι καμιά σχέση με την ταινία του Περάκη!), σε μια κατεστραμμένη Λαϊκή στην Ανάβυσσο.

Α! Όσοι μένετε Καλλιθέα και θέλετε dr.pepper και cherry cola, μπορείτε να την βρείτε σε μια μικρή κάβα ποτών στην Θησέως, δίπλα σε ένα βενζινάδικο. Δεν θυμάμαι πως λέγεται η κάβα, αλλά είναι κοντά στην στάση "Βενζινάδικο" του 550.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...