Προς το περιεχόμενο

Fanta Verdia! (και λοιπά outsider αναψυκτικά)

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ freedubus ανακατεύεις Μπιράλ με Lagavulin????? Θεϊκό :-D

H Twist είναι καλή αλλά όχι καλύτερη από Κόκα Κόλα με πραγματικό λεμόνι μέσα (φέτα ή μια σταλιά χυμό).

Από Lidl η πορτοκαλάδα με ανθρακικό είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερη από Fanta, Ηβη, κλπ. Γενικά στα πρωτότυπα αναψυκτικά (με εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, την Verdia) σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω :-D

Τέλος, αν βρείτε δοκιμάστε άφοβα Γκαζόζα Ναούσης κατά προτίμηση σε γυάλινο μπουκάλι και κατευθείαν από το ψυγείο. Respect, παρόλο που έχει αλλάξει από τότε που ήμασταν δημοτικό.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Coke cherry δοκίμασα και εγώ αλλα είχε σε γενικές γραμμές τις ίδιες παρενέργειες με την vanilla (σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως)..

Αρκετά γευστική...

Απο άποψη όμως δεν πίνω με τίποτα κανονικά αναψυκτικά με 4823942809γρ ζάχαρη μέσα (ζάχαρη ούτε στον καφέ δεν βάζω) οπότε τρώει άκυρο.. Μόνο αν βγεί στην ελλάδα cherry light θα την τιμήσω.

Αγαπημένος άκυρος συνδυασμός είναι ρετσίνα+sprite... Πάντα έτσι μιας και δεν πίνω cola... Τα σπάει απλά!

Δημοσ.

EΨΑ ftw!

Βυσσινάδα και λεμονάδα απλά τέλειες και οι δύο.Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό μοναδική.

Πορτοκαλάδα με ανθρακικό τίποτα να ζηλέψει από φάντα/ήβη..

Δημοσ.
EΨΑ ftw!

Βυσσινάδα και λεμονάδα απλά τέλειες και οι δύο.Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό μοναδική.

Πορτοκαλάδα με ανθρακικό τίποτα να ζηλέψει από φάντα/ήβη..

Η γκαζόζα όλα τα λεφτά, και η εψα cola καλούτσικη.

Δημοσ.
του ποστ στατερ ?

http://arkoudos.com/blog/?p=1361

nope. Άλλά όπως φαίνεται ασχολούνται κι άλλοι :-D

Η εψα βγάζει και cola, δεν είναι άσχημη. Αλλά still, μικρό μπουκαλάκι.

Αν τη βρεις, γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η 3Ε βάζει βέτο στα μαγαζιά :whistle: Έχω βρει στον Μασούτη όλα τα είδη ΕΨΑ εκτός από κόλα, που είναι πράγματι πολύ καλή.

Δημοσ.

Ψάξτε για ROOT BEER και θα με θυμηθείτε.... ΜΑΚΡΑΝ το πιο ωραίο αναψυκτικό EVER!

Όσοι πηγαινοέρχονται ΗΠΑ/Καναδά ξέρουν. Πίνεται και με παγωτό (τα λεγόμενα soda floats) και απλά.... τα σπάει.

(From Wikipedia)

Root beer is a fermented beverage made from a combination of vanilla, cherry tree bark, licorice root, sarsaparilla root, artificial sassafras root bark flavoring (the pure form is mildly carcinogenic), nutmeg, anise, and molasses among other ingredients. Many local brands of root beer exist, and homemade root beer is made from concentrate or (rarely) from actual roots. Like alcoholic beer, root beer has a thick and foamy head when poured.

Root beer is a predominantly North American beverage, constituting about 3% of the American soft drink market.

bostonglobe.bmp

Thomas_Kemper_root_beer.png?1242051510

root%20beer%20float.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...