Προς το περιεχόμενο

Fanta Verdia! (και λοιπά outsider αναψυκτικά)

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η verdia τα σπαει. Ασε που ειναι το μονο αναψυκτικο που πινω(εκτος coca-cola zero) γιατι και τελεια γευση εχει και δε σε φουσκωνει και εχει και μονο 29 θερμιδες!!!! :P

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το καρπούζι ήταν έλεος.Θυμάμαι κ ένα από τα συστατικά,γιατί αναρωτιώμουν γιατί έχει γεύση χημικών αποβλήτων. "Οκτενύλ Κυκλικό Αμυλονάτριο"

Δημοσ.
Sinco Cola έχει δοκιμάσει κανείς;

Προσωπικά όχι. Αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι σαν την Trendy Cola και την Cola Turka, με λιγότερη ή περισσότερη ζάχαρη και λιγότερο ή περισσότερο ανθρακικό. Νο;

Ο τελευταίος πειραματισμός που έκανα σε αναψυκτικά ήταν με το Burn, energy drink όπως το red bull, αλλά είναι τίγκα πιο γλυκό και ροζζζ. Δε μ' άρεσε, ούτε με βότκα δεν έστρωνε.

Δημοσ.

Μια φορά είχα πετύχει στο ψυγείο μια λεμονάδα που έγραφε Trendy στο κουτάκι. Έχει καμία σχέση με την Trendy Cola;

Δημοσ.

Α δεν ξέρω, εγώ την τρέντυ κόλα την πέτυχα σε ένα καταπληκτικότατο παρακμιακότατο μπαρ ως εργαζόμενη εκεί, και τη σερβίραμε σε αλκοολικούς με τζόνι μαύρο ή καπτεν τζακ.

Ενδεχομένως πάντως, αν δεν κάνω λάθος είναι προϊόν λίντλ ή πρωην πλας.

Δημοσ.

Μια και αναφέρθηκε και η cola των lidl είναι καλή. Η cola των DIA καλή κι αυτή μια φορά που είχαμε κάνει μαζική αγορά για πυραύλους με mentos, αν τη πιεις μπορεί να προκαλέσει εντερικές κινήσεις.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που πήγα πριν κανένα μήνα Γερμανία μπήκα σε ένα σουπερ μάρκετ και αγόραζα οτι κουλό έβλεπα για να δοκιμάσω. Είχε 3-4 είδη Coca Cola, την Vanilla που είχε έρθει και εδώ, Coca Cola κεράσι (ήταν πολύ καλή) Coca Cola Λεμόνι και μια ακόμα που δεν θυμάμαι.

lg_cherry_coke.jpg coca-cola-light-lemon-500-ml.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...