arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ...ή αλλιώς το πλέον αμφιλεγόμενο αναψυκτικό των τελευταίων ετών. Εγώ έχω εθιστεί. Και έχει και ελάχιστες θερμίδες. Το προτιμάτε? Και αν ξέρει κανείς που θα βρω βυσσινάδα Κουρτίδη στη Θεσσαλονίκη. Από το Στρατό έχω να πιώ και σπέρνει! Είμαι στη δουλειά και ένα βήμα από το να λουστώ με ασετυλίνη και να ανάψω τσιγάρο, οπότε μην παρεξηγείτε το thread........
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ενας φίλος πίνει αυτό το πράμα με βότκα ή ούζο, φανατικά. Και κάθε φορά που τον βλέπω είμαι ένα βήμα από το να τον λούσω με βενζίνη και να ανάψω τσιγάρο επίσης.
klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τα σπάει. Έχω δοκιμάσει και σαν συνοδευτικό σε βότκα/ούζο/τζίν/ρακί αλλα η γεύση ήταν αρκετά αδιάφορη.
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, γιατί μου φέρνει στο μυαλό τη coca cola vanilla και τη fanta καρπούζι όμως;
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ...αυτό το πράμα... Τα σπάει. εξ ού και το "αμφιλεγόμενο"...You either love it or hate it @slipknot fanta καρπούζι? Υπήρχε τέτοιο πράγμα και το έχασα??? Damn!!!
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 @slipknotfanta καρπούζι? Υπήρχε τέτοιο πράγμα και το έχασα??? Damn!!! Ναι, ήταν υπεύθυνη για φαινόμενα μαζικών εμετών σε γειτονιές της αθήνας.
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, ήταν υπεύθυνη για φαινόμενα μαζικών εμετών σε γειτονιές της αθήνας. loool! σε εμένα δεν θα έπιανε, σχεδόν όλες οι "περίεργες" γεύσεις αναψυκτικών μου άρεσαν, ναι ακόμη και η Coca cola vanilla. Και το Lilt, που πήγε άπατο, αν το θυμάται κανένας. Όποτε πάω ταξίδι εξωτερικό δοκιμάζω όλα τα κουλά αναψυκτικά με γεύσεις που δεν θα ΄'ερθουν ποτέ εδώ. Εξαίρεση αποτέλεσε η Fanta ανανάς που ήταν απλά αίσχος. Για τη βυσσινάδα καθόλου info?
De@th L0rd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ψάχνετε να βρείτε τα δόντια σας με τόσα αναψυκτικά...
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά η coca cola vanila στην αμερική πρέπει να κυκλοφορεί ακόμα. Εγώ παραδοσιακά πίνω coca cola και pepsi κυρίως και μετά όλα τα άλλα (sprite, fanta, ηβη κλπ δηλαδή) αν κάτσουν. Δοξάζω pepsi twist και κλασσική coca cola αλλά τα αναψυκτικά τα έχω κόψει εδώ και καιρό γιατί θα πεθάνουμε νέοι έτσι όπως πάμε. Θα ήθελα να δοκιμάσω Dr. Pepper πάντως.
rodin002 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα να δοκιμάσω Dr. Pepper πάντως. Για μένα το καλύτερο αναψυχτικό. Νομιζω εχει το Bazaar, αν εχει στην περιοχή σου. Αφου ομως δεν εχουμε dr. pepper εχω εθιστει και εγω στο fanta verdia:-D
klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, γιατί μου φέρνει στο μυαλό τη coca cola vanilla και τη fanta καρπούζι όμως; Η coca cola vanilla ήταν αεριούχο αναψυκτικό αλλα με την ευρύτερη έννοια... Όποτε έκανα το λάθος και την έπαιρνα... Αίμα... 3-1... Το ίδιο και το καρπούζι
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα το καλύτερο αναψυχτικό. Νομιζω εχει το Bazaar, αν εχει στην περιοχή σου.Αφου ομως δεν εχουμε dr. pepper εχω εθιστει και εγω στο fanta verdia:-D Καλό αν ισχύει, δεν το ήξερα. Δεν έχω στην περιοχή μου αλλά θα checkάρω κάποια στιγμή. Η coca cola vanilla ήταν αεριούχο αναψυκτικό αλλα με την ευρύτερη έννοια... Όποτε έκανα το λάθος και την έπαιρνα...Αίμα... 3-1... Το ίδιο και το καρπούζι Τη vanilla μπορούσα να την πιω μόνο όταν είχε κάτσει μερικές μέρες στο ψυγείο και είχε φύγει και το ανθρακικό. Τη fanta καρπούζι την ήπια μια φορά μισή και μετά την πέταξα. Πολύ σίχαμα.
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 H Vanilla ήταν καλή αλλά όχι για όλες τις ώρες. Και δεν "πήγαινε με όλα", σκέψουας πούμε συνδυασμό με πιτόγυρο.....ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ???? η Sinco τι ειναι???
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ???? Μπορεί να μην κυκλοφόρησε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.