sugata Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Να πούμε πρώτα την καλημέρα μας. Και πάμε στα του θέματος. Έχω ένα yamaha crypton (από το '98). Το παπί χτες το βράδυ, μας άφησε χρόνους. Βάρεσαν τα πάντα μέσα στη μηχανή (έλλειψη λαδιών δυστυχώς, δική μου αμέλεια). Ζωή σε λόγου μας. Φτιάχνεται φυσικά, αλλά επειδή το μαλλί θα πάει πολύ (τα 300 μίνιμουμ δεν τα γλιτώνω) για ένα αρκετά καταπονημένο μηχανάκι 11 ετών, θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει τι μπορώ να το κάνω και πού μπορώ να το δώσω (για παλιοσίδερα, για απόσυρση, δε γνωρίζω τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις). Το πρόβλημα όμως συνεχίζεται: μένω μόνιμα Ηράκλειο Κρήτης, και το έκανε ο διάολος να μου συμβεί στην Αθήνα που είχα ανέβει για δουλειές. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο και χαμένος κόπος να το μεταφέρω από το Μαρούσι που βρίσκεται (σ' ένα φιλικό σπίτι) στον Πειραία, να το φορτώσω στο πλοίο και να κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες στο Ηράκλειο. Θα ήθελα, αν γνωρίζει κάποιος, να με κατατοπίσει σχετικά με το τι μπορώ τελικά να κάνω, καθώς και αν γνωρίζει κάποιον που να μπορώ να απευθυνθώ. Ας είναι και στο Ηράκλειο, αν δε βρω εδώ στην Αθήνα, θα το φέρω κάτω.
freedubus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Με 50 ευρώ έρχομαι και το παραλαμβάνω από το χώρο σου.
elvisjedi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εγω λεω να το βαλεις αγγελια στο νετ κ σε εφημεριδα οτι το πουλας (σκελετο + οτι κομματια ειναι οκ, εξηγεις την κατασταση του στην αγγελια) να το βαλεις καμια 150ε κ ετσι 8α βρε8ει καποιος που να το αξιοποιησει. παντως επειδη κοιτουσα αγγελιες για μηχανακι προσφατα ειχα προσεξει αρκετες που ψαχνανε για σκελετο απο παπι κ αφου το μηχανακι ειναι αθηνα ολο κ καποιος θα βρε8ει να το παρει κ 8α βγαλεις κ κατι εσυ
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 βαλτο αγγελια Car.gr,xe.gr .πες του να σου στειλει κ εξουσιοδοτηση για να κανεις την μεταβιβαση.θα σου λεγα να στειλει αυτος αλλα μπορει κ να μην την κανει κ να τρεχεις...
sugata Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά θα το κατεβάσω ηράκλειο, μέσω ενός φίλου. Το τι θα το κάνω μετά, θα δείξει. Μάλλον που θα το δώσω σ' ένα σπουδαστή-μηχανικό να παίξει. => πόσο ακόμη μπορεί κάποιος να του αλλάξει τα φώτα, δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.