theoritikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λίγο πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση της hol στην TV για αυτό το πακέτο, αλλά δεν πρόλαβα να δω πολλά. Αυτό που πρόλαβα να δω, έλεγε πως μπορείς να έχεις adsl για μερικές μέρες, απλά πληρώνοντας τις μέρες που θέλεις adsl. Επειδή με ενδιαφέρει αρκετά κάτι τέτοιο όταν πάω Τρίκαλα και κάθομαι μερικές μέρες, μήπως γνωρίζετε τι ισχύει για αυτή την υπηρεσία? Στην πόλη η Hol έχει δικό της δίκτυο, οπότε από αυτό είμαι καλυμμένος
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.hol.gr/default.asp?pid=23&ct=6&itmid=134&la=1 Κι εμέναμε ενδιαφέρει για το εξοχικό, αλλά πρέπει να έχει ήδη βάλει HOL Telephony. Εμείς θα βάλουμε το ΟΤΕ "Κατ'εξοχήν" στο εξοχικό, οπότε δεν μπορώ και δεν συμφέρει να βάλω HOL Telephony, οπότε ούτε το internet με τη μέρα, οπότε αναρωτιέμαι σε ποιόν ακριβώς απευθύνεται, οπότε άλλη μια καλή ιδέα με μάπα υλοποίηση. Με τόσα παιδιά κάθε καλοκαίρι στο forum να ψάχνουν λύση για το εξοχικό τους, υπάρχει ψωμί και οι εταιρίες μάλλον δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...
Blitz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά με τόσο χαμηλές τιμές γενίκα από τους παρόχους δεν πιστεύω πως μια τέτοια κίνηση θα πετύχει , και ούτως ή άλλως αύτο με την απαίτηση να έχεις HOL Telephony μου φαίνεται λίγο εκβιαστικό , αν το έκαναν και σε μεριζόμενο μπόρει να συνέφερε περισσότερο...
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ θα το έκανα σίγουρα για το καλοκαίρι αν δεν ήθελε Hol Telephony, έτσι κι αλλιώς έχω HOL double play στο σπίτι και είναι όλα ΟΚ. Αλλά γιατί να πληρώνω μαμησιάτικα πάγια στη HOL όλο τον χρόνο για 5-6 ημέρες το καλοκαίρι, όταν με το "Κατ'εξοχήν" πληρώνω μόνο τότε? Πρέπει να το ξανασκεφτούν λίγο...
theoritikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι έχετε απόλυτο δίκιο. Μου φαίνεται σκέτος εκβιασμός να σε αναγκάζουν να βάλεις hol telephony για να αποκτήσεις την υπηρεσία! Εγώ δηλαδή που δεν θέλω τηλεφωνία αλλά μόνο internet θα πρέπει να τους πληρώνω το πάγιο θέλω δεν θέλω???
arxaggelos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Και στην τελική, αν κολλάνε στο ρούτερ που θα μας "χαρίσουν", ας το άφηναν ελεύθερο (χωρις HOL telephony υποχρεωτικά) και διαλέγαμε μόνοι μας ρούτερ!
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι να χρειαστεί κάποιος νετ, οταν κάνει διακοπές?? Εκτός και αν του το επιβάλει η δουλειά του!
xpapias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το δίνει και με το HOL Telephony Lite που δεν έχει πάγιο πάντως.
arxaggelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Το δίνει και με το HOL Telephony Lite που δεν έχει πάγιο πάντως. Και το Lite έχει πάγιο, 19,90, αλλά ακόμη και χωρίς πάγιο να ήταν πρέπει να έχεις ενεργή γραμμή, και στο "κατ'εξοχήν" του ΟΤΕ σου κόβουν τελείως την γραμμή για 6 μήνες το χρόνο. Οπότε τσάμπα πληρώνεις.
xpapias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και το Lite έχει πάγιο, 19,90, αλλά ακόμη και χωρίς πάγιο να ήταν πρέπει να έχεις ενεργή γραμμή, και στο "κατ'εξοχήν" του ΟΤΕ σου κόβουν τελείως την γραμμή για 6 μήνες το χρόνο. Οπότε τσάμπα πληρώνεις. Ναι έχεις δίκιο. Παρασύρθηκα από το "χωρίς πάγιο ΟΤΕ".
kage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει κ η περιπτωση του σπιτιου της γιαγιας-παππου ή πατρικο που τους βαζεις το παγιο για να μιλανε οσο θελουν στην ελλαδα /εξωτερικο κ οποτε κατεβαινεις να εχεις ινετ... το θεμα ειναι θα πρεπει να τους ενημερωνεις για τις ημερες που το θες ή απο την αρχη θα σου χουν συνδεσει dsl κ απλα θα κανει Ping?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.