zeus_my_man Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ελπιζω να γραφω στο σωστο μερος... Λοιπον εχω, ενα ps3 το εχω κανει μεχρι και το τελευταιο update, εχθες λοιπον αποφασησα κι εγω να συνδεσω ενα usb stick. Το προβλημα μου ειναι οτι το ps3 δεν το αναγνωριζει καθολου. Δοκιμασα να το κανω format με το swissknife και να βαλω τα αρχεια μεσα σε φακελο που λεγοταν PS3 αλλα και παλι τιποτα. Σημειωστε οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει να βαλω usb στο ps3. Το στικακι ειναι ενα partition οποτε και εκει ειμαι θεωριτικα ενταξει. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει, πραγματικα Ευχαριστω προκαταβολικα, για οποιαδηποτε βοηθεια!!!
KleKoR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Διαμόρφωση σε FAT32 και στο ps3 πατάς Δ -> display all στο φλασακι...
zeus_my_man Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου δεν μου το αναγνωριζει καν. Δεν υπαρχει πουθενα για να πατησω Δ
afentiko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν το βάλεις στο PS3 σου λέει να το κάνεις διαμόρφωση σε FAT32 από το PC και μετά να το βάλεις στο PS3
zeus_my_man Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μα το εχω κανει σε fat32 με το swissknife.
million_voices Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πριν το update δλδ το αναγνωριζε? ξερεις οτι εχει βγει και ενα minor update μετα το 3,0 το οποιο διορθωνει κατι βλακιουλες του
zeus_my_man Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι, ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να συνδεσω usb stick XD EDIT: Βρηκα το μικρο update που λες και το περναω τωρα. EDIT2: Τζιφος τελικα και μετα το update. Ιδεες?? XD
million_voices Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ok τοτε, καποια δουλευουν καποια οχι ειναι γνωστο αυτο,νομιζω δεν υπαρχει τροπος να καταλαβεις ποια ειναι οκ και ποια οχι αν το αγορασες προσφατα αλλαξε το
zeus_my_man Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ ευχαριστω για την βοηθεια παιδια. Λοιπον καποια λιστα η δοικμασμενα usb στικακια που δοκιμασμενα δουλευουν, υπαρχει??
million_voices Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εγω εχω ενα τετοιο 4gb και μικροτερης ταχυτητας (66χ νομιζω) που δουλευει σιγουρα οπτικα ειναι ολοιδιο παντως http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1860
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.