batma11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους σας Τελικά αποφάσισα να βάλω δικό μου domain name στο blogspot Με αυτόν τον τρόπο - Πάω στο blogger μετά Ρυθμίσεις - Δημοσίευση - Προσαρμοσμένος τομέας διαδικτύου - Ποια διεύθυνση θα θέλατε να έχει το ιστολόγιό σας (εισάγω την διεύθυνση πληρώνω με pay pal 10 $ το χρόνο ) και έχω δικό μου domain από Google Ads είναι σωστή η διαδικασία ? Πληρώνω 10 $ το χρόνο για domain name μόνο και το χειρίζομαι κανονικά από blogspot δεν πληρώνω πουθενά αλλού έτσι ? βασικά με 50 η 100 ευρω το μήνα θα είμαι ευχαριστημένος γιατί εργάζομαι είδη το θέλω έτσι για extra τουλάχιστον τόσα θα βγάζω με 1000 2000 επισκέπτες ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
CyberCr33p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για να βγάλεις 100 ευρώ το μήνα από adsense υπολόγιζε ότι χρειάζονται γύρω στους 1.000 επισκέπτες την ημέρα.
alexandr0s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πληρώνω 10 $ το χρόνο για domain name μόνο και το χειρίζομαι κανονικά από blogspot δεν πληρώνω πουθενά αλλού έτσι ? βασικά με 50 η 100 ευρω το μήνα θα είμαι ευχαριστημένος γιατί εργάζομαι είδη το θέλω έτσι για extra τουλάχιστον τόσα θα βγάζω με 1000 2000 επισκέπτες ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Σίγουρα θα είσαι ευχαριστημένος, ο οποιοσδήποτε θα ήταν. Όμως δεν είναι τόσο εύκολο να έχεις 1000 επισκέπτες την ημέρα, ειδικά αν απευθύνεσαι στο Ελληνικό κοινό. Αν το ανάγεις στο χρόνο που θα αφιερώνεις για να γράφεις θα δεις ότι το ποσό είναι λίγο αστείο. Το κέρδος θα αρχίσεις το έχεις όταν θα έχεις γράψει ο ίδιος αρκετό content. Με άλλα λόγια μπορείς να πεις ότι αν γράφεις τακτικά στο blog σου ίσως να αρχίσει να αποδίδει κάτι αξιόλογο μετά τους 6 μήνες.
batma11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους σας Έχω Google adsense εδώ και 1 χρόνο μιλάω για δικό μου domain name Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να αγοράσω domain name Με αυτόν τον τρόπο δηλ.- Πάω στο blogger μετά Ρυθμίσεις - Δημοσίευση - Προσαρμοσμένος τομέας διαδικτύου - Ποια διεύθυνση θα θέλατε να έχει το ιστολόγιό σας (εισάγω την διεύθυνση πληρώνω με pay pal 10 $ το χρόνο ) και έχω δικό μου domain είναι σωστή η διαδικασία ? θα πληρώνω 10 $ το χρόνο για domain name μόνο? και το χειρίζομαι κανονικά από blogspot δεν πληρώνω πουθενά αλλού έτσι ? έχω blog και έχω 1000 με 2000 επισκέπτες η και παραπάνω το μήνα κάθονται αρκετή ώρα στο blog από 3 λεπτά μέχρι 2 ώρες για αυτό θέλω να βάλω domain name το ενημερώνω κάθε μέρα. σε μίση ώρα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
SpY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Κλασσική ελληνική τακτική , φτιάχνω ένα site,blog,forum μπαίνω μια φορά την εβδομάδα και θέλω να βγάζω κανα χιλιαρικάκι
batma11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 καθε μερα το ανανεονω οταν μου στελνουν ενιμεροσεις οχι μια φορα την εβδομαδα επισης εχω φτιαξει πολυ υλικο δικο μου Wallpapers cart κατασκευες ζωγραφικη σεναρια κ.α
trolaios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 δώσε κανένα link να το δούμε το blog..να πατήσουμε και σε καμία διαφήμιση !!!
xolloth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 μονο εγω ειμαι ρε παιδια που ασχολουμε καθημερινα 5-6 ωρες για ενημερωση του blog μου; να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω βαλει διαφημισεις ακομα αλλα σκεφτομαι προσεχως,αλλαωστε μετα απο 2 χρονια που το εχω και τα 20.000 αρθρα που εχω ανεβασει νομιζω οτι το δικαιουμαι. το blog μου το εχω με αλλα στοιχεια απο τα πραγματικα μου,εαν βαλω το adsense πως θα γινει να παιρνω τα χρηματα απο τις διαφημισεις; ειναι κατι που δεν εχω ασχοληθει μεχρι τωρα γιατι δεν χρειασθηκε. για πειτε οσοι ξερετε για την περιπτωση μου.
batma11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Το blog http://potpouri-art.blogspot.com/search/label/Collage το έχω φτιάξη για την φίλη μου που είναι παιδαγωγός Έχω δημοσιεύσει στο blog δικές μου ιδέες κατασκευές κ.α και τις φίλης μου αν βάλω domain name έχω πολύ υλικό να βάλω για αυτό ρωτάω. Μην πατάτε συνέχεια τι διαφημίσεις γιατί η google ακυρώνει θα ηθελα τη γνωμη σας για το blog
giodim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας παιδια..θα ηθλα αν μπορουσε κανεις να με βοηθησει σχετικα με το πως μπορω να δημιουργησω μια σελιδα η κατι αλλο τελοσπαντων, για να μαζευτουν λεφτα για ενα φιλανθρωπικο σκοπο.αν υπηρχε κατι που να μπορουσε να στελνετε πχ σαν mail ο ενασ στον αλλο κ ετσι να μαζευετε καποιο ποσο.θα το εκτιμουσα αν με οηθουσε καποιος πραγματικα.ειναι μεγαλη αναγκη!!!!!!
batma11 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν βγάζεις λεφτά με affiliate marketing στο blog? π.χ στο http://affiliate-blog.amazon.com/2009/09/save-up-to-60-on-select-athletic-shoes-at-amazoncom.html και http://www.opportunity.com/index.html?PHPSESSID=ahm7b6rhv0fapr0pp7v2kpjcr3 Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
2arkoudi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Από την δική μου εμπειρία Amazon Λίγα Adsense μέτρια Booking Hotels μέτρια Pixmania Λίγα
Merdock Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Από το Amazon και γενικά με affiliate programs μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά αλλά θα πρέπει να είναι πολύ γνωστό το site σου. Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.dannychoo.com/post/en/837/Blog+Monetization.html
2arkoudi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 To Amazon εχει το κακο οτι δεν στελνει ολα τα προιοντα του στην Ελλαδα οποτε πουλας μονο CD - DVD - mp3 - Βιβλια κ οχι ολα τα προιοντα του οποτε ετσι δεν κανεις τζιρο Βαθμολογια 2/5 Pixmania δουλέυε καλα μεχρι πριν μερικα χρονια , απο την στιγμη που βγηκε το skroutz πατωσε Βαθμολογια 2/5 Booking Hotel εαν εχεις αρκετους επισκεπτες κ γραφεις αρθρα για τα ταξιδια κατι κανεις , αλλα πλεον δεν κανεις ευκολα συνεργασια Βαθμολογια 4/5 Το Adsense δουλευει καλυτερα εαν εχεις πανω απο 1500 επισκεπτες την ημερα κατι κανεις αλλα οχι πολλα πραγματα Βαθμολογια 4/5
antonisid Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Το Adsense δουλευει καλυτερα εαν εχεις πανω απο 1500 επισκεπτες την ημερα κατι κανεις αλλα οχι πολλα πραγματα Βαθμολογια 4/5 Αν εχεις τοσους επισκεπτες την μερα,ποσα μπορεις να βγαλεις απ το AdSense τον μηνα στο περιπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.