Προς το περιεχόμενο

Mε δικό μου domain βγάζω λεφτά?

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας

Έχω blog εδώ και καιρό με περίπου 1000 επισκέπτες το μήνα και θέλω να βγάλω κάποια λεφτά γιατί από τις διαφημίσεις google μόνο 50 ευρω έβγαλα το χρόνο – θέλω να ρωτήσω με δικό μου domain βγάζω λεφτά? Αξίζει ? πόσο θα πληρώνω για ένα δικό μου domain σε κατάληξη com? Υπάρχει άλλως τρόπος να βγάλω λεφτά ? Παρακαλώ απαντήστε οποίος γνωρίζει

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :mrgreen:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχει τροπος αλλα δεν στον λεμε γιατι θα μας φας το ψωμι :D :D

σοβαρα τωρα μην περιμενεις πολλα

με 1000 επισκεπτες τι ηθελες να βγαλεις ? κανενα 100 το μηνα?

Δημοσ.

ρε φιλε εγω εχω 150.000 pageviews τον χρονο και ακομα δεν εχω βαλει διαφημισεις γιατι δεν θεωρω οτι ειναι μεγαλη η επισκεψιμοτητα ακομα και συ μιλας για 1000 χτυπηματα;

κανε πρωτα αυτο που πρεπει για να ανεβασεις την επισκεψιμοτητα σου και μετα ασχολεισαι με διαφημισεις κ.λ.π.

Δημοσ.
Ναι αγόρασε καμιά 100ρια domains να γίνεις πάμπλουτος...Υπάρχει ένας τρόπος για να βγάλεις σίγουρα λεφτά. Λέγεται 'δουλειά'

Μη το κοροιδευεις πολλοι βγαζουν λεφτα απο domains διαφημησεις κτλ.Μονο που για να φτασεις σε τετοιο επιπεδο στον τομέα αυτόν...χρειάζεται κατι που λεγεται.....Δουλειά :P

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να τον αποπαίρνεται...

Το δικό σου domain βοηθάει να κερδίσεις περισσότερους επισκέπτες, γιατί απλά είναι πιο εύκολο για να το πει κάποιος σε ένα φίλο του...

Δεν είναι καταλύτης αλλά μια μικρή βοήθεια...

Μην περιμένεις να βγάλεις εύκολα λεφτά από blog. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο αλλά θέλει μεγάλη επισκεψημότητα... Τα 1000 άτομα την ημέρα μπορεί να σου δίνουν 100 ευρώ αν είναι πολύ καλό το θέμα που ασχολείσαι (financial, ιατρικά, δικηγορικά κτλ)

Δημοσ.
Μη το κοροιδευεις πολλοι βγαζουν λεφτα απο domains διαφημησεις κτλ.Μονο που για να φτασεις σε τετοιο επιπεδο στον τομέα αυτόν...χρειάζεται κατι που λεγεται.....Δουλειά :P

Δεν το κοροϊδεύω. Απλά άλλο να βγάζεις χαρτζιλίκι και άλλο να βγάζεις λεφτά. Με τόσους επισκέπτες το πολύ πολύ να βγάλεις ένα μικρό χαρτζιλίκι. Αν τα blogs (content ας πούμε γενικά) το μετατρέψεις σε δουλειά (ασχολείσαι αρκετά, κάνεις το ανάλογο research κτλ κτλ) τότε μπορείς να βγάλεις λεφτά.

ΥΓ Έχω 3-4 sites με adsense με περίπου 300 visits την ημέρα και το ποσό που βγάζω είναι κάπως αστείο. Το ίδιο και με domains (καμιά 10ρια) που έχω παρκάρει στο SEDO.

Δημοσ.

Δε μιλαω για χαρτζιλικι , μιλαω για χρημα γερό!!! Αλλα πρεπει να το χεις κανει επιστημη για να καταφερεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

υπάρχουν πολλοί .. που ζούν από αυτό το πράγμα . αν έχεις κάποιο σάιτ με 10.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα .. μπορείς να βγάλεις αρκετά .

και αυτό επάγγελμα .. είναι ! αρκεί να ξέρεις καλά την δουλειά .

Δημοσ.

ειναι πολυ δυσκολο μονος σου να δουλεψεις οπως πρεπει ενα site η blog για πολλους και διαφορους λογους.

ενας λογος ειναι οτι πρεπει απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι να ψαχνεις για υλικο να ανεβασεις ωστε οταν ξυπνα ο αλλος το πρωι να εχει ετοιμη την ενημερωση του και με ποικιλια.

αλλος λογος ειναι οτι πρεπει να ξερεις πολυ καλα αγγλικα και μαλιστα διαφορες ορολογιες ωστε να μεταφραζεις αρθρα απο καλες πηγες.

υπαρχουν και αλλοι λογοι που δεν μπορεις να τους προσπερασεις ευκολα εαν θελεις να αυξησεις την επισκεψιμοτητα σου.

με λιγα λογια επειδη ολα αυτα τα εχω κανει εν μερει,θελει κανονικη δουλεια 10ωρη την ημερα ωστε να φθασεις να κερδισεις την εμπιστοσυνη του κοινου.

Δημοσ.

δεν νομίζω μα θέλει και 10 ώρες , 2 -3 ώρες φτάνουν . αρκεί να διαλέγεις λίγα και ενδιαφέροντα θέματα .. τα οποιά θα παρουσιάζεις με τον δικό σου τρόπο .

Δημοσ.

για να εχεις τετοια επισκεψιμοτητα χρειαζεσαι διαρκη ενημερωση οπως κανουν τα μεγαλα sites ,καθε λιγο προστιθενται νεα θεματα ωστε καποιος να μπει στο site σου τουλαχιστον 5-6 φορες στην διαρκεια της ημερας και πανω απο ολα να μπορεσεις να κερδισεις μερος με ξενα αρθρα που θα αφορουν ξενο κοινο γιατι αμα περιμενεις να κανεις τετοια επισκεψιμοτητα μονο απο ελλαδα,χαιρεται!

οι 10 ωρες ειναι λογικος χρονος για να επιτευχθει αυτο,τοχω δοκιμασει και απο πειρα μιλαω.

Δημοσ.

ναι .. τα μπλόγκ θέλουν αρκετή δουλειά ..

αλλά δεν είναι μόνο τα blogs .. μπορεί να έχεις κάποιο σάιτ με παιχνίδια , με μια δικιά σου εφαρμογή ή ένα φόρουμ που δεν χρειάζεται και πολύ δουλειά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...