Προς το περιεχόμενο

Κλεινει το pc και κανει μπιπππππππ

litespeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα pc των multirama περιπου 5 χρονια αλλα ειναι pentium 4 sta 3,4 .

εγω το θελω να ιντερνετ και καμια εργασια . δεν εχω απαιτησεις δηλαδη .

τωρα τελευταια κλεινει μονο του στο ακυρο και κανει ενα θορυβο απο την κεντρικη μοναδα μπιππππππ.

επειδη ειμαι ασχετος απο pc μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φτεει ?

αυτο μπορει να μου το κανει αμεσος μολις το ανοιξω αλλα μπορει και να δουλευει π.χ. 3 ωρες και να ειναι ολα οκ .

απλα ειναι πολυ σπαστικο γιατι εκτως οτι χανω οτι κανω σφυραει και πρεπει να παταω συνεχεια επανεκκινηση για να ξανανοιξει .

αν μπορειτε λιγο βοηθειστε . αν πρεπει να αλλαξω κανενα εξαρτημα να το κανω αλλα καινουργιο pc δεν θελω να παρω .

ευχαριστω ! ! !

Δημοσ.

πες μας ακριβως τι μπιπ κανει. ενα μακρυ; ενα κοντο; καποιο συνδυασμο μπιπ; καθε συνδυασμος σου δειχνει και καποιο συγκεκριμενο προβλημα.

Δημοσ.

κανει μπιπ για περιπου 5 δευτερολεπτα σταματαει περιπου για 2 και παλι ξανα το ιδιο συνεχεια . απο τοτε που εγραψα το ποστ δεν μου το εχει κανει . μολισ το κανει παλι θα σου πω ακριβος ποσα δευτερολεπτα το κανει .

Δημοσ.

Μη μας πεις τιποτα, ανοιξε το και καθαρισε τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη, ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πιασει λασπη...

Και αν εχει και η καρτα γραφικων σου καθαρισε και αυτον, γενικα κανε ενα γενικο καθαρισμα για σκονες κλπ...

Δημοσ.

φιλε το καθαριζω απο την σκονη συχνα .

αυτη την στιγμη ειναι πολυ καθαρο .

και δεν νομιζω να ειναι προβλημα οτι ανεβαζει θερμοκρασια γιατι μπορει να μου το κανει μολις τον ανοιξω αλλα μπορει να ειμαι μσν ιντερνετ και σε κανενα αλλο προγραμμα και ολα να ειναι οκ

ευχαριστω για τις απαντησεις !

Δημοσ.

οταν λες καθαριζεις εννοεις οτι το ανοιγεις και το καθαριζεις ? Αν δεν ειναι σκονη τοτε ειναι καποιο hardware προβλημα, το μονο ευκολο που μπορεις να τσεκαρεις ειναι οι μνημες, δοκιμασε να της δουλεψεις αφηνοντας μια μια καθε φορα στο motherboard για αρκετες ωρες και δουλευε το μηχανημα σου κανονικα να δεις αν θα παρουσιασει ξανα κατι

Δημοσ.
κανει μπιπ για περιπου 5 δευτερολεπτα σταματαει περιπου για 2 και παλι ξανα το ιδιο συνεχεια . απο τοτε που εγραψα το ποστ δεν μου το εχει κανει . μολισ το κανει παλι θα σου πω ακριβος ποσα δευτερολεπτα το κανει .

Απο μονο του αυτο δεν λεει τιποτα...

Πες μας και τι μητρικη εχεις...

Δημοσ.
δεν ξερω τι μητρικη εχω .

οταν λετε μνημες δηλαδη τις ραμ ?

εχω 2χ 512 DDR .

τι να κανω δηλαδη να βγαλω 1 απο τις 2 ?

Δοκιμασε πρωτα με τη μια και μετα με την αλλη να δεις αν μπουταρει...

Δημοσ.

Οταν στο κανει βλεπεις εικονα στο μονιτορ? Δειχνει να σου ξεκιναει το pc σου? δηλαδη οι δισκοι φορτωνουν? Σε παω στη vga εγω τωρα...

Δημοσ.

εβγαλα την μια ραμ και μεχρι τωρα δεν εχει κανενα προβλημα .

το pc εχει 4 θεσεις ραμ . να την ξαναβαλω σε μια αλλη θεση ?

Δημοσ.

Μπορεις να το δοκιμασεις αν και ειναι χλωμο λιγο να σου παιξει. Αν δεν εχει καποια βλαβη, μαλλον δεν ειναι συμβατες. Κατι που μπορει να σε σωσει ειναι ενα bios update

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...