Προς το περιεχόμενο

samsung i8910 hd ?

billektoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο οτι εχω διαβασει σε εξιδεικευμενο φορουμ απο χρηστες που το εχουν,εχει μεγαλο προβλημα υποστηριξης firmware εδω στην Ελλαδα,εχει και διαφορα μικροπροβληματα οσον αφορα το hardware τα οποια εαν υπηρχε η υποστηριξη απο την εταιρεια εδω ,θα ειχαν λυθει.

ηταν να το παρω και εγω αλλα μετα απο οσα διαβασα αλλαξα γνωμη.

και τι εκανες τελικα απο συσκευη 5th? ;)

• Moderators
Δημοσ.
περιμενω το leo και αν ειναι αξιολογο οπως φαινεται,αυτο θα παρω.

Ναι αυτο φαινεται να ειναι πραγματικα φοβερο κινητο. Η τεραστια οθονη του ειναι τελεια για multmedia/internet χρηση κ οχι μονο. Το μονο μειον που βρισκω (καθαρα υποκειμενικο το παρακατω) ειναι η ελλειψη hardware keyboard το οποιο ομολογω πως δεν ειχα σε μεγαλη εκτιμηση μεχρι που πηρα το touch pro2 και κατι μου λεει πως πλεον δυσκολα θα συμβιβαστω με συσκευη που δεν εχει, ασχετα το ποσο ανωτερη μπορει να ειναι. Και αυτο ειναι κακο γμτο γιατι το leo ειναι οντως eye candy...

Δημοσ.

οντως αυτο το leo μπορει να θεωρηθη ο king τον κινητων τηλεφωνον αλλα γμτ γιατι πρεπει εμεισ εδω στην ελλαδα να πρεπει να περημενουμε να το παρη και η ουγκαντα πρωτα και μετα εμεις ??????

αληθεια μηπως ξερη κανενας ημερωμηνια αφιξης του εντωςε συνορων ????

Δημοσ.

Εντάξει είπαμε. Κινητό με 4,3inch οθόνη καταντάει λίγο αηδία. Δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο ΤΗΣ Παντοφλας !

Πάντως όταν βγουν τα WinMo-7 τότε ίσως σκεφτώ να αγοράσω HTC. Until then ...

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο τεραστιο οσο νομιζεις,εκμεταλλευεται ολη την προσοψη απο οτι ειδα και ειναι περιπου σαν το ι8910 στο μηκος,αυτο που ειναι μεγαλο ειναι το toshiba tg 01,ειναι 129x70x9,9.

Δημοσ.

παρτο φιλε.. η καμερα ουσιαστικα ειναι σα φωτογραφικη καλη και το βιντεο ειναι απλα απιστευτο. σαν κανονικη βιντεοκαμερα.. εχω δοκιμασει htc hd n97 omnia και τωρα εχω αυτο μεχρι να βγει το νεο htc. Ψηφιζω και για τη τιμη του αυτο.

Παντως οταν βγει το νεο htc νομιζω αξιζει να το παρεις αντ αυτου..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά χαρά, χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας γιατι, σκέφτομαι να επιλέξω ανάμεσα στο Samsung i8910 HD ή στο HTC HD2,

Symbian ή Windows Mobile.

To HD2 έχει σχεδόν διπλάσια τιμή, αξίζει ;;

• Moderators
Δημοσ.

Eγω θα πηγαινα στο Leo. Εχει οθοναρα, καλο επεξεργαστη και ναι, αξιζει imo. Τα δυο λειτουργικα εχουν αρκετες διαφορες, αλλα το Leo εχω την εντυπωση πως θα υποστηριζει επισημα τα επερχομενα windows 7 οποτε βαλε και αυτο στα συν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...