billektoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι σκεφτομαι να το αγορασω και αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτην την τιμη βαση με ολα αυτα που προσφερη το samsung ????? thankssssss !!!!!! ημερωμηνια αφιξης του htc leo ?????
xolloth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 απο οτι εχω διαβασει σε εξιδεικευμενο φορουμ απο χρηστες που το εχουν,εχει μεγαλο προβλημα υποστηριξης firmware εδω στην Ελλαδα,εχει και διαφορα μικροπροβληματα οσον αφορα το hardware τα οποια εαν υπηρχε η υποστηριξη απο την εταιρεια εδω ,θα ειχαν λυθει. ηταν να το παρω και εγω αλλα μετα απο οσα διαβασα αλλαξα γνωμη.
tasosvel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει περιορισμένες εφαρμογές βασικά, δλδ αυτό είναι πλέον το μεγαλύτερο μειονέκτημα του !! Κατα τα άλλα είνια απίστευτο τηλέφωνο. Η φωτογραφική του και η οθόνη του είνια ότι καλύτερο έχεις δεί. Εγώ όσο κράτησα το i8910 Omnia HD για review δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Το πρώτο firmware είχε θέμα με τον ήχο της κάμερας, αλλά τώρα έστρωσε. Δεν βλέπεις και το Noka N97 ? Μπορεί να μην έχει τόσο καλή κάμερα άλλα έχει υποστήριξη από την Nokia και πάρα πολλές εφαρμογές.
billektoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 εφαρμογες και games εχω βρει αρκετα στο internet ακομα και το igo8 για gps !!! ακσυζη να αλλαξω το ηδη υπαρχων htc magic με το samsung ??????
tasosvel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνονται τα δυο τηλέφωνα Το Samsung είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς!! Εμένα το Android στο Magic με κούρασε!! Δεν έχει κάποιο ωραίο περιβάλλον.
billektoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο λυθηκε περνοντας του την rom απο το hero και δουλευει αψογα σε ολους τους τομης !!! το symbian σαν λειτουργικο (ρωταο γιατι δεν το εχω δουλεψη ποτε) δεν εχει εφαρμογες ? και ξερω γω δεν μπορω να του περασω εφαρμογες απο αλλα κινητα που τρεχουν στην ιδια πλατφορμα ???
fabio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 το οτι δεν εχει πολλες εφαρμογες ψιλοακυρο ειναι ! δεν ειναι θεμα κινητου ειναι θεμα λειτουργικου. και δοξα τω θεω το symbian εχει πολλες εφαρμογες. το θεμα με το firmware στα ελληνικα ειναι οντως υπαρκτο και σοβαρο Το ελληνικαιο firmware ειναι παλιο και αρκετα σοβαρα θεματα μενουν χωρις λογο αλυτα. ευτυχως υπαρχουν τσακαλοι που "βαζουν" ελληνικα σε στα νεα firmware που βγαινουν σε αλλη γλωσσα. εχει 1-2 χαζο θεματα (πχ οταν εχεις ακουστικα και σε καλουν δεν ακους τον ηχο κλησης στα ακουστικα αλλα σταματαει η μουσικη μονο και ο ηχος ακουγετα απο το μεγαφωνο) αλλα ως τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ειχα n85 8gb)
billektoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 οποτε λοιπον δινω το magic κανα 250 ευρω και + 200 ευρω η επιδωτηση τσουπ νασου το samsung σε μια πολυ καλη τιμουλα ετσι δεν ειναι ?
Vasilisxd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως το symbian είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα Windows Mobile , αν και πιο εύκολο στον χειρισμό. Θα σου προτυνα να δεις και το iPhone Εαν και Εφοσον δεν σε ενδιαφέρει η Καμερα.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως το symbian είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα Windows Mobile , αν και πιο εύκολο στον χειρισμό. Θα σου προτυνα να δεις και το iPhone Εαν και Εφοσον δεν σε ενδιαφέρει η Καμερα. Θα διαφωνησω. Σε ποιον τομεα ειναι πιο πισω το symbian? Υποθετω πως εννοεις στις εφαρμογες, αλλα θεωρω πως ειναι στο ιδιο επιπεδο. Ποια εφαρμογη wimo εχεις βρει που να μην υπαρχει η ιδια σε symbian, ή εστω καποια αναλογη?
Vasilisxd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ που τα λέμε τα WinMo έχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δισεκατομμύρια σελίδες κώδικα παραπάνω από το Symbian. Είναι ολοκληρωμένο Λειτουργικό . Το Symbian (η έκδοση που χρησιμοποιεί η Nokia) - με το συμπάθιο κιόλας - είναι μυγόχεσμα.
billektoras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα !!! δεν νομιζω οτι το iphone δεν ειναι κατι αλλο απο το να καθεσαι και να παιζεις και μονο αυτο !!!(αυτη ειναι η αποψη μου για αυτο το παιχνιδακι) και απο οτι καταλαβα το ιδιο ειναι και το magic το οποιο εχω τωρα !!!! Για αυτο και πηρα την αποφαση να το αλαξω με το samsung i8910 hd το οποιο ειναι στην κυριολεξια απο οτι ειδα απο εχθες μεχρι σημερα ενας ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ «ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ»!!!! 1:πολυ καλη καμερα (για κατι παραπανω καλυτερα παρε φωτογραφικη μηχανη) 2:πολυ καλο και σε video φαση 720p λενε πολα στην τελικη μην ξεχνατε ειναι ενα κινητο ρε παιδια !!!! 3:απο τα καλυτερα gps !!!(το τσακισε το htc touch hd) 4:μεγαλη οθονη 3.7" και με πολη καλη αισθηση αφης !!! 5:αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια (του τυπου tomtom,destinator,igo8,need for speed)!!! 6:κανει αποστολη και ληψη σε διαφορα τυπων αρχεια μεσω bluetooth (που καποια ακομα παλευουν να διμηουργησουν καποιο συμβατο προγραμμα ) 7:εχει ραδιο με rds !!(που και σε αυτο ζοριζονται ακομα τα και καλα εξυπνα κινητα) 8:και για τελος καλη ποιοτητα κατασκευη (και λεω καλη γιατι οντως καποια αλλα εχουν πολυ καλη) Υ.Γ: αυτη ειναι η αποψη μου και περημενω τον καθε iphonakia να εχει να μου λεει οτι τελικα το μονο που εχει ειναι γρηγορο internet και multitouch οθονη!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ που τα λέμε τα WinMo έχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δισεκατομμύρια σελίδες κώδικα παραπάνω από το Symbian.Είναι ολοκληρωμένο Λειτουργικό . Το Symbian (η έκδοση που χρησιμοποιεί η Nokia) - με το συμπάθιο κιόλας - είναι μυγόχεσμα. Ναι ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο. Αλλα πρακτικα δεν θα ελεγα πως υστερει στον τομεα των εφαρμογων. Σαφως αν εισαι developer η το πας προς τα εκει με το συμπιαν θα εχεις αρκετους περιορισμους, συν το οτι με τα win μπορεις να κανεις παπαδες παραμετροποιοντας το πληρως.. Αλλα για εναν "καθημερινο" χρηστη δεν νομιζω πως τιθεται θεμα ελλειψης εφαρμογων. Μην παρεξηγηθω, κ εγω απο συμπιαν πηγα στα παραθυρακια, αλλα δεν απαξιωνω το λειτουργικο
billektoras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 και βαση developer ανετα μπορεις να το κανεις winmob και το γνωριζεις αυτο οποτε γινεται ενα πληρες ερλγαλειο ακομα και android !!!! οτι κλειδωνη ξεκλειδωνη κιολας φυσικα με λιγο πσαξιμο και χωρις να αναφερουμε τους τροπους λογο σεβασμου στους ορους του φορουμ και ενοειτε οτι δεν το συνιστω σε κανενα τουλαχιστων μεχρι την ληξη της εγγυησης !!!!!!
Vasilisxd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 +1 στον BillEktora , όντως το i8910 είναι πολυεργαλειο και εφόσον σε ενδιαφέρει η Camera go4it. Και εδώ που τα λέμε , σε ποιον δεν θα άρεσε μια καλή κάμερα με HD δυνατότητες. Επισεις το iPhone δεν μπορεί να θεωρείτε παιχνιδάκι !!! Αλλά εάν το θέτεις έτσι , τότε πρόσθεσε την λέξη «Φοβερο» μπροστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.