Προς το περιεχόμενο

Win7 και TV tuner Gigabyte GT-P8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αγόρασα την Gigabyte GT-E8000 και αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα

έκανα εγκατάσταση τους drivers σε Windows 7 64bit και το πρόγραμμα Presto PVR αλλά δεν μπορώ να συντονίσω κανάλια. μόνο μαύρη εικόνα έχω.

επέλεξα σαν χώρα Greece(pal B), greece(secam), Germany αλλά τίποτα

καμιά ιδέα ??

Το Presto είναι μια χαρά. Απλά κατέβασε την τελευταία έκδοση του προγράμματος και των drivers από την ιστοσελίδα της Gigabyte. Στις ρυθμίσεις βάζεις το Greece(pal B).

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασα τους τελευτάιους Drivers και το presto pvr αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα

δείχνει να συντονίζει κανάλια σε κάποιες συχνότητες αλλά έχω μαύρη εικόνα

το ίδιο είτε επιλέγοντας Greece είτε Germany.

το ίδιο συμβαίνει και χρησιμοποιώντας το windows media center και το Powercinema6

Δημοσ.
Δοκίμασα τους τελευτάιους Drivers και το presto pvr αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα

δείχνει να συντονίζει κανάλια σε κάποιες συχνότητες αλλά έχω μαύρη εικόνα

το ίδιο είτε επιλέγοντας Greece είτε Germany.

το ίδιο συμβαίνει και χρησιμοποιώντας το windows media center και το Powercinema6

Μάλλον έχεις Windows 7;

Ήταν γνωστό πρόβλημα αυτό, το οποίο υποτίθεται όμως ότι λύθηκε με τους τελευταίους drivers.

Δημοσ.
Μάλλον έχεις Windows 7;

Ήταν γνωστό πρόβλημα αυτό, το οποίο υποτίθεται όμως ότι λύθηκε με τους τελευταίους drivers.

εχω windows 7 64bit αλλα δεν εχω καταφερει ακομα τιποτα

Δημοσ.
το cd μεσα δεν ειχε το presto, ειχε το power cinema....

Φίλε aledjo, έχω όλη την καλή διάθεση, αλλά έχεις full inbox..!!!

σε εμένα που δεν έχω full inbox μήπως μπορεί καποιος να μου στείλει τον κωδκό για το Presto...το Power Cinema που είχε μαζί η κάρτα μου φαίνεται αρκετά βαρύ για το netbook. Από το site της gigabyte μπορώ να κατεβάσω μόνο το presto και δεν έχω κωδικό για να το εγκαταστήσω :(

ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1.Με εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers και τις εκδοσεις του προγράμματος της (PVR Presto)

2.η κάρτα δε βρίσκει καθόλου ψηφιακά κανάλια

3.και τα αναλογικά ή ραδιοφωνικά που βρίσκει δεν έχουν ήχο και εικόνα, απλά τρεμόπαιγμα με κάτι πράσινες γραμμές

4.Δοκίμασα τη συσκευή σε διαφορετικά slots

5.και με διαφορετικές εκδόσεις του Presto

6.και στα Windows Media Center

7.Το χειρότερο από όλα είναι ότι μου προξένησε bluescreens πολλές φορές, κυρίως όταν έψαχνε αναλογικά

8.crashαρησε τον Firefox,chrome και explorer.exe σε μια φάση

9.και δημιούργησε πρόβλημα στην κάρτα ήχου(από αυτές που είναι ήδη πάνω στη μητρική)

10.Επανεγκατάσταση, επαναφορά δοκίμασα.

11.Διένεξη δεν εμφανίζει

Μητρική Foxconn Renaissance, hd 4870 gpu, i7 920 cpu,6 gb ram

Windows 7 Ultimate 64bit

Έχετε ιδέα τη φταίει με την άτιμη;

Έστειλα mail στη gigabyte αλλά τπτ ακόμα.

Δημοσ.
1.Με εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers και τις εκδοσεις του προγράμματος της (PVR Presto)

2.η κάρτα δε βρίσκει καθόλου ψηφιακά κανάλια

3.και τα αναλογικά ή ραδιοφωνικά που βρίσκει δεν έχουν ήχο και εικόνα, απλά τρεμόπαιγμα με κάτι πράσινες γραμμές

4.Δοκίμασα τη συσκευή σε διαφορετικά slots

5.και με διαφορετικές εκδόσεις του Presto

6.και στα Windows Media Center

7.Το χειρότερο από όλα είναι ότι μου προξένησε bluescreens πολλές φορές, κυρίως όταν έψαχνε αναλογικά

8.crashαρησε τον Firefox,chrome και explorer.exe σε μια φάση

9.και δημιούργησε πρόβλημα στην κάρτα ήχου(από αυτές που είναι ήδη πάνω στη μητρική)

10.Επανεγκατάσταση, επαναφορά δοκίμασα.

11.Διένεξη δεν εμφανίζει

Μητρική Foxconn Renaissance, hd 4870 gpu, i7 920 cpu,6 gb ram

Windows 7 Ultimate 64bit

Έχετε ιδέα τη φταίει με την άτιμη;

Έστειλα mail στη gigabyte αλλά τπτ ακόμα.

Εχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά

εγώ έχω motherboard Asus P5K Deluxe

nvidia 8400

intel q6600

4gb ram

win 7 ultimate 64bit

Η απάντηση που πήρα από την gigabyte ήταν

Thank you for your kindly mail and inquiry. There might be some system files corrupted or any software that conflict with TV tuner driver.

First, please kindly log on to Microsoft website and perform Widnows update, to check if any update/ hotfix is available for your system.

Additionally, please download the latest version of VGA driver from nVidia website and try with your system again.

On the other hand, if possible, please kindly perform a fresh OS installation agian. After that, please install all drivers. All devices will work properly after installation.

If you have any further suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you ASAP.

Regards,

GIGABYTE TECHNOLOGY

Φυσικά, format τώρα δεν κάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά

εγώ έχω motherboard Asus P5K Deluxe

nvidia 8400

intel q6600

4gb ram

win 7 ultimate 64bit

Η απάντηση που πήρα από την gigabyte ήταν

Thank you for your kindly mail and inquiry. There might be some system files corrupted or any software that conflict with TV tuner driver.

First, please kindly log on to Microsoft website and perform Widnows update, to check if any update/ hotfix is available for your system.

Additionally, please download the latest version of VGA driver from nVidia website and try with your system again.

On the other hand, if possible, please kindly perform a fresh OS installation agian. After that, please install all drivers. All devices will work properly after installation.

If you have any further suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact us. We will try our best to help you ASAP.

Regards,

GIGABYTE TECHNOLOGY

Φυσικά, format τώρα δεν κάνω.

Οι drivers που βγαλανε για τα Windows 7 εχουν θέμα.... το αναφέρανε κι αλλοι πιο πριν, συμβαίνει και σε εμένα (φυσικα χωρίς τις μπλε οθόνες κτλ)

Προτείνω σαν πρώτο βήμα:

- να απεγκαταστήσετε τους drivers της κάρτας γραφικών και της Gigabyte

- κάντε επανεκκίνηση (σίγουρα δε βλάπτει)

- βάλτε τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών

- επανεκκίνηση ξανά

- βάλτε τον driver ΓΙΑ ΤΑ VISTA (40R) για 32bit ή για 64bit

Αν δε παίξει με αυτά, τότε κάντε το ίδιο και με την κάρτα ήχου. Το φορμάτ είναι ακραία λύση.... αν υπάρχει κανένας σκληρός που κάθεται, κάντε μια δοκιμή...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καθοτι κι εγω τσαπατσουλης με θηκες κλπ αν μπορούσε κάποιο παιδί να μου στείλει το σειριακο για το πρεστο, θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα...να στε καλα και καλες διακοπες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξε αυτή την σελίδα http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2757&dl=1#driver

Και είσαι ΟΚ Να κατεβάσεις τους Utility και τους Driver και θα δουλέψει κανονικά

Της ευχαριστίες στο [email protected]

Επεξ/σία από thimiostrikala
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και πάλι δυστυχώς τα ίδια.... έκανα format ( τι το ήθελα???? ) k πάλι δεν μπορώ να βάλω την gtp... έλεος!!! μπορεί κάποιος να βοηθήσει? κάνω εγκατάσταση ποτε με το ένα ποτε με το άλλο (των win 7 και με το cd ) δεν μου αναγνωρίζει την αναλογική!!! δεν μπορώ να δω τίποτα από αναλογική από κανένα πρόγραμμα... κάποια φάση έπιασα ήχο τίποτα παραπάνω!!! οποιος ασχολείται μαζί τις ακόμα k έχει την λύση θα χαρώ να τη ακούσω!!!!!!!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Την είχα πάρει παλιά και δεν δούλευε και την παράτησα και τώρα που την χρειάζομαι ενώ όλα είναι κομπλέ με ήχο και πλήρη οθόνη δεν μου δείχνει εικόνα.Έχει κανένας καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει για να το φτιάξω;Ακούγεται ο ήχος αλλά μαύρη εικόνα.Παλιότερα με κάποια προγράμματα δεν έπαιζε ο ήχος ενώ είχα εικόνα,με κάποια άλλα έπαιζε μόνο με μαυρες μπάρες δεξιά αριστερά.Τώρα δεν έχει εικόνα ενώ όλα τα άλλα δείχνουν να λειτουργούν άψογα.

Δημοσ.

Την είχα πάρει παλιά και δεν δούλευε και την παράτησα και τώρα που την χρειάζομαι ενώ όλα είναι κομπλέ με ήχο και πλήρη οθόνη δεν μου δείχνει εικόνα.Έχει κανένας καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει για να το φτιάξω;Ακούγεται ο ήχος αλλά μαύρη εικόνα.Παλιότερα με κάποια προγράμματα δεν έπαιζε ο ήχος ενώ είχα εικόνα,με κάποια άλλα έπαιζε μόνο με μαυρες μπάρες δεξιά αριστερά.Τώρα δεν έχει εικόνα ενώ όλα τα άλλα δείχνουν να λειτουργούν άψογα.

την ιδια καρτα εχω. με τους drivers που ερχονται μαζι με την καρτα οντως δεν εχεις εικονα σε vista και 7.

εχει βγαλει καινουργιους driver για βιστα και 7 που ειχα διαβασει οτι ελυναν το προβλημα. δε το ειχα επιβεβαιωσει ομως γιατι εχω xp. σε εμενα λειτουργει απροβληματιστα 2 χρονια τωρα ελπιζω να σου δουλεψει ειναι φοβερη καρτα αν ελειπε το θεμα με τους driver. και φυσικα σε 7 και βιστα ξεχνα το presto που ερχεται με το cd. καρτα σε 7 και βιστα λειτουργει αν δε κανω λαθος μονο με media center.

κατεβασε τον driver εδω.βαλε πρωτα τον driver για την καρτα και μετα για το τηλεκοντρολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...