Προς το περιεχόμενο

Win7 και TV tuner Gigabyte GT-P8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!! Πρόσφατα αγόρασα την Gigabyte GT P8000, εγκατέστησα τους drivers για windows 7 από την gigabyte καθώς και το Presto και όλα δούλεψαν μια χαρά στα Windows 7 ultimate 64bit τα οποία έχω! Δεν έχω καταφέρει όμως να κάνω με τίποτα την κάρτα να δουλέψει με τον Media center των Windows 7 παρόλο που εγκατέστησα από το cd και τον driver Newsoft MCE codec!! έχει καταφέρει κάποιος να χρησιμοποιήσει την κάρτα με τον Media center των Windows 7?? πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις?? Την κάρτα δείχνει να την βρίσκει αλλά όταν πάει να κάνει σάρωση ο media center μου γράφει συνέχεια ότι δεν ανιχνεύτηκαν κανάλια...Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εμένα μου δούλεψε κανονικά, δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Και με τη δικιά του κεραία κιόλας, που έχει χάλια λήψη στα αναλογικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εμένα μου δούλεψε κανονικά, δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Και με τη δικιά του κεραία κιόλας, που έχει χάλια λήψη στα αναλογικά.

ρε παιδιά εγώ k με το presto k το nero home δεν έχω ήχο αλλα έχω εικόνα!!! !!! πείτε καμια ιδέα!!! εχω κατεβάσει k εγκαταστήσει τα drivers από net! windows 7 χ64 ultimate gr

Επεξ/σία από vaggelis.1999
Δημοσ.

Χρησιμοποιείς Windows 7 64 bit ή 32 bit?? λέω μήπως τυχόν οι drivers για τον Mce δεν δουλεύουν στα 64μπιτα windows!! Τους έχει βρει κανείς πουθενά στο internet αυτούς τους drivers?? Εννοώ τους mce codec γιατί έψαξα και δεν μπόρεσα να τους βρω πουθενά αλλού να δω μήπως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του για κάθε λειτουργικό!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:43 ----------

ρε παιδιά εγώ k με το presto k το nero home δεν έχω ήχο αλλα έχω εικόνα!!! !!! πείτε καμια ιδέα!!! εχω κατεβάσει k εγκαταστήσει τα drivers από net! windows 7 χ64 ultimate gr

στις ρυθμίσεις του Presto έχεις βάλει στο audio device την επιλογή 713χ BDA Analog Capture (Audio Pin)! Εγώ έτσι το έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ήχο αλλά δεν μπόρεσα να δουλέψω την κάρτα με τον media center! Εσένα σου λειτουργεί εκεί?? Εμένα δεν μπορεί να βρει κανάλια όλο μου γράφει!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα,

ευχάριστο πλέον το γέγονος ότι δουλεουν οι οδηγοι win 7 με τα κανάλια digea για mpeg-4 ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα για να τα πιάνει η κάρτα και αυτά ?

Δημοσ.
καλησπέρα,

ευχάριστο πλέον το γέγονος ότι δουλεουν οι οδηγοι win 7 με τα κανάλια digea για mpeg-4 ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα για να τα πιάνει η κάρτα και αυτά ?

Εγώ την δουλεύω με το Media Center των Windows 7 και ελπίζω να υποστηρίζει MPEG-4 αποκωδικοποίηση... Θα δείξει! :-)

Δημοσ.
Εγώ την δουλεύω με το Media Center των Windows 7 και ελπίζω να υποστηρίζει MPEG-4 αποκωδικοποίηση... Θα δείξει! :-)

Μακάρι πάντω εδέισαν και έβαλαν και τους οδηγους για το τηλεκοντρολ στο site τους!

Δημοσ.

Όταν κατεβάζεις το Presto απο την ενότητα "utility" στο site της Gigabyte, αναφέρει οτι "Support Worldwide H.264 format" που κατα 99% πιστευω οτι αναφέρεται στην υποστηριξη mpeg4 αποκωδικοποίησης. Αν εξαιρέσουμε οτι το presto είναι λίγο αθλιο, θα υπάρχει συμβατότητα.... τουλάχιστον δεν πετάς την καρτα :-D

Όσο για το Windows Media Center, η επισημη απάντηση της microsoft δεν είναι τόσο διαφωτιστική, (για το Media Center των Vista):

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistahardware/thread/5df843b4-1b56-4b4e-9387-da79c5a4bbeb

Δημοσ.
Όταν κατεβάζεις το Presto απο την ενότητα "utility" στο site της Gigabyte, αναφέρει οτι "Support Worldwide H.264 format" που κατα 99% πιστευω οτι αναφέρεται στην υποστηριξη mpeg4 αποκωδικοποίησης. Αν εξαιρέσουμε οτι το presto είναι λίγο αθλιο, θα υπάρχει συμβατότητα.... τουλάχιστον δεν πετάς την καρτα :-D

Όσο για το Windows Media Center, η επισημη απάντηση της microsoft δεν είναι τόσο διαφωτιστική, (για το Media Center των Vista):

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistahardware/thread/5df843b4-1b56-4b4e-9387-da79c5a4bbeb

Είχα επικοινωνήσει με την Gigabyte για το συγκεκριμένο θέμα, και μου είχαν απαντήσει πως η κάρτα υποστηρίζει MPEG-4 αποκωδικοποίηση (καθώς δεν είναι θέμα hardware) αλλά όχι με το παρεχόμενο software. Θα χρειαστούμε άλλη εφαρμογή γι' αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.
Είχα επικοινωνήσει με την Gigabyte για το συγκεκριμένο θέμα, και μου είχαν απαντήσει πως η κάρτα υποστηρίζει MPEG-4 αποκωδικοποίηση (καθώς δεν είναι θέμα hardware) αλλά όχι με το παρεχόμενο software. Θα χρειαστούμε άλλη εφαρμογή γι' αυτή τη δουλειά.

Δεν ξέρω πότε επικοινώνησες, πάντως απο τις 3/11/2009 έχει βγάλει νέα έκδοση του Presto το οποίο αναφέρει οτι υποστηρίζει H264 που είναι το πρότυπο συμπίεσης του mpeg4. Δες και το λινκ: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Components/Utility_Model.aspx?ModelName=GT-P8000&ProductVersion=#anchor_os

Ασφαλώς βέβαια μπορεί να μην σημαίνει και τιποτα... αν κρίνω απο το πόσο "πατάτα" είναι το προγραμματάκι που μας δωσανε...:lol:

Πάντως το ΣΚ εγώ θα κάνω μια δοκιμή με το Presto αλλα και με το Media Center των Win7 και ελπίζω οτι θα δουλευουν και τα 2...

Δημοσ.
Δεν ξέρω πότε επικοινώνησες, πάντως απο τις 3/11/2009 έχει βγάλει νέα έκδοση του Presto το οποίο αναφέρει οτι υποστηρίζει H264 που είναι το πρότυπο συμπίεσης του mpeg4. Δες και το λινκ: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Components/Utility_Model.aspx?ModelName=GT-P8000&ProductVersion=#anchor_os

Ασφαλώς βέβαια μπορεί να μην σημαίνει και τιποτα... αν κρίνω απο το πόσο "πατάτα" είναι το προγραμματάκι που μας δωσανε...:lol:

Πάντως το ΣΚ εγώ θα κάνω μια δοκιμή με το Presto αλλα και με το Media Center των Win7 και ελπίζω οτι θα δουλευουν και τα 2...

Δεν το είχα δεί, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάει καιρός που είχα επικοινωνήσει, δεν είχε κυκλοφορήσει τίποτα τότε. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...