giorgio30 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δεν λειτουργούν αυτοί οι drivers, αυτό λέμε παραπάνω . Ναι απο αυτην την σελιδα μονο των vista λειτουργουν! παντως η GB δεν ειναι μικρη εταιρια και το θεμα με τους drivers το εχει καθυστερησει καπως (αν και με τουs vista μια χαρα παιζει) Εως οτου ομως γινουν ολα τα ψηφιακα mpeg-4 τοτε δεν ξερω κατα ποσο θα παιζει η καρτουλα μας
vdanasto Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ναι απο αυτην την σελιδα μονο των vista λειτουργουν! παντως η GB δεν ειναι μικρη εταιρια και το θεμα με τους drivers το εχει καθυστερησει καπως (αν και με τουs vista μια χαρα παιζει) Εως οτου ομως γινουν ολα τα ψηφιακα mpeg-4 τοτε δεν ξερω κατα ποσο θα παιζει η καρτουλα μας Έστειλα μήνυμα στo technical support σχετικά με αυτό, και μου απάντησαν πως το MPEG-2 και MPEG-4 είναι θέμα software. Το πρόγραμμά τους δεν υποστηρίζει MPEG-4, αλλά με ένα άλλο πρόγραμμα θα μπορώ να δω κανονικά. Ελπίζω να ισχύει και να μην έπεσα σε άσχετο . Επίσης ανέφερα ότι δεν λειτουργεί ο 64bit driver των 7 και μου έδωσαν την εξής ηλίθια απάντηση: "Επειδή τα 7 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, και οι ίδιοι δοκιμάζουμε το λειτουργικό, ο driver που αναφέρετε είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και σας προτείνουμε να τον δοκιμάσετε ξανά μόλις το λειτουργικό κυκλοφορήσει." Μας δουλεύει; Ο driver αυτός δεν πρόκειται να παίξει ποτέ, δεν είναι digitally signed. Και επίσης δεν ξέρω αν τους έχουν ενημερώσει, αλλά έχει βγει η RTM . Τέλος πάντων, βαρέθηκα και δεν τους απάντησα στο ηλίθιο αυτό e-mail.
giorgio30 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κατι τετοια κανουν στην GB και πηγαινουμε τρεχοντας στην ASUS. Οσο για το soft σχετικα με mpeg-2 or mpeg-4 κατι παρομοιο εχω ακουσει και εγω συνεπως με pc δεν εχουμε προβλημα!!! Μπραβο Vdanasto!
makfil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Επειδή τώρα σκέπτομαι να ασχοληθώ με το θέμα του MCE, θέλω να ρωτήσω αν τα βήματα που κατάλαβα ότι πρέπει να ακολουθήσω είναι σωστά: 1. από το CD εγκαθιστώ τους MCE Codecs 2. κάνω restart και λειτουργεί το remote control? ή χρειάζεται κάτι άλλο? 3. προσπάθησα να κάνω αναζήτηση για radio όπως έκανε με τα κανάλια αλλά δεν έκανε τη διαδικασία και δεν είχα ήχο. Κάνω κάτι λάθος?
giorgio30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 για το remote control θα χρειαστεις 2 προγραμματα . το pvr remote για να λειτουργει το remote γενικα και το MCE codec για μα λειτουργει το remote στα MCE. (Και τα δυο εμπεριεχονται στο cd μεσα!) To ραδιο το εχω συντονισει μεσω του MCE δεν ξερω αν θελει καποια ρυθμηση η καρτα ηχου σου αν και δεν νομιζω, σε εμενα δεν εκανα τιποτα αλλα ουτως η αλλως χρηυσημοποιω την ποτικη εξοδο.
makfil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 @giorgo30 Ευχαριστώ για τις οδηγίες για τη λειτουργία του remote control, θα τις ακολουθήσω και θα ενημερώσω. Θέλω να ρωτήσω, παράλληλα, αν ακολούθησες την ίδια διαδικασία και για την εγκατάσταση στα XP, αν έχεις και τα δύο OS, ή εγκατέστησες το Presto.
giorgio30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 @giorgo30Ευχαριστώ για τις οδηγίες για τη λειτουργία του remote control, θα τις ακολουθήσω και θα ενημερώσω. Θέλω να ρωτήσω, παράλληλα, αν ακολούθησες την ίδια διαδικασία και για την εγκατάσταση στα XP, αν έχεις και τα δύο OS, ή εγκατέστησες το Presto. Οχι σε win 7 μονον ειμαι αλλα νομιζω πως στα xp δεν θα εχεις προβλημα μιας και η καρτα ειναι για xp και vista.
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τελικά, δεν βρήκα pvr remote στο CD της Gigabyte, εγκατέστησα 1) το Gigabyte TV Card P-Series Remote Control Application.msi που βρήκα στο RCSetup/PSeries στο CD της Gigabyte και 2) το setup του folder MCECodec και λειτούργησε άψογα το remote control. Αυτό που δεν κατάφερα να λειτουργήσει είναι το radio. Προσπάθησα να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία αναζήτησης όπως για τα κανάλια TV αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Ξαναδιάβασα τα σχόλια όλων σ' αυτό το thread, χωρίς να μάθω κάτι περισσότερο. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με οδηγίες? Έχει κανείς εμπειρία από την εγκατάσταση στα XP όπου δεν υπάρχει Media Center? Πρέπει να εγκατασταθεί το Presto, όπως είχα κάνει πριν από το format ή υπάρχει άλλος τρόπος?
vdanasto Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ή με το Presto, ή με το Media Center τρέχω το ράδιο.
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Έχω μπερδευτεί. Εννοείς ότι τρέχεις το radio στα Win7 με το Presto ή το Media Center? Αν ΝΑΙ, το Presto δεν το εγκατέστησα τώρα γιατί στην προηγούμενη εγκατάσταση δεν το δεχόταν καθόλου (έχω Win7 x64). Με το Media Center προσπάθησα αρκετά να σκανάρει για σταθμούς, όπως έκανε το MC για τα κανάλια TV στα Win7 και το Presto στα XP στην προηγούμενη εγκατάσταση, αλλά όταν επιλέγω radio δεν βγάζει επιλογή σκαναρίσματος. ΥΓ Ένα πρόβλημα που παρατήρησα στη λειτουργία του Media Center είναι ότι όταν το ανοίγεις πηγαίνει μεν στο τελευταίο κανάλι που έβλεπες πριν το κλείσεις αλλά χωρίς ήχο. Πρέπει να αλλάξω κανάλι (πάνω ή κάτω δεν έχει σημασία) για να έρθει ο ήχος. Συμβαίνει και σε άλλους? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2009 από makfil
giorgio30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Έχω μπερδευτεί. Εννοείς ότι τρέχεις το radio στα Win7 με το Presto ή το Media Center?Αν ΝΑΙ, το Presto δεν το εγκατέστησα τώρα γιατί στην προηγούμενη εγκατάσταση δεν το δεχόταν καθόλου (έχω Win7 x64). Με το Media Center προσπάθησα αρκετά να σκανάρει για σταθμούς, όπως έκανε το MC για τα κανάλια TV στα Win7 και το Presto στα XP στην προηγούμενη εγκατάσταση, αλλά όταν επιλέγω radio δεν βγάζει επιλογή σκαναρίσματος. Στο MCE δεν εχω κανει σκαναρισμα για το ραδιο, απλα εβαλα ενα σταθμο κοιταξα και η κεραια να πιανει σημα, και επαιξε, τιποτα αλλο, Α δες οταν ακους μουσική ή βλέπεις μια ταινία αν μπορεις να την σταματήσεις μετο πλήκτρο STOP του χειριστηρίου. Ευχαριστ'ω
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Έβαλα μουσικό CD, ακούω ήχο στο φτηνό creative 5.1 που έχω (μέσω Media Player βέβαια) και λειτουργούν όλα τα πλήκτρα του remote control αφενός για την επιλογή τραγουδιού (πάνω-κάτω) αφετέρου για pause, stop κλπ. Δεν παίζει το play του remote (το τρίτο δεξιά στην κάτω σειρά) από αλλά ενεργοποιείται με το ΟΚ. Εγώ δεν έχω MCE, δηλαδή κάποια άλλη συσκευή Extender, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω τους σταθμούς radio, όπως έκανε το MC και με τα κανάλια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Του έβαλα και καρφωτό σταθμό (Galaxy στα 92,00) αλλά και πάλι δεν είχα ήχο.
giorgio30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοεις? στα windows 7 δεν έχεις windows media center? πως γίνεται?
vdanasto Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Έχω μπερδευτεί. Εννοείς ότι τρέχεις το radio στα Win7 με το Presto ή το Media Center? Ακριβώς, λειτουργεί και με τα δύο προγράμματα.
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοεις? στα windows 7 δεν έχεις windows media center? πως γίνεται? Στο Windows Media Center έχω καταφέρει να λειτουργήσω την κάρτα αλλά εδώ συζητάτε για MCE, δηλαδή για Media Center Extender, με άλλα λόγια για πρόσθετο εξάρτημα που εγώ δεν έχω. Αν αυτοί που αναφέρονται στο MCE εννοούν το Windows Media Center, τότε αναφερόμαστε στο ίδιο soft και παραμένει το αρχικό μου ερώτημα πως καταφέρατε να ενεργοποιήσετε το radio ενώ εγώ δεν μπορώ? @ vdanasto Αφού έχεις την εμπειρία από την εγκατάσταση και στα 2 OS, σε παρακαλώ να μου πεις λεπτομέρειες και οδηγίες για τα ερωτήματά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα