giorgio30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Λειτουργεί κανονικά στο Media Center, απλά εγκαθιστάς τον driver που έχει στο CD. ωραια ας ελπισω πως θα δουλεψει και σε win 7 το τηλεκοντρολ για τα MCE
vdanasto Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ωραια ας ελπισω πως θα δουλεψει και σε win 7 το τηλεκοντρολ για τα MCE Δουλεύει, δουλεύει
giorgio30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ωραια αυριο μου την φερνουν, και την βαζω στο HTPC , μια τελευταια διευκρινηση , σε win 7100 32 bit (την δοκιμαστικη) να βαλω τους οδηγους για vista (σε se mod vista) ή αυτους που εχει για win7 ? Ευχαριστω!!
vdanasto Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εμένα οι drivers των Win 7 (64bit βέβαια) δεν λειτουργούν, ενώ βάζοντας τους drivers των Vista η κάρτα λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασε και δες .
giorgio30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Εμένα οι drivers των Win 7 (64bit βέβαια) δεν λειτουργούν, ενώ βάζοντας τους drivers των Vista η κάρτα λειτουργεί κανονικά. Δοκίμασε και δες . λοιπον στα win 7 100 (32) δεν λειτουργησε περασα τους οδηγους vista 32 με (vista sp2 mode compal.. ) δεν γνωριζω αν πρεπει να βαζω αυτο και δε μου δειχνει σημα ουτε ηχο στο MCE βεβαια μπορει να μην κανω καλα την εγκατασταση του, ζητα κωδικο περιοχη και βαζω αυτον που εχει στο παραδειγμα, διαθετω και k-lite codes οποτε αυτο μπορει να το επηρεαζει ΑΛΛΑ το remote control!! παρολο που λεει οτι δεν το βρησκει το MCE δουλευει αψογα!! ολες τις λειτουργιες, μονο που δε κλεινει το PC (kanei restart no problem) Προφανως ειναι εκδοσης win, Θα περιμενω τα κανονικα εκτος και βλεπουμε (φοβανε παντως να βγαλω οδηγους της tv καρτας και να τους ξανα περασω μηπως και μπλοκαρει και δεν λειτουργησει ξανα το remote control)
vdanasto Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν είχα βάλει compatibility mode απ'ότι θυμάμαι. Απλά εγκατασταση έκανα. Εμένα λειτουργούν όλα κανονικά. Διάβασα πάντως ότι υπάρχουν conflicts με το k-lite, οπότε μέχρι να βγουν σωστοί drivers ίσως πρέπει να το αφαιρέσεις. Υπάρχει ο καταπληκτικός VLC Player ο οποίος παίζει πάρα πολλά formats και δεν χρειάζεται codecs.
giorgio30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν είχα βάλει compatibility mode απ'ότι θυμάμαι. Απλά εγκατασταση έκανα. Εμένα λειτουργούν όλα κανονικά. Διάβασα πάντως ότι υπάρχουν conflicts με το k-lite, οπότε μέχρι να βγουν σωστοί drivers ίσως πρέπει να το αφαιρέσεις. Υπάρχει ο καταπληκτικός VLC Player ο οποίος παίζει πάρα πολλά formats και δεν χρειάζεται codecs. Πρωτα απο ολα ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια που μου προσφερεις!!! με εχεις ηρεμησει πληρως, η καρτα ομολογουμενος ειναι πολυ καλη, Οποτε σκευτομαι και εγω να βγαλω το K-lite απλα για τους drivers νατου ξανα περασω σε απλο χωρις mode? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:13 ---------- Λοιπον το λαθος ηταν για αλλη μια φορα δικο μου δεν ηξερα πως χειριζονται τα MCE (λαθος επιλογη πατουσα) ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ 1.Η καρτα παιζει τα παντα και με την δικη της κεραια αρκετα καλα (στον υπολογιστη υπαρχει και εγκατεστημενο και το k-lite χωρις confilcts) 2. ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Απολυτη συμβατοτητα με τα Win 7 MCE μεχρι και το pc κλεινει, μονο το stop δε δουλευει αλλα μαλλον ειναι προβληματακι του δικου μου. οποτε το HTPC ολοκληρωθηκε. το ραδιο δεν εχω ελεγξει ακομα το οποιο και αυτο ρυθμιζεται απο MCE! Ευχαριστω τον vdanasto για τις αμεσες συμβουλες του!
vdanasto Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τίποτα δεν κάνει! Και το ραδιόφωνο κανονικά δουλεύει, από το MCE το χρησιμοποιώ. Το Presto δεν έχω βάλει καθόλου, το MC με έχει βολέψει μια χαρά . Άντε, να την χαίρεσαι .
giorgio30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω Ευχαριστω!!! εβαλα και το ραδιο, πολυ καλη αποδοση!!! επιτελους χειριζομαι και το MCE με remote control!!!!
giorgio30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 να ρωτησω το πληκτρο stop του remote control στις ταινιες σε εσας δουλευει ? γιατι σε εμενα οχι και δεν μπορω να δω την ταινια απο την αρχη ολες τις αφηνεις σε καποιο σημειο , τουλαχιστον υπαρχει καποια επιλογη στο MCE ωστε να μην κρατα την ταινια στο σημειο που σταματησε γιατι με βλεπω παλι με το ποντικι!! Το προγραμμα το περασα οπως ηταν μεσα στο cd (τρεχω win 7100 32 bit)
giorgio30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 καμια ιδεα ? δουλευει σε εσας το κουμπακι στοπ του τηλεκοντρολ στα MCE μηπως δεν εχω περασει καλα τον οδηγο του κοντρολ (παντωως ολα τα αλλα δουλευουν πολυ καλα)
makfil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τελικά, μετά από επανεγκατάσταση των Win7 και κατέβασμα των drivers για Vista (επειδή πράγματι δεν δέχεται εκείνους της GB επειδή δεν είναι signed), το MC είδε την κάρτα, σετάρισε τα κανάλια (αναλογικά και ψηφιακά) με ήχο και δούλεψαν ΟΚ. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη το remote control και το radio αλλά ελπίζω να πάει και αυτό το κομμάτι καλά.
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Components/Driver_Model.aspx?ProductID=2757#anchor_os
giorgio30 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μονο οι MCE codec και το προγραμμα του τηλεχειριστηριου μην χαθουν απο το cd γιατι δεν τα εχω βρει πουθενα στο νετ και σε απωλεια τους δεν παιζει το τηλεκοντρολ, η εν λογω drivers ειναι για να λειτουργει to tvtuner!
vdanasto Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Components/Driver_Model.aspx?ProductID=2757#anchor_os Δεν λειτουργούν αυτοί οι drivers, αυτό λέμε παραπάνω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα