poedeer7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα το κάνουν αυτό. οκ απλα μου φανηκε λιγο περιεργο... εχουν κ καποιον παντα να σε ρωταει τι ηρθες να κανεις στο αμστερνταμ?
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα δε με ρώτησε κανείς (χε) αλλά έχω ακούσει ότι γενικά το Σιπχολ είναι από τα πιο αυστηρά αεροδρόμια. Αν και πέρασα κατά λάθος 2 μυρωδάτους παπάδες ΝΑ στην επιστροφή, τους βρήκα όταν έφτασα σπίτι κι έβγαλα το τζην.
Garnele Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το πάντα είναι σχετικά. Εμένα είδαν το μίζερο τοσιμπάκι 6ετίας, με κοίταξαν υποτιμητικά και το έβαλαν σε ένα καλάθι να περάσει τον έλεγχο. Ούτε δεύτερη ματιά δε του έριξαν, πόσο μάλλον να το κουνήσουν.
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ναι, σου λέει και να σκάσει αυτό, άντε να βγάλει κάνα μάτι.
freedubus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τίγκα στην κόκα το "μίζερο τοσιμπάκι" ξερωγώ.
poedeer7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα δε με ρώτησε κανείς (χε) αλλά έχω ακούσει ότι γενικά το Σιπχολ είναι από τα πιο αυστηρά αεροδρόμια.Αν και πέρασα κατά λάθος 2 μυρωδάτους παπάδες ΝΑ στην επιστροφή, τους βρήκα όταν έφτασα σπίτι κι έβγαλα το τζην. ενας φιλος που ειχαμε παει μαζι ειχε παθει τ ιδιο ακριβως ειχε μπερδεψει τους καπνους κ νομιζε οτι ειχε πεταξει τον αλλο κ φτανουμε κ παει να στριψει στο ελ.βενιζελος κ μενει μακακας!
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παει να στριψει στο ελ.βενιζελος κ μενει μακακας! Άμα δεν έχει αναρρώσει από τότε και είναι ακόμα μαλάκας, βέβαια τον χάλασε.
poedeer7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 οχι για ενα sec μενει μακακας και το αλλο κανει:"παρτι το βραδυ σπιτι μου!!!" ε ειμασταν ολοι λιωμα απο την επιστροφη αλλα το βραδυ garnele δε μας χαλασε...
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Διαβάζω στο site της easy jet ότι το laptop θεωρείται ως δεύτερη χειραποσκευή. Μπορείτε να έχετε μία χειραποσκευή μαζί σας στο αεροπλάνο με μέγιστες διαστάσεις 56 x 45 x 25cm. Οι τσάντες χειρός, οι χαρτοφύλακες, οι φορητοί υπολογιστές και οι τσάντες φορητών υπολογιστών υπολογίζονται ως ένα τεμάχιο. Επομένως, αν έχετε για παράδειγμα μία τσάντα χειρός και μία τσάντα φορητού υπολογιστή, θα πρέπει να πληρώσετε για να πάρετε τη μία από τις δύο μαζί σας. Έτσι, ίσως θέλετε να βάλετε τη μία μέσα στην άλλη. Αυτό δεν το κάνουμε "απλώς επειδή μπορούμε", αλλά επειδή υπάρχει μια λογική.[...] Με Ολυμπιακή μια χαρά ήταν, σου επέτρεπαν να έχει το laptop ως 2η χειραποσκευή χωρίς επιπλέον χρέωση. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόση θα είναι η χρέωση με την easyjet για να πάρω το laptop ως 2η χειραποσκευή ώστε αν είναι υποφερτή να μην το στριμώξω μέσα στην 1η. Ξέρει κανείς??? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2011 από katerina_a_86
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 θελω να κουβαλησω ενα γυαλινο βαζακι με υγρο/παχυρευστο περιεχομενο (300γρ περιπου) στο επομενο ταξιδι μου αλλα φοβαμαι οτι θα σπασει αν το βαλω στην βαλιτσα, μπορω να το βαλω στην χειραποσκευη;
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τι υγρό παχύρρευστο ρε συ εύα. Πρέπει να είναι χωρισμένο σε μερίδες των 100 τζι αν το θέλεις πολύ. Παρόλα αυτά μπορείς να το τυλίξεις σε κασκόλ ξερωγω και να το ρίξεις βαλίτσα, γιατί να σπάσει;
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 θελω να κουβαλησω ενα γυαλινο βαζακι με υγρο/παχυρευστο περιεχομενο (300γρ περιπου) στο επομενο ταξιδι μου αλλα φοβαμαι οτι θα σπασει αν το βαλω στην βαλιτσα, μπορω να το βαλω στην χειραποσκευη; μαρμελαδες ε? .
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τι υγρό παχύρρευστο ρε συ εύα. Πρέπει να είναι χωρισμένο σε μερίδες των 100 τζι αν το θέλεις πολύ. Παρόλα αυτά μπορείς να το τυλίξεις σε κασκόλ ξερωγω και να το ρίξεις βαλίτσα, γιατί να σπάσει; να το χωρισω δεν παιζει. τεσπα θα το φασκιωσω καλα και το βαλω και σε πλαστικες σακουλες κι ο θεος βοηθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα