Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Tι να σου απαντησω ρε paredwse που συμμετεχω σε δεκαδες φορουμ ελληνικα και ξένα και το στυλακι του 'google it' ολη την ωρα, και το υφος των χιλιων καρδιναλιων το εχετε ψωμοτυρι εδω στο insomnia και μονο και δεν το συναντησα ουτε το συναντω ποτε αλλου; κι αυτο που λεω δεν ειναι επιθεση, ειναι διαπιστωση, μιας και ειπες να σου απαντησω...

Θα μου πεις και γιατι μπαινω τοτε? γιατι οταν βρισκω θεμα ετοιμο εδω, ειναι κριμα να παω να ανοιξω αλλο αλλου, απο την αρχη. anyway, δεν εχω ορεξη ουτε για flame ουτε για spam.

Παρεπιπτοντως thanks για τις απαντησεις...

Να'σαι καλά.

Το αφήνω γιατί όντως δεν είμαστε για flame ή για trolling - απλώς θεωρώ ότι καλό είναι να ψάχνουμε και μόνοι μας τις πληροφορίες που είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω ενός απλού googling.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν είναι κακή ιδέα να ζυγίζουμε και εμείς οι ίδιοι τις αποσκευές μας απ΄το σπίτι πάντως ... φαίνεται ότι οι ζυγαριές των εταιριών είναι συχνά λάθος οπότε ας έχουμε και μια ιδέα του τί κουβαλάμε :rolleyes:

Δημοσ.
δεν είναι κακή ιδέα να ζυγίζουμε και εμείς οι ίδιοι τις αποσκευές μας απ΄το σπίτι πάντως ... φαίνεται ότι οι ζυγαριές των εταιριών είναι συχνά λάθος οπότε ας έχουμε και μια ιδέα του τί κουβαλάμε :rolleyes:

Οι ζυγαριές τους δεν είναι ποτε λάθος, εκτος αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Το βάρος στο αεροσκάφος παίζει πολύ σημαντικό ρολο. Η δίκια μας ζυγαριά παίζει να είναι λάθος.

Δημοσ.
Οι ζυγαριές τους δεν είναι ποτε λάθος, εκτος αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Το βάρος στο αεροσκάφος παίζει πολύ σημαντικό ρολο. Η δίκια μας ζυγαριά παίζει να είναι λάθος.

sorry, δεν έβαλα την πηγή μου πριν:

http://www.onebag.com/weight-watching.html

Whenever being subjected to a weighing of your bag(s) at an airport, it is useful to bear in mind that, on any given day, about 10% of airport scales give incorrect readings (as has been demonstrated by random testing). If you've weighed the bag(s) at home first — always a good idea — and are being given a different number by the airline, or if you haven't, but are discovering that your bag is only just slightly over the limit, request that it be weighed on another scale.

και οι δικές σου πηγές είναι ...?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ερωτηση... ολυμπιακη αθηνα-λονδινο

επιτρεπεται 1 χειραποσκευη λεει το site. Αν εχεις τσαντα λαπτοπ φανταζομαι δε μπορεις να παρεις κατι αλλο ε?

Γιατι πχ στην british, λεει 1 χειραποσκευη αλλα το laptop ή handbag ειναι εξτρα δλδ "You are allowed one piece of hand baggage plus a laptop or handbag." Το σκεπτικο τους ειναι πως το λαπτοπ το βαζεις κατω απο το καθισμα του μπροστινου, ενω την χειραποσκευη απο πανω..

Στην olympic/aegean υπαρχουν τετοια κολπα ή αν εχεις laptop τελος η χειραποσκευη...?

Δημοσ.
Όσες φορές, είχα και λαπτοπ και χειραποσκευή και όλα κομπλέ.

επιβεβαιώνω. κάθε φορά τόσο απο χειραποσκευές όσο και απο αποσκευες είμαι φορτωμένος σαν μουλάρι... Τις προάλες κουβαλούσα 3 λάπτοπ στο αεροπλάνο, τρελάθηκε η σεκιουριτου στον ελεγχο χειραποσκευών...

Έχω κουβαλήσει μέχρι και 60 κιλα βαλίτσα χωρίς να πληρώσω υπέρβαρο.

Πριν 3 μέρες μία μουλάρα με χρέωσε για 4 κιλα υπέρβαρο... Αλλά, δυστυχώς δεν μπορούσα να τα βάλω στις χειραποσκευές τα επιπλέον (τι να εκανα, να εβγαζα τα λαπτοπ...;)...

Δημοσ.

Εννοεις αν τα εχεις σε χειραποσκευες, δεν σου λενε τιποτε?

Και που χωρανε ολα αυτα, εκτος απο την θηκη πανω απο τα κεφαλια?

Τα βαζεις πάνω ή κατω απο τα ποδια σου?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εννοεις αν τα εχεις σε χειραποσκευες, δεν σου λενε τιποτε?

Και που χωρανε ολα αυτα, εκτος απο την θηκη πανω απο τα κεφαλια?

Τα βαζεις πάνω ή κατω απο τα ποδια σου?

το έχω κανει αρκετες φορές που ταξιδευα για λίγες μέρες. Επαιρνα τσαντα λαπτοπ (με το νετμπουκ μεσα) και ενα σακιδιο πλάτης και τα πέρναγα ως χειραποσκευες. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κουβαλήσω αποσμητικα ,ξυραφακια, αφρο κ.ο.κ. οποτε αγοραζα απο εκει που πήγαινα ή επαιρνα δείγματα...

@κατερινα: το λαπτοπ και 1 χειραποσκευη επιτρεπεται σε κάθε εταιρεία (δεδομένου ότι το λάπτοπ ειναι αντικείμενο της εργασίας σου)

Δημοσ.

Ναι, δε χρεώνεται. Εγώ σκέψου την τελευταία φορά είχα σακίδιο και λάπτοπ, του οποίου τη θήκη είχα τιγκάρει με βιβλία και δεν μου είπαν τίποτα.

Δημοσ.

εγω παντως οταν ειχα παρει το netbook στο αμστερνταμ το εξεταζαν στο πηγαινε κ στο ελα λες κ ηταν πυρηνικη κεφαλη!μεχρι που το κουνουσαν κ πανω κατω μηπως πεσει τιποτα!

αλλα δε μου ειπαν τιποτα απλα σε καθυστερουν λιγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...