Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λεμε υγρα τι εννοουμε? Πχ. ενα τζελ για τα μαλλια των 250 ml?

Ενα φαρμακο σε υγρη μορφη?

Τι πρεπει να γινει? Να κοψω το τζελ στη μεση? Να μοιρασω το φαρμακο?

Δημοσ.

Κολώνιες, οδοντόκρεμες, κερί μαλλιών, ενυδατικές κρέμες, αποσμητικό, σαμπουάν, αφρόλουτρα, ζελέ μαλλιών μπλα μπλα.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν επιτρέπεται να βάλεις στην καμπίνα του αεροσκάφους οτιδήποτε σε υγρή μορφή το οποίο ξεπερνά τα 100ml (3,4 fl. oz). Ειδικά για φάρμακα, εάν έχεις μαζί σου τη συνταγή ιατρού για το υγρό φάρμακο τότε ενδεχομένως να σε αφήσουν να το περάσεις. Αλλιώς καλό είναι να το μοιράσεις σε μικρότερο μπουκαλάκι.

Το τζελ για τα μαλλιά δεν στο αφήνουν εάν ξεπερνά τα 100 ml. Καλό είναι να αγοράσεις μικρότερη συσκευασία. Μερικές εταιρείες διαθέτουν (κυρίως στο εξωτερικό) airplane-friendly συσκευασίες (πχ αποσμητικό Rexona 75 ml).

Δημοσ.

Επίσης, μιλώντας για αποσκευές, δέουσα προσοχή στο ΒΑΡΟΣ της αποσκευής. Της κανονικής όχι της χειραποσκευής εννοώ.

Στο τελευταίο μου πέταγμα η βαλίτσα βγήκε 4 γαμημένα κιλά πάνω. Σχεδόν τέσσερα. Και πλήρωσα βδομήντα έουροζ. Σε φάση, να το ξερα νωρίτερα να της έκλεινα κι αυτής εισιτήριο.

Δημοσ.

Κοίτα, ανεξαρτήτως όλων (και προς υπεράσπισή μου, μετρήσανε και το υπέρβαρο στη χειραποσκευή!) έχεις χάσει πτήση έχοντας μόνο 20 σεντς και 5 τζι στην τσέπη.

Δημοσ.

Προς υπεράσπισή μου, τα λεφτά ήταν παραπάνω. Φάση, δύο απλά μπεργκερ κινγκ.

Το χειρότερο στην προκειμένη βέβαια είναι ο διάλογος.

-Τσβάη Ζίμπτσιχ. (2-70 για τους μη γερμανομαθείς)

-Α κουλ.

-Είστε σίγουρη; Δε θέλετε να βγάλετε κάτι;

-Ε.. καθόμουν πάνω της πέντε λεπτά και προσπαθούσα να την κλείσω.

-... (τη στέλνει κάτω)

Και μετά οι γρήγορες σκέψεις "χμ, κατ...οχι ρε μαλάκα 2.70=70,02 φακ, σκατά, να της πω να τη γυρίσει, παίζει να χω μόνο 50"

Εν τέλει μου εξήγησε πως αν θέλω να τη γυρίσει μπορεί αλλά πρέπει να βρω ένα τρόπο να περάσω το σεκιούριτι χωρίς κάρτα επιβίβασης, να πάω στις αφίξεις να την περιμένω, να ξαναπεράσω την ουρά στο τσεκ ιν και ενδεχομένως να χάσω το αεροπλάνο.

Πήρα και την έξυπνη λύση μέσα στη συγκλονιστική βλακεία της κατάστασης. Αμέ!

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες περι τα 20 κιλα επιτρεπουν οι πιο πολλες αεροπορικες; 20 κιλα, διχως χειραποσκευες;

Το γραφει καπου οταν κλεινεις εισητηριο ηλεκτρονικα, ή πρεπει να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις;

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε γενικες γραμμες περι τα 20 κιλα επιτρεπουν οι πιο πολλες αεροπορικες; 20 κιλα, διχως χειραποσκευες;

Το γραφει καπου οταν κλεινεις εισητηριο ηλεκτρονικα, ή πρεπει να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις;

Αναφορά στο site της easyJet:

http://www.easyjet.com/EN/Book/regulations.html#baggage

Αναφορά στο site της Aegean Air:

http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Page=23

Αναφορά στο site της Ολυμπιακής:

http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=316

ΥΓ: Ειλικρινά, έχεις κάνει τον κόπο να ψάξεις μόνος σου πριν ρωτήσεις; Ή τα περιμένεις όλα από τους άλλους; Ειλικρινά απάντησέ μου.

Δημοσ.

Tι να σου απαντησω ρε paredwse που συμμετεχω σε δεκαδες φορουμ ελληνικα και ξένα και το στυλακι του 'google it' ολη την ωρα, και το υφος των χιλιων καρδιναλιων το εχετε ψωμοτυρι εδω στο insomnia και μονο και δεν το συναντησα ουτε το συναντω ποτε αλλου; κι αυτο που λεω δεν ειναι επιθεση, ειναι διαπιστωση, μιας και ειπες να σου απαντησω...

Θα μου πεις και γιατι μπαινω τοτε? γιατι οταν βρισκω θεμα ετοιμο εδω, ειναι κριμα να παω να ανοιξω αλλο αλλου, απο την αρχη. anyway, δεν εχω ορεξη ουτε για flame ουτε για spam.

Παρεπιπτοντως thanks για τις απαντησεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...