Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν αντί να πληρώσεις υπερβαρο?

Ξέρετε εάν οι μεταφορικές είναι πιο φτηνές? Υπάρχουν στο Ελ. Βενιζέλος?

Δεν θέλω να ξαναπληρώσω υπέρβαρο !!! :cry: ας πληρώσω μεταφορική :-)

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η πιο καλη εταιρια στο θεμα ειναι η british μιας και εχει fixed τιμες ειτε ειναι 1 ειτε 10 κιλα πιο πανω (20 λιρες αγγλιας αν θυμαμαι καλα) αλλα εχει ενα ανωτατο οριο στο ποσο θα παρει.

Δημοσ.

η πιο καλη εταιρια στο θεμα ειναι η british μιας και εχει fixed τιμες ειτε ειναι 1 ειτε 10 κιλα πιο πανω (20 λιρες αγγλιας αν θυμαμαι καλα) αλλα εχει ενα ανωτατο οριο στο ποσο θα παρει.

Δημοσ.

Πετάω με ολυμπιακή...

Η lufthansa και η swiss με έβαλαν να πληρώσω υπέρβαρο (για 8 κιλά η μία, για 7 η άλλη) γύρω στα 200 ευρώ την μία φορά και 180 λίρες την άλλη.

Ό,τι κι αν ακούω ότι συγχωρούν λίγα κιλά παραπάνω δεν τα πιστεύω...

Την πρώτη φορά μάλιστα δεν περίμενα να βγει υπερβαρο και δεν είχα χρήματα μαζί μου. Μου είπε ότι θα πρέπει να αφήσω πράγματα πίσω...

Έχεις στείλει ποτέ πράγματα με μεταφορική? Ξέρεις πόσο πάει το κιλό?

Δημοσ.
στηn easy ...και προσοχή μην βάλεις στην χειραποσκευή σαμπουάν, αρώματα κλπ υγρά, θα στα πετάξουν...
Η αντίδραση ήταν ΓΟΥΑΤ.

Το ψαξα και είδα αυτό στο site της easyjet:

liquids.JPG

Υγρά των 100mls σε σακούλα 20x20. Ενίσταμαι.Το σαμπουάν δεν θα πρεπε να θεωρείται υγρό, αλλά σαμπουάν! Νιώθω σχεδόν καταδικασμένη.

Δημοσ.

Μα το θέμα σε αυτούς είναι να μην πάρεις βαλίτσα, αλλά τη χειραποσκευή και κομπλέ ολέ. Κολώνιες,υγρά κουλ. Το σαμπουάν όμως, πονάει.

Δημοσ.

Τι διάολο, στη Ζιμπάμπουε θα πάς ή στη Σαχάρα και δε θα βρείς σαμπουάν;

---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ----------

Ό,τι κι αν ακούω ότι συγχωρούν λίγα κιλά παραπάνω δεν τα πιστεύω...

Για μη-low cost εταιρείες, να τα πιστέψεις. Τυχαία παραδείγματα:

Με Aegean +4 κιλά αφού το έπαιξαν λίγο δύσκολοι, τελικά με άφησαν.

Mε Swiss +3,5 κιλά ούτε που μου είπαν τπτ.

Με Iberia +5,3 κιλά με άφησε λέγοντας απλά "να προσέχετε άλλη φορά".

Μέχρι 4-5 κιλά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, παίρνοντας και λίγο ύφος "οκ είμαι μαλάκας, σχωράτε με". Αλλά αν πάς καμαρωτός και άνετος με παραπάνω, ε, θα πλερώσεις.

Πάντως τελευταία φορά που ταξίδεψα με Iberia πριν 2 μήνες, έπαθα πλάκα. Χρεώνουν το υπέρβαρο ΜΟΛΙΣ 2,50€/kg αν το δηλώσεις μέσω ίντερνετ, και 5€/kg στο αεροδρόμιο!

Δημοσ.
Α όχι. Καθαρά ψυχολογικό είναι.Απλά έχω 15 κιλά μαλλί και το να έχω μαζί ποσότητες σαμπουάν και να μη χρειάζεται να ψάχνω μού δημιουργεί ένα αίσθημα ασφαλείας =ρ
Δημοσ.
Μα το θέμα σε αυτούς είναι να μην πάρεις βαλίτσα, αλλά τη χειραποσκευή και κομπλέ ολέ. Κολώνιες,υγρά κουλ. Το σαμπουάν όμως, πονάει.

Το αποσμητικό πονάει περισσότερο, ειδικά όταν πετάς για weekend.

Με έχει έκνευρίσει αυτή η κατάσταση since 9/11.

Δημοσ.

Πάντως εγώ, έχω βαρεθεί να πληρώνω υπέρβαρο στο Heathrow. Νομίζω ότι το αν θα πληρώσετε (αν πληρώσετε) έγκειται στο mood της υπαλλήλου στο γκισέ. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Έχω γλιτώσει με βαλίτσες 35 κιλών, και έχω χρεωθεί για μια βαλίτσα 27 κιλών. 'Α, και προσοχή τώρα που η Ολυμπιακή έγινε ιδιωτική. Δεν χαρίζουν κάστανα.

Σκεφτείτε ότι αυτή την πτήση την κάνω κάθε δεκαπέντε ημέρες και πλέον πετάω με Aegean αξιοποιώντας τις προσφορές της.

Δημοσ.
θα το περασω εγω λαθραια γοργονα μου
Χουχ+ουήνκ.
Το αποσμητικό πονάει περισσότερο.
Ωχ,ναι. Τούφα, θα το περάσεις κι αυτό λαθραία;Ε;
Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ----------

Για μη-low cost εταιρείες, να τα πιστέψεις. Τυχαία παραδείγματα:

Με Aegean +4 κιλά αφού το έπαιξαν λίγο δύσκολοι, τελικά με άφησαν.

Mε Swiss +3,5 κιλά ούτε που μου είπαν τπτ.

Με Iberia +5,3 κιλά με άφησε λέγοντας απλά "να προσέχετε άλλη φορά".

Μέχρι 4-5 κιλά λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, παίρνοντας και λίγο ύφος "οκ είμαι μαλάκας, σχωράτε με". Αλλά αν πάς καμαρωτός και άνετος με παραπάνω, ε, θα πλερώσεις.

Πάντως τελευταία φορά που ταξίδεψα με Iberia πριν 2 μήνες, έπαθα πλάκα. Χρεώνουν το υπέρβαρο ΜΟΛΙΣ 2,50€/kg αν το δηλώσεις μέσω ίντερνετ, και 5€/kg στο αεροδρόμιο!

Αυτό το ύφος πήρα αλλά δεν έπιασε ;):mad:

Θα έχω γύρω στα 8 κιλά υπέρβαρο... γι'αυτό φοβάμαι

Θα το ψάξω για την Iberia!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...