adamakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 εγω πηγα τον αυγουστο αγγλια με ολυμπιακη πολυ πιο ελαστικη στο θεμα αποσκευων σε σχεση με την easy jet Που ειχα παει προπερσι βασικα οι φθηνες εταιριες πανε να βγαλουνε απο τη μυγα ξυγκι εγω πηγα με την οικογενεια και αυτο που καταλαβα ειναι οτι το μωρο ειναι δυναμη στα αεροπορικα ταξιδια περα απο το οτι η ολυμπιακη δικαιολογει βαλιτσα 10 κιλων για το μωρο, παιρνεις και το καροτσι, και την τσαντα του μωρου και κανα δυο ακομα με ''πραγματα του μωρου'' και εισαι αρχοντας
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω πληρώσει ποτέ υπέρβαρο στην ίζι και δεν έχω πετάξει ποτέ χωρίς να είμαι 2-4 κιλά παραπάνω απ' το κανονικό.
Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οταν πεταξεις με 43 κιλα βαλιτσα και δεν πληρωσεις δεκαρα, τα λεμε (οχι σε easyjet, klm)
neXTgen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 με ολυμπιακή στις τιμές (εκεί που προσθέτεις 2χ11κλπ ανά 20κιλα/βαλίτσα για easyjet) τι γίνεται ? σου επιτρέπουν μόνο χειραποσκευές και αν ναι πόσο χρεώνονται οι βαλίτσες ?
AlexNet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 εφόσον πιάσαμε θέμα Λονδίνου να ρωτήσω κάτι...θα πάει μια φίλη μου και της είπα αντι να της δώσω μετρητά με κίνδυνο να τα χάσει ή να της τα "φάνε" σκέφτηκα να της δώσω μια debit card με λεφτά στο λογαριασμό και το pin να πληρώνει.και ρωτάω κοιτάνε τα ονόματα στις κάρτες?το έχει κάνει κανείς? άλλες λύσεις??? ευχαριστώ... Όχι δεν το κοιτάνε και με debit μπορεί να πληρώσει παντού
xpapias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα είναι να μην πας με δύο βαλίτσες όπως είχα κάνει εγώ...! Και να θέλουν να βοηθήσουν δεν μπορούν ιδιαίτερα. Ζύγιζαν 34Kg (11 παραπάνω από τα 23 που είπαν οι προηγούμενοι) - μου έγραψαν σε ένα χαρτί ότι είχα 9kg υπέρβαρο και τελικά πλήρωσα για 7kg (7kg X 15 Ευρώ ανά κιλό) 105Ε !!! Είχα όμως δύο βαλίτσες και μια χειραποσκευή ΓΕΜΑΤΗ βιβλία (καμια 10kg). Ολυμπιακή πάντα.
gatoulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι δεν το κοιτάνε και με debit μπορεί να πληρώσει παντού Να σαι καλά Αλεξ..
Zderg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα η Ιζι μια φορα με χρεωσε για 3 κιλα υπερβαρο (δλδ 23 κιλα) απο 12 ευρω ανα κιλο.. Δλδ 36 ευρω εξτρα!! Μια αλλη φορα η ιδια εταιρια δεν μου χρεωσε τπτ για βαλιτσα 30 κιλων.. Εξαρταται απο το ατομο στο check-in φαινεται.. Και οι 2 περιπτωσεις στο αεροδρομιο Θεσσαλονικης..
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι δεν το κοιτάνε και με debit μπορεί να πληρώσει παντού αν δεν κανει μπαμ το ανδρικο ονομα, δεν θα χεις προβλημα. αλλα κοιτανε υπογραφες.
gatoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 αν δεν κανει μπαμ το ανδρικο ονομα, δεν θα χεις προβλημα. αλλα κοιτανε υπογραφες. α μάλιστα...ευτυχώς έβγαλα μια καινούργια για αυτό τον λόγο οπότε θα την βάλω να υπογράψει εκείνη.
Sellers Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς με την Swiss τι παίζει? 25 κιλά είναι το όριο ?
Dark_son20 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 εφόσον πιάσαμε θέμα Λονδίνου να ρωτήσω κάτι...θα πάει μια φίλη μου και της είπα αντι να της δώσω μετρητά με κίνδυνο να τα χάσει ή να της τα "φάνε" σκέφτηκα να της δώσω μια debit card με λεφτά στο λογαριασμό και το pin να πληρώνει.και ρωτάω κοιτάνε τα ονόματα στις κάρτες?το έχει κάνει κανείς? άλλες λύσεις??? ευχαριστώ... για τις debit όσο τις χρησιμοποιείς δίνοντας το pin σου σε μηχανηματάκι που φέρνουν στο ταμείο (στο Amsterdam συνάντησα και απλά να την χρεώνουν και ali φάση να μου δίνουν να βάλω το pin μου) η τράπεζα το χρεώνει σαν ανάληψη εκτός χώρας και όχι σαν συνδιαλλαγή. στην κύπρου αυτό είναι κάπου 3 euro ανά αγορά. οποτε πρόσεξε το
V for Vagelis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς με την Swiss τι παίζει? 25 κιλά είναι το όριο ? 20 για economy class: http://www.swiss.com/web/EN/services/baggage/Pages/free_checked_baggage.aspx?1260899093412&Country=GR και για χειραποσκευές: http://www.swiss.com/web/EN/services/baggage/carryon_baggage/Pages/carryon_baggage.aspx?1260899135614&Country=GR
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 η easy στο βερολινο εχει εγκαταστησει ζυγαριες (οπου χρεωνει την καθε ζυγιση ) προκειμενου να μην εχεις ουτε καν τη δικαιολογια οτι δεν ηξερες ακριβως... αλλα η χειροτερη σε αυτο το θεμα ειναι η ryan, αυστηρα 15kg, και μικροτερη χειραποσκευη.
Morticia Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Τί εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν αντί να πληρώσεις υπερβαρο? Ξέρετε εάν οι μεταφορικές είναι πιο φτηνές? Υπάρχουν στο Ελ. Βενιζέλος? Δεν θέλω να ξαναπληρώσω υπέρβαρο !!! ας πληρώσω μεταφορική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα