Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε Που σε πάει στο αεροπλάνο Ο έλεγχος γίνεται στην πύλη που κοιτάνε τα διαβατήρια κλπ. Εκεί έχουν τα καλάθια. Το λεωφορείο δεν υπάρχει πάντα.
NiKoSmile Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ο έλεγχος γίνεται στην πύλη που κοιτάνε τα διαβατήρια κλπ. Εκεί έχουν τα καλάθια. Το λεωφορείο δεν υπάρχει πάντα. Δεν είχαν καλάθια στη departure gate. Τα καλάθια ήταν στο σκανάρισμα και στο σωματικό έλεγχο.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δεν είχαν καλάθια στη departure gate. Τα καλάθια ήταν στο σκανάρισμα και στο σωματικό έλεγχο. Καλάθια της αεροπορικής για να βλέπουν διαστάσεις των αποσκευών,όχι αυτά που βάζεις τα πράγματα για να περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου.
NiKoSmile Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Καλάθια της αεροπορικής για να βλέπουν διαστάσεις των αποσκευών,όχι αυτά που βάζεις τα πράγματα για να περάσουν από τον έλεγχο του αεροδρομίου. Ούτε τέτοια καλάθια υπήρχαν. Μάλλον αντικαταστάθηκαν με την ζυγαριά που η θήκη της είχε τις συγκεκριμένες διαστάσεις.
BlueBlade Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, NiKoSmile είπε . Στο πήγαινε γλυτώσαμε το ζύγισμα γιατί ήταν δειγματοληπτικός Γενικά από ότι κατάλαβα είναι τζόγος αν θα στο περάσουν ή όχι. Όταν πέταγα εγώ για διακοπές Αύγουστο. Σε μερικούς (τους πρώτους κυρίως) τους τσίμπησαν και τους μέτρησαν τις βαλίτσες, με μερικούς να βγαίνουν εκτός ορίων και να πληρώνουν παραπάνω. Μετά από ένα σημείο όμως πέρναγαν αέρα όλοι όπως και εγώ. Μαζί και με το τσαντάκι που δεν μου είπε κανείς τίποτα (δεν πρόσεξαν; Αδιαφόρησαν; Dont care). Πάντως πάνω στο τσαντάκι για να πω την αλήθεια όταν έκλεινα τα εισιτήρια και διάβαζα τους όρους κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά. Λόγο Covid λέει επιτρέπεται μόνο μια χειραποσκευή. Ότι ο ιός θα μεταφερθεί με το τσαντάκι κάποιου επιβάτη; Αλήθεια, σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ χίλιες φορές να μας λένε στα μούτρα ότι "Λόγο κρίσης ανεβάζουμε λίγο τις τιμές και τα όρια", παρά αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
skoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Δεν είχαν καλάθια στη departure gate. Τα καλάθια ήταν στο σκανάρισμα και στο σωματικό έλεγχο. Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε περιφερειακό αεροδρόμιο (σε νησί;;;) και μήπως ξέρεις πόσο χρέωναν τα extra Kg; (το κλασσικό 10euro/Kg;)
NiKoSmile Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skoulas είπε Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε περιφερειακό αεροδρόμιο (σε νησί;;;) και μήπως ξέρεις πόσο χρέωναν τα extra Kg; (το κλασσικό 10euro/Kg;) Αυτά τα είδα στα αεροδρόμια Μακεδονία και Ηρακλείου. Για υπέρβαρη αποσκευή είναι γύρω στα 40€ στην πύλη αποβίβασης. Καλύτερα να μη ξεπεράσετε τα 8kg στην χειραποσκευή της καμπίνας ή προπληρώστε online 1 τμχ έως 23kg με 15 EUR. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από NiKoSmile
skoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Ένα update σχετικά με τις αποσκευές... Ταξίδεψα την προηγούμενη εβδομάδα από Αθήνα για Φρανκφούρτη με Lufthansa. Εξαιτίας των περιορισμών (αρνητικό covid test, PLF ένα για Ελλάδα και ένα για Γερμανία) η έκδοση του boarding pass γίνεται στον χώρο παράδοσης των αποσκευών ώστε να ελέγχουν και τα έγγραφα (Μέχρι τώρα ο έλεγχος γινόταν πριν την επιβίβαση στην πύλη αναχώρησης και το boarding pass ερχόταν στην εφαρμογή). Εκτός από τα έγγραφα ζητούσαν και ζύγισμα των χειραποσκευών. Δεν ξέρω πόσο αυστηροί είναι γιατί για καλή μου τύχη είχα μόνο backpack που φυσικά δεν ήταν 8Kg. Επίσης δεν ξέρω αν ακολουθούν όλες οι αεροπορικές αυτή την τακτική οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ στο βάρος των αποσκευών. Είναι πρώτη φορά τα τελευταία 2 χρόνια που βλέπω τόσο "εκτεταμένο" έλεγχο αποσκευών. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα