Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να λειτουργήσει ένα adsl router σαν κάρτα δικτύου?

wolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αναζήτηση στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο σχετικό θέμα. Το ερώτημα είναι το εξής:

Μπορεί ένα ασύρματο adsl router να παίξει το ρόλο μιας ασύρματης κάρτας δικτύου και να συνδεθεί με άλλο ασύρματο adsl router; Να τονίσω οτι το άλλο router δεν είναι δικό μου.. Το βρήκα ξεκλείδωτο στην πολυκατοικία που μένω και έλεγα μήπως γλυτώσω την αγορά ασύρματης κάρτας δικτύου..Το δικό μου router είναι ένα U.S.Robotics 9108.

Δημοσ.
Η πιο φθηνή στο E-shop.gr 10 ευρώ έχει.

Δωρεάν internet και πάλι όλα τα άλλα δωρεάν, είναι κάπως...

-Όχι, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως USB ασύρματη κάρτα.

Φίλε μου δεν έχω πρόβλημα να πάω να αγοράσω μια φθηνή κάρτα δικτύου των 10 ευρώ ούτε νομίζω οτι ρώτησα πόσο κοστίζει μια φθηνή..

Η απορία μου έχει και τεχνολογικό ενδιαφέρον για μένα, γιατί ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό θα έχω σύνδεση μιας και έχω κάνει την αίτηση.. Απλά το έψαχνα για κάτι προσωρινό.. και πιο πολύ πίστεψέ με από ενδιαφέρον αν γίνεται κάτι τέτοιο και αν το έχει δοκιμάσει κανείς στο παρελθόν..

Αλήθεια, που κολλάει το usb εδω????

Δημοσ.
Αν το U.S.Robotics 9108 υποστηρίζει Client mode τότε μπορεί να συνδεθεί πάνω στο δίκτυο και να μοιράζει μέσω της ethernet.

Αυτό που λέει εδώ:

http://www.usr.com/support/9108/9108-ug/wui_wireless.htm#option4

σημαίνει οτι υποστηρίζει client mode κι οτι μπορεί να πάρει Ίντερνετ από άλλο ασύρματο router? Γνωρίζεις αν χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις με την ενεργοποίηση του "Wireless Bridge"?

Δημοσ.

για να παιξει σαν ασυρματη καρτα θα πρεπει να υποστηριζει ειτε δυνατοτητα repeater που οσο θυμαμε δεν εχει ειτε δυνατοτητα wds που δεν πρεπει να εχει συν οτι θελει ρυθμισεις και στις 2 συσκευες ειτε wireless bridge που νομιζω οτι και αυτο πορυποθετει και στις 2 συσκευες ρυθμισεις.τωρα τι ρυθμισεις σου εχει εκει δεν ξερω αλλα to concept ειναι οτι για να κανεις wireless bridge συνηθως ρωταει mac address του αλλου access point και βρισκει το ssid κτλ.απλα θα πρεπει και τα 2 ρουτερ να μην εχουν την ιδια ip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...