Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Οχι, αντικατεστησα την ηδη βαλμενη. Κοστος 23,5 euro. Τροπος: Παιρνεις κατσαβιδι, ανοιγεις το πορτακι της ραμ απο κατω ξεβιδωνοντας 2 βιδες, αλλαζεις τη ραμ, ξαναβιδωνεις. Χρονος: 2 λεπτα.
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Χμ, εσείς οι δύο από πάνω. Τι εννοείτε δεν έχει bluetooth; ( άλλο πήρα τελικά; )
smilefreeware Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ωραία ! Επειδή πάντα θέλω να έχω σε virtual box και άλλα λειτουργικά για δοκιμές. Εβαλα σε 10'' MSI με 2GB μνήμη VIsta. Αργούσε βέβαια να μπει αλλά κάτι έκανε. Στο Acer μάλλον πάω για WIN 2000 και XP.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Χμ, εσείς οι δύο από πάνω. Τι εννοείτε δεν έχει bluetooth; ( άλλο πήρα τελικά; ) Εννοουμε οτι δεν εχει Η συντομευση στο keyboard υπαρχει, αλλα δεν υπαρχει το hardware Και στο OSD βγαινει ενα ωραιοτατο Χ. Ωραία !Επειδή πάντα θέλω να έχω σε virtual box και άλλα λειτουργικά για δοκιμές. Εβαλα σε 10'' MSI με 2GB μνήμη VIsta. Αργούσε βέβαια να μπει αλλά κάτι έκανε. Στο Acer μάλλον πάω για WIN 2000 και XP. Ε οχι και Virtual box ή Βιστα στον καημενο τον Atom... Πιο αργα απο PII σε 2000 θα πηγαινει Btw επειδη κι εγω MSI 10ρι ειχα (και εχω ακομα). Αυτο ειναι πιο λεπτο!!! (αλλα και πιο ζεστο)
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Εννοουμε οτι δεν εχει Η συντομευση στο keyboard υπαρχει, αλλα δεν υπαρχει το hardware Και στο OSD βγαινει ενα ωραιοτατο Χ. [...] Αχα! Ώστε αυτό εννοεί όταν λέει "bluetooth device not found"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αρα δεν πηρες αλλο τελικα
telegamesvg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Εγώ δεν θα διάλεγα κανένα από τα 2 αφού μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσουν 11αρια με ion πλατφόρμα , αν μπορείς να περιμένεις... Εχουμε τιποτα νεωτερο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.