Προς το περιεχόμενο

11,6" netbooks. Αcer 751H vs ASUS EEE 1101HA. Ποιο απο τα 2?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεί ο Georgeman να θέλει να πάρει καινούριο ώστε να δώσει αυτό που έχει στην αδερφή του, τπτ από αυτά δεν αποδεικνύει ότι θα πάρει το 11αρι με την επιδότηση

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

ΧΑχαχαα ε ρε λιωσιμο :P

Ναι ρε Χαρη, ειναι προφανες οτι θα γινει με την επιδοτηση. Αλλα μη νομιζεις οτι εχω καποιο ιδιαιτερο κολλημα, αν διναν πιο φτηνα το Acer Timeline θα ηταν πολυ ωραια επιλογη ;)

Και απο το λινκ φαινεται οτι ειναι για επιδοτηση οπως προσεξε ο παρσι, αλλωστε δεν υπαρχει (ακομα) το 1101HA για αγορά...

Οποτες, σε τι καταληγουμε? Μολις ειδα οτι κι αυτο εχει καλη αναλυσουλα και του ριχνω μια ματια...

Επισης, αυτο εχει 11ρα οθονη και τον "δυνατο" Ν270 Atom, αλλα... 4 cell μπαταρια??? (ή εχουν κανει λαθος?)

PS: Parsi οτι θα εψαχνες το ποστ που ειχα αναφερει για την αδερφη μου, εεε δε το περιμενα :P Και, ελεος με τα ελληνικα εισαγωγικα :P

Δημοσ.

Αφου ειναι με επιδοτηση, δεν μπορεις να παρεις φορητο με intel culv..

Ειναι νομιζω εκτος των προδιαγραφων. (εχουν νομιζω περιορισμο στην καταναλωση του επεξεργαστη και ουσιαστικα "φωτογραφιζει" μονο τους atom)

Αρα , τσαμπα στα προτειναμε!!

• Moderators
Δημοσ.

Περιορισμο στο βαρος εχουν, αλλα εν πασει περιπτώσει... (η καταναλωση "παρακαμπτεται").

Παντως πολυ ωραιο ρε παιδι μου αυτο το Timeline, πολυ ελαφρυ και 13,3... Αλλα, ας οψεται η επιδοτηση!

Δημοσ.

Όντως. Τα laptops που είναι κατάλληλα για το πρόγραμμα ξεχωρίζουν, συνήθως τα καταστήματα κολλάνε στον τίτλο τους κάποια ένδειξη τύπου "Student" και το σημαντικότερο, τα ετοιμάζουν και τα παραδίδουν με το απαιτούμενο προεγκατεστημένο λογισμικό που έχει καθορίσει το Υπουργείο.

Δημοσ.
Περιορισμο στο βαρος εχουν, αλλα εν πασει περιπτώσει... (η καταναλωση "παρακαμπτεται").

Οι επισημες προδιαγραφες μιλανε και για περιορισμο στην καταναλωση της cpu..

Μακαρι να παρακαμπτεται.

http://pupilslaptop.digitalaid.gr/Files/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82%20%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE.pdf

1.2. Μεγιστη καταναλωση επεξεργαστη <= 2,5 Watt
  • Moderators
Δημοσ.
Οι επισημες προδιαγραφες μιλανε και για περιορισμο στην καταναλωη της cpu..

Μακαρι να παρακαμπτεται.

Κοιτα και μονο οτι δωσαν 3 ετη εγγυηση προκειμενου να μην μεινουν απ εξω, ειναι παρα πολυ σημαντικο. Αλλα, μη ξεχνας οτι μερικα netbook τα αφησαν εκτος προγραμματος, για αγνωστο λογο. Π.χ..

Τελος παντων, εχουμε πλεον τα εξης:

1)

2)

3)

4)

Για τα τελευταια 2 δεν εχω ιδεα ομως :-( :fear:

Δημοσ.

το 2 απο εμενα αν και αυτη η CPU πιστευω πως ειναι για τα μπαζα

μηπως θα μπορουσες να πουλησεις την επιδοτηση σου εδω μεσα για 350€ πχ ωστε να παρεις κατι αλλο της προκοπης?

• Moderators
Δημοσ.

Και το 1 την ιδια CPU εχει. Και δεν εχει σημαντικες διαφορές απο τον Atom 1,6.

Μια χαρα για netάκι στο κρεβατακι τα βραδια.

Δημοσ.
Και το 1 την ιδια CPU εχει. Και δεν εχει σημαντικες διαφορές απο τον Atom 1,6.

Τις εχει τις διαφορες του απο τον atom n270,280.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα το acer to 11'' , το έπιασα στα χέρια μου και μου φάνηκε μια χαρά.

Οπότε το παράγγειλα στο mediamarkt με δώρο 100€ να πάρω ότι θέλω.

Bluetooth νομίζω δεν έχει.

Τα πλήκτρα μου φάνηκαν αρκετά μεγάλα.

Το δίσκο το έκοψαν σε 4 κομμάτια. Τα XP νομίζω γύρω στα 80gb.

Οταν ξεκινάει διαλέγεις XP ή Linux, αν το αφήσεις λίγο μπαίνει Linux.

Αλλαγή tabs στον firefox κάπου διάβασα ότι αλλάζει δύσκολα, εγώ πάντως δεν το κατάλαβα (δοκιμή σε Linux).

Εχει μέσα και φλασάκι 4 gb εκτός από αυτό του υπουργείου.

Το πληκτρολόγιο στη μέση είναι λίγο φουσκωμένο προς τα πάνω. Το έλεγξα σε 2 κομμάτια. Στη πράξη πάντως δεν φαίνεται.

Και φυσικά το 11'' σου δίνει άλλο αέρα με το 1366χ768 , έχω εμπειρία από δεκάρι.

Δυστυχώς δεν δοκίμασα ταινία. Αύριο μάλλον το παίρνω οπότε σας λέω ότι θέλετε.

• Moderators
Δημοσ.

Το εχω ηδη παραλαβει σχεδον μια εβδομαδα τωρα.

Διαβασε εδω.

Φουσκωμα στο πληκτρολογιο δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια, και ναι δεν εχει μπλε δοντι :-(

Απο ποιοτητα κατασκευης παντως μια χαρα παει. Του εβαλα και 2GB ram.

Δημοσ.
Του εβαλα και 2GB ram.

Εϊχε δεύτερη θέση άδεια ?

κόστος, τρόπος κλπ.

μπαίνει εύκολα ?

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Οσο για το acer timeline 13.3 το είχα βάλει και εγώ στο μάτι αλλά δεν έκατσε με τα 450€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...