Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τον σκληρο

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι καινουργιος και ισως δεν τα εγραψα καλα.οτι λαθος μου πειτε το μου.μια καλη μερα ανοιγω το pc και λεω να κανω scan τα παντα με το antivirus avg 8.5 βρηκε κατι ιους μεσα στον εσωτερικο μου δισκο και μαλλον μεσα στα windows δεν προσεξα καλα αλλα νομιζω εκει . τελος παντων τους σβηνω .α να αναφερω οτι ηταν trojan horse οι ιοι.μετα απο την διαγραφη τους παω να μπω μεσα στον εξωτερικο μου σκληρο δισκο και μου βγαζει ενα παραθηρο στο οποιο λεει: ανοιγμα με .και ακριβως απο κατω μου βγαζει μια λιστα με προγραμματα με τον οποιο θα πρεπει να τον ανοιξω . κανονικα θα επρεπε να μου ανοιξει κατευθειαν αλλα καθε φορα μου βγαζει: ανοιγμα με .αν πατησω δεξι κλικ εξερευνιση μου τον ανοιγει.ξεχασα να αναφερω οτι μου το κανει και στον εσωτερικο μου.ξερεται γιατι μου το κανει αυτο.?μηπως υπαρχει κανενα προγραρμμα να το διωρθοσει?

Δημοσ.

ναι ρε σι αυτο το ξερω οτι με εξερευνηση μπαινει το θεμα ειναι πως χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα . εγω θελω να μπαινει κανονικα μεσα στους σκληρους οχι να παταω εξερευνηση.εγω πιστευω πως εσβησε κατι απο τα windows το antivirus και δεν μπορει να μπει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ----------

φιλε τελειο το προγραμμα κανει θαυματα . ευχαριστω σε ολους και περισσοτερο τον nikos_alfa

Δημοσ.

...πληροφοριακά, δεν έσβυσε τίποτα απ' τα Windows (αλλίμονο...) το AVG.

Αυτό που έσβυσε ήταν το trojan και τους "συσχετισμούς" του.

"Για να ανοίξει ο exlorer τους δίσκους σου", έπρεπε πρώτα "να περάσει από τον ιό", "ιός" πλέον δεν υπάρχει, οπότε πρόβλημα.

Συνήθως με ένα...απλό restart "τελειώνει" το πρόβλημα, κι αν όχι, με έναν καθαρισμό του μητρώου (με Ccleaner πχ). Εσύ βρήκες βέβαια ήδη την υγειά σου με το πρόγραμμα που σου προτάθηκε (και που καθάρισε τα απομεινάρια του "ιού" στο μητρώο)...

Δημοσ.

του εκανα restart αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.μετα μου ειπαν για το προγραμμα και εγινε ενταξει.ρε συ μηπως να αλλαξω antivirus μια να μην μου το ξανακανει αυτο?

Δημοσ.

...έχω καιρό ν' ασχοληθώ με a/v, αλλά παλιότερα "όλα" την ίδια "παράπλευρη απώλεια" είχαν...Αλλά όπως είδες, δεν είναι "ουσιαστικό" πρόβλημα, Λύνεται άμεσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...