Eldrad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με αυτό: άμα δοσώ echo {a..z} μου τυπώνει όλα τα γράμματα από το a εως z τι πρέπει να βάλω για όρισμα για να μου τυπώνει απο το a εως το z αλλά και από το 0 εώς το 9?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psapikas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 echo {a..z} && echo {0..9} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldrad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δεν έκανα καλή διατύπωση τελίκα ;P Αυτό που ακριβώς θέλω είναι να τιπώνει απο το a-z και από το 0-9 αλλά να μπορώ να το χρεισημοποιήσω οπώς και αυτή την εκτέλεση echo {a..z}{a..z} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 >echo {{a..z},{0..9}} Τυπώνει σε bash (δε γνωρίζω για άλλα shells) το παρακάτω: >a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Αυτό είναι που ζητάς... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldrad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτό ακριβώς thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.