dark knight Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα αυτά φαίνονται ωραία ονόματα αλλά πιστεύω θα ξεπερνάνε τα 500 ευρώ και το budget μου^^
LiNa P Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα!Εχω το w995 πανω απο εναν μηνα (δεν ξερω αν το θεωρεις σημαντικο διαστημα). ειναι πραγματικα καταπληκτικο κινητο. η μπαταρια που αναφερθηκες, διαρκει περιπου 2,5 μερες, μπορεις να αναπαραγεις ολοκληρες ταινιες (γι' αυτο σου δινει και 8gb μνημη) έχοντάς στο σταντ του, και εκτος απο την πολυ καλη καμερα του εχει και απιστευτο ήχο (εχει τα ηχεια δεξια-αριστερα οταν το εχεις στο σταντ). και απο χρωματα οθονης και ευκρινειας ειναι παρα πολυ καλο (εχει και εναν αισθητηρα φωτος διπλα στην 3G καμερα και σου προσαρμόζει αυτοματα την φωτεινοτητα της οθονης αναλογα το περιβαλλον!) Το μονο αρνητικο (εκτος της μπαταριας-που μπορει να οφειλεται και στο οτι δεν το αφησα 10ωρο στην πρωτη φορτηση-) ειναι καποια restart που κανει απο μονο του, λιγο κλασσικο πλεον για την συγκεκριμενη εταιρια (εμενα μεχρι τωρα δυο φορες το εχει κανει). και απο χθες δεν μου ερχεται αναφορα παραδωσης (ηταν by default ενεργοποιημενη και δεν βρισκω τη ρυθμιση...) Αυτές ειναι λιγες απο τις δυνατοτητες του, δεν σου αναφερα τα wi-fi, gps, και αλλες internet επιλογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.