Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κινητού Τηλεφώνου

dark knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μέσα στον επόμενο μήνα θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό μιας και το w910i μου μετά από περίπου 2 χρόνια έχει αρχίσει να τα παίζει… Μπορώ να δώσω μέχρι 400-420 ευρώ το πάρα πολύ… Σκεφτόμουν το w995 σε κόκκινο μιας και μου θυμίζει πάρα πολύ το δικό μου που το έχω συνηθίσει, αλλά ενός φίλου μου του χάλασε από τη πρώτη βδομάδα και τώρα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι άμα υπάρχει περίπτωση να έχει προβλήματα… Έχετε ακούσει πουθενά ότι δημιουργεί προβλήματα; Να το αγοράσω; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ απο πριν :-)

Δημοσ.

To w995 είναι εξαιρετικό κινητό, εμένα σε ασημένιο μου αρέσει περισσότερο, δεν ξέρω αν θα το βρείς εύκολα όμως. Μπορείς αν δείς και το Nokia N86 το οποίο πιστεύω οτι είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Το w995 σε ασημένιο δεν είναι πολύ του γούστου μου, οπότε άμα δεν έβρισκα κόκκινο θα το έπαιρνα σε μαύρο που το βρίσκεις και εύκολα σε όλα τα καταστήματα. Όσο για το n86 το κοίταξα και μου φαίνετε μία πάρα πολύ καλή επιλογή, αλλά τα nokia δεν μου άρεσαν ποτέ για κάποιο περίεργο λόγο όταν τα χρησιμοποιούσα… Το w995 έχει βγει καθόλου προβληματικό; Γιατί ότι SE έχω αγοράσει μέχρι τώρα μετά από ένα μήνα αρχίζουν και κλείνουν μόνα τους σε στιγμές που τα χρειάζομαι, αλλά και πάλι δεν έχω μετανιώσει ποτέ την αγορά τους.

Δημοσ.

Εγώ το κράτησα περίπου 20 μέρες για να το κάνω review, δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα, καλό είναι να σου απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό για αρκετό χρονικό διάστημα !! Πάντως ήταν από τα λίγα κινητα SE που μου άφησαν θετική εντύπωση!! Πολύ καλή κατασκευή και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά!!

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να περάσεις ολόκληρες ταινίες και να τις απολαύσεις ανοίγοντας το stand από πίσω. Ισχύει; Ή απλά πρέπει να αρκεστείς σε βίντεο μικρού μήκους όπως τα μουσικά; Επίσης με όλα αυτά τα multimedia πάνω και τόσες εφαρμογές και δυνατότητες , η μπαταρία κρατάει για ικανοποιητικό διάστημα, η θα πρέπει να τη φορτίζω 1-2 φορές την ημέρα;

Δημοσ.

Η μπαταρία του δεν θα έλεγα οτι είναι το δυνατό του σημείο, θα πρέπει να το φορτίζεις αρκετά συχνά, κάθε δυο μέρες θα έλεγα. Δεν υποστηρίζει DivX ή Xvid οπότε δεν μπορείς να δεις ταινίες!! Αν θές ρίξε μια ματιά στο review w995. Στα 400 ευρώ πάντως μπορείς αν δεις κι άλλες συσκευές, με οθόνη αφής , όπως το Samsung Jet Είναι ταχύτατο, υποστηρίζει ταινίες και έχει πολύ καλό browser αν θέλεις να σερφάρεις

Δημοσ.

Μπορεί να πετάξω κανένα μαργαριτάρι μιας και δεν ξέρω καθόλου από αυτό το θέμα, αλλά οι περισσότερες ταινίες που έχω έχουν format .avi . Αυτό δεν είναι διαφορετικό από divx / xvid; Το Samsung μου φαίνετε πάρα πολύ καλό. Οπότε το θέμα είναι μουσική/κάμερα εναντίων internet/ταινιών μιας και η τιμή είναι σχεδόν η ίδια. Ευχαριστώ για την φοβερή βοήθεια που μου προσφέρεις tasosvel!

Επεξεργασία 1η:

Κοίταξα στο site της SE και γράφει «Η υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη 2.6” του τηλεφώνου W995 θα σας κάνει να θέλετε να δείτε τα πάντα. Τέλεια για να βλέπετε ταινίες στο κινητό σας.». Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις υποστηρίζει, ή απλά είναι διαφημιστικό κόλπο ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Εχμ , σε 2,6inch οθόνη τι ταινίες να δεις ... Με μεγεθυτικο φακό θα βλέπεις τους υποτιτλους ;

Πάντως σκέψου και τα touch κινητά , εάν σε βολεύουν.

Δημοσ.

Πρόβλημα με υπότιτλους δεν έχω μιας και τα αγγλικά μου είναι αρκετά καλά… Τα touch κινητά δεν είναι πολύ του γούστου μου, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά για να με συγκινήσουν αρκετά και να τα αγοράσω! ( Για παράδειγμα iPhone, αλλά είναι εκτός του budget μου) Άμα παίζει ταινίες τελικά το w995, πιστεύω πως θα καταλήξω εκεί, αλλιώς θα περάσω από τα μαγαζιά να κοιτάξω και το Samsung που μου πρότεινε ο tasosvel από κοντά και θα αποφασίσω ανάμεσα σε αυτά τα 2, ή αν καταφέρω μετά από θαύμα και πάρω παραπάνω λεφτά από γονείς θα τσιμπήσω ένα 8άρι iPhone. Ακούγετε σαν ένα καλό σχέδιο;

Δημοσ.

αμα περιμενεις κανα μηνα,ερχονται σπουδαια κινητα για ολα τα βαλαντια,αφης βεβαια γιατι ειναι μονοδρομος για να βλεπεις π.χ.βιντεο η να περιηγεισαι στο ιντερνετ.

για μενα η se κανει μεγαλο λαθος να βγαζει ακομα κινητα με τοσο μικρες οθονες που να υποστηριζουν multimedia εφαρμογες,δεν μπορει να ανταγωνιστει τις αντιπαλες εταιριες που εχουν πιασει το νοημα οτι το μελλον ειναι οι μεγαλες οθονες αφηςγια προβολη των multimedia[πρωτοπορος σε αυτον τον τομεα το iphone,το οποιο εχει ξεπερασθει βεβαια πια απο καλυτερες συσκευες].

Δημοσ.

Ναι αλλά για να παίξεις σωστά ταινίες στο iPhone πρέπει να κανείς Convert το video σε συγκεκριμένο φορματ με κάποια εφαρμογή ( βλ. Super).

Με το iPhone θα έχεις το πιο εύκολο σε χρήση Touch κινητό , οπότε αξίζει

Επισεις το iPhone έχει οντως ξεπεραστεί από αλλά κινητά ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Camera.

Δημοσ.

Με αντίστοιχο convert μπορώ να βλέπω ταινίες και στο w995;(Είμαι άσχετος πάνω σε αυτά) Η κάμερα παίζει ένα καλό ρόλο στο αν θα αγοράσω ένα κινητό αλλά βάζω από πάνω την αναπαραγωγή βίντεο/ μουσικής (χρησιμοποιώ όλα μου τα κινητά ως mp3) και την δυνατότητα εύκολου surfαρίσματος μέσω WI-FI. Πάνω σε αυτά τα κριτήρια αξίζει το iPhone; (Μιλάω για το 8αρι 3G και όχι το 16αρι 3GS)

Δημοσ.

το iphone δεν εχει και το καλυτερο ηχειο,καμμια συγκριση με το w995 που ειναι καθαρα μουσικο κινητο,αριστο κατα τα αλλα ,αλλα επιμενω πως η μικρη οθονη του ειναι μειον.

Δημοσ.

Ναι το 3G δεν έχει τόσο καλό ηχειο όσο το 3Gs αλλά στο Ίντερνετ είναι μανούλα.

Με αντιστοιχο Convert θα μπορείς να δεις ταινία και στο Sony.

@Xolloth . Στο Gsm Arena που ανακοινώνει τα κινητά μήνες πριν δεν υπάρχει κάποια ενδειξη πως αναμένονται Νεα Φοβερα κινητά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...