Προς το περιεχόμενο

Service Battery σε Macbook ...

Skierpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τον ιουνιο αγορα απο καναδα ενα macbook 2.4 ... ολα ωραια και καλα μεχρι καμια 10 μερες πριν που παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα σε σχεση με το συνηθισμενο ... σημερα μου εβγαλε Service Battery

>Service Battery: The battery isn’t functioning normally, and you may or may not notice a change in its behavior or the amount of charge it holds. Have your computer checked by an Apple Authorized Service Provider (AASP). You can continue to use your battery before it’s checked without harming your computer

τι κανω τωρα??? πρεπει να παω στην rainbow??? θα μου κοστισει ???

Οποιος ξερει ας μου πει...

Δημοσ.
Παιδια τον ιουνιο αγορα απο καναδα ενα macbook 2.4 ... ολα ωραια και καλα μεχρι καμια 10 μερες πριν που παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα σε σχεση με το συνηθισμενο ... σημερα μου εβγαλε Service Battery

>Service Battery: The battery isn’t functioning normally, and you may or may not notice a change in its behavior or the amount of charge it holds. Have your computer checked by an Apple Authorized Service Provider (AASP). You can continue to use your battery before it’s checked without harming your computer

τι κανω τωρα??? πρεπει να παω στην rainbow??? θα μου κοστισει ???

Οποιος ξερει ας μου πει...

Ναι, το πηγαίνεις στην Rainbow. Δεν θα σου κοστίσει τίποτα αφού είσαι σε εγγύηση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί στα καλά του καθουμένου άρχισε και εμένα τα τρελά. MacBook Unibody late 2008 13,3"

Δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια, το καλύπτει η εγγύηση και αν ναι, που μπορώ να το πάω στην Αθήνα;

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Ποιο ειναι το καλυτερο μερος να προμηθευτω μια καινουρια μπαταρια για το Macbook Pro 2009 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...