Skierpetros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια τον ιουνιο αγορα απο καναδα ενα macbook 2.4 ... ολα ωραια και καλα μεχρι καμια 10 μερες πριν που παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα σε σχεση με το συνηθισμενο ... σημερα μου εβγαλε Service Battery >Service Battery: The battery isn’t functioning normally, and you may or may not notice a change in its behavior or the amount of charge it holds. Have your computer checked by an Apple Authorized Service Provider (AASP). You can continue to use your battery before it’s checked without harming your computer τι κανω τωρα??? πρεπει να παω στην rainbow??? θα μου κοστισει ??? Οποιος ξερει ας μου πει...
kpartsi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια τον ιουνιο αγορα απο καναδα ενα macbook 2.4 ... ολα ωραια και καλα μεχρι καμια 10 μερες πριν που παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα σε σχεση με το συνηθισμενο ... σημερα μου εβγαλε Service Battery >Service Battery: The battery isn’t functioning normally, and you may or may not notice a change in its behavior or the amount of charge it holds. Have your computer checked by an Apple Authorized Service Provider (AASP). You can continue to use your battery before it’s checked without harming your computer τι κανω τωρα??? πρεπει να παω στην rainbow??? θα μου κοστισει ??? Οποιος ξερει ας μου πει... Ναι, το πηγαίνεις στην Rainbow. Δεν θα σου κοστίσει τίποτα αφού είσαι σε εγγύηση.
Skierpetros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Στην θεσσαλονικη υπαρχει μαγαζι...???
Labfrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει snow leopard απάνω? Ρίξε μια ματιά εδώ.
Loser Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 και μια έμφαση σε αυτό το σχόλιο πάντως αν πας στο service ενημέρωσέ μας (το check έγινε on-the fly ή έπρεπε να το αφήσεις, πλήρωσες κ.α.)
WizeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα γιατί στα καλά του καθουμένου άρχισε και εμένα τα τρελά. MacBook Unibody late 2008 13,3" Δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια, το καλύπτει η εγγύηση και αν ναι, που μπορώ να το πάω στην Αθήνα;
telegamesvg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Ποιο ειναι το καλυτερο μερος να προμηθευτω μια καινουρια μπαταρια για το Macbook Pro 2009 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.