Προς το περιεχόμενο

Aνταλλαγή Nokia 5800 XM με Apple iPhone

Fronimitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εσείς που ξέρετε αξίζει να δώσω το ΝΟΚΙΑ και να πάρω το iphone;Είναι εύκολο στην χρήση του και δεν εννοώ την οθόνη που είναι σούπερ αλλά το μενού,οι εφαρμογές,οι ανταλλαγές αρχείων;Με τα μηνύματα πως είναι;ισχύει ότι μπορείς να γράψεις μόνο 70 χαρακτήρες γιατί μετά σε χρεώνει 2ο μήνυμα;Αναφορά παράδοσης στα μηνύματα;Και τέλος χαρτες υπάρχουν στα "μαγαζάκια" για πλοήγηση;Πιο πολύ αυτά με ενδιαφέρουν γιατί με ξένιζει λίγο το πως λειτουργεί το iphone και δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να το συνιθίσω...

• Moderators
Δημοσ.

Κατ'αρχην εχεις βρει καποιον να κανεις την ανταλλαγη? Αξιζει ναι, μονο η οθονη αρκει κατα την γνωμη μου. Βεβαια δεν ξερω τι ειδους χρηστης εισαι. Εννοω, σου αρεσει να πειραζεις τις συσκευες σου ιδιαιτερα, η τις χρησιμοποιεις out of the box and ready? Οπως και να εχει, σε σχεση με αυτα που ρωτας, με τα μηνυματα εχει βρεθει η λυση, με τις αναφορες δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως και εκει εχει βρεθει η λυση. Χαρτες θα βρεις. Εφαρμογες οι περισσοτερες απο αυτες που εχεις στο symbian εχουν γινει exported στο app store ή εχουν βγει αναλογες. Οποτε κ εκει δεν υπαρχει προβλημα. Το itunes πρεπει να συνηθισεις για ανταλλαγες αρχειων απο τον υπολογιστη σου (αν καταλαβα καλα τι εννοεις), ή να δοκιμασεις το diskaid για drag/drop λειτουργιες. Αν σε εχει βολεψει το 5800, σιγουρα θα συνηθισεις ανετα το Iphone, καθως θεωρειται πιο απλος ο τροπος λειτουργιας του. Το jailbreak ειναι γελοιο και κανοντας το θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις πληρως τις λειτουργιες του.

Δημοσ.

Εγω πηγα απο nokia N97 σε Iphone...Ποσο μαλλον απο 5800....Παρα τις αδυναμιες που του εχει κληροδοτησει η apple οπως αδυναμια μεταφορας αρχειων με bluetooth ειναι πολυ καλο. Ενα μεγαλο μειον του ειναι η κακκιστη εξυπηρετηση απο Vodafone αν σου παθει κατι...

Το μενου του ειναι τελειως διαφορετικο αλλα θα το συνηθισεις ευκολα μαλλον.

Δημοσ.
Κατ'αρχην εχεις βρει καποιον να κανεις την ανταλλαγη? Αξιζει ναι, μονο η οθονη αρκει κατα την γνωμη μου. Βεβαια δεν ξερω τι ειδους χρηστης εισαι. Εννοω, σου αρεσει να πειραζεις τις συσκευες σου ιδιαιτερα, η τις χρησιμοποιεις out of the box and ready? Οπως και να εχει, σε σχεση με αυτα που ρωτας, με τα μηνυματα εχει βρεθει η λυση, με τις αναφορες δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως και εκει εχει βρεθει η λυση. Χαρτες θα βρεις. Εφαρμογες οι περισσοτερες απο αυτες που εχεις στο symbian εχουν γινει exported στο app store ή εχουν βγει αναλογες. Οποτε κ εκει δεν υπαρχει προβλημα. Το itunes πρεπει να συνηθισεις για ανταλλαγες αρχειων απο τον υπολογιστη σου (αν καταλαβα καλα τι εννοεις), ή να δοκιμασεις το diskaid για drag/drop λειτουργιες. Αν σε εχει βολεψει το 5800, σιγουρα θα συνηθισεις ανετα το Iphone, καθως θεωρειται πιο απλος ο τροπος λειτουργιας του. Το jailbreak ειναι γελοιο και κανοντας το θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις πληρως τις λειτουργιες του.

Φυσικά θα συμπληρώσω και κάποια χρήματα δεν θα γίνει ανέξοδη ανταλλαγή.Σε ένα άλλο φόρουμ που ασχολείτε με κινητά ασχολήθηκα να ενημερωθώ για το iphone αλλά μιας και δεν το είχα στα χέρια μου φάνηκαν λίγο βουνό.Τις συσκευές μου γενικά τις πειράζω κι ασχολούμαι οπότε όλα οκ κι από εκεί.Σε ευχαριστώ πολύ!

Εγω πηγα απο nokia N97 σε Iphone...Ποσο μαλλον απο 5800....Παρα τις αδυναμιες που του εχει κληροδοτησει η apple οπως αδυναμια μεταφορας αρχειων με bluetooth ειναι πολυ καλο. Ενα μεγαλο μειον του ειναι η κακκιστη εξυπηρετηση απο Vodafone αν σου παθει κατι...

Το μενου του ειναι τελειως διαφορετικο αλλα θα το συνηθισεις ευκολα μαλλον.

Εσύ με έπεισες αφού έκανες το βήμα να πάς απο ΝΟΚΙΑ σε iphone και δεν το μετάνιωσες.Εύχομαι να έχουν βρεί εφαρμογές για ότι χρειάζομαι.Παιδιά σας ευχαριστώ που απαντήσατε!Μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Εσύ με έπεισες αφού έκανες το βήμα να πάς απο ΝΟΚΙΑ σε iphone και δεν το μετάνιωσες.Εύχομαι να έχουν βρεί εφαρμογές για ότι χρειάζομαι.Παιδιά σας ευχαριστώ που απαντήσατε!Μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις.

Οπως ξαναεγραψα εχει κουσουρια και το Iphone αλλα η απιθανη οθονη του ειναι ολα τα λεφτα !!!!Καμμια σχεση με το Ν97 .

Δημοσ.

Σίγουρα εάν βρεις κάποιον για ανταλαγη θα δώσεις και χρήματα. Τα μεταχειρισμένα iPhone 3G με 8gb πανε γύρω στα 250~300€. Bluetooth υπάρχει , αναφορά παραδωσης υπάρχει. Στα μηνύματα όντως είναι πιο λίγα τα γράμματα. Από προγραματα ότι θες. Αξίζει η ανταλαγη !!!

Επισεις πρέπει να μάθεις να του κανείς Jailbrake.

Εάν τελικά το πάρεις στηλε μου Pm να σου πω πως γίνεται εάν δεν βγάζεις άκρη

@ Giannis Platano : για Bluetooth γράψου στο Xsellize και κατέβασε από εκεί το αρχείο

ibluetooth στο Pc σου , μετά περνά το στο κινητό και εγκατέστησε το από εκεί

Δημοσ.

@ Giannis Platano : για Bluetooth γράψου στο Xsellize και κατέβασε από εκεί το αρχείο

ibluetooth στο Pc σου , μετά περνά το στο κινητό και εγκατέστησε το από εκεί

Το εχω κανει και δουλευει ή οχι συμφωνα με τα κεφια του καθε φορα. Ευχαριστω.

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα μην βιαστεις,οχι γιατι δεν γουσταρω το iphone,αλλα γιατι προσεχως αναμενονται κινητα πολυ προχωρημενα.

οσον αφορα την ανταλλαγη με iphone εγω που ειχα το 5800,το n97 και η κορη μου ειχε το iphone 3g,εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα.

Δημοσ.
εγω θα σου ελεγα μην βιαστεις,οχι γιατι δεν γουσταρω το iphone,αλλα γιατι προσεχως αναμενονται κινητα πολυ προχωρημενα.

οσον αφορα την ανταλλαγη με iphone εγω που ειχα το 5800,το n97 και η κορη μου ειχε το iphone 3g,εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα.

Κι εμένα κάτι με κολλάει...λίγο που έχω καλομάθει με την ευκολία της ανταλλαγής αρχείων απο το pc είτε με usb είτε με bluetooth,λίγο το multitasking,λίγο το gps,πολύ τα sms που έχω 160 χαρακτήρες..Δεν ξέρω κάπου κολάω.Φταίει βέβαια που δεν το έχει και κανένας γνωστός μου να το επεξεργαστώ λίγο.Διαβάζω τις ιδιαιτερότητες που έχει και τα κουσούρια του και ψιλοφοβάμαι μην το μετανιώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...