Προς το περιεχόμενο

Μηπως εκανα βλακεια τελικα?iphone vs ipod touch

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,πηρα ενα iphone 3gs 32 gb ,με 190 ευρω απο το ioffer κλειδωμενο.το ξεκλειδωσα ολα καλα,με jailbreak κτλ αλλα εχω αναμεικτα συναισθηματα σχετικα με την ποιοτητα του.

Βασικα εχω για κινητο ενα sony ericsson w960i με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

το iphone το ηθελα λογω εφαρμογων,ταινιων,οθονης κτλ για το στρατο κυριως,για τον ....χαμενο χρονο και το πως να τον σκοτωσω.

τελικα μηπως εκανα ακριβως την ιδια δουλεια με το ipod touch?και με αυτο δεν μπορεις να βαλεις εφαρμογες και παιχνιδια,ετσι?

ας πουμε το iphone θελει ολοκληρα...κολπα για να εχεις mms...επισης βλεπω οτι εχει κακες κριτικες σαν κινητο,αναξιοπιστο κτλ...

Δημοσ.

επειδη σε ελαχιστο χρονο δεχτηκα αρκετα προσωπικα μηνυματα,να πω οτι οντως το πηρα 190 ευρω κλειδωμενο ή 260 δολλαρια.αφου οι συναλλαγες στο σαιτ γινονται σε δολλαριο.

υπαρχουν μερικοι εμποροι που με λιγο παζαρι γινεται η δουλεια.πολυ καλυτερο απο το ebay που στο δικηγορικο γραφειο εχουμε συνεχεια καταγγελιες για μαιμουδιες.

αν θελετε σας δινω και το ονομα του εμπορου αν και εχει λιγα κομματια ακομα.

δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα οχι ρε παιδια και 680 ευρω απο την βοδιφον και σε λιστα αναμονης....

προσοχη ομως,ενας μου ζητησε 800 δολλαρια...καλα ενταξει του λεω.

επισης μονο paypal παιδες,οχι western union κτλ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ----------

Λάθος ενότητα.

κανεις λαθος.

προκειται για συγκριση hardware καθαρα,εξαλλου εχουν υπολογιστικο επεξεργαστη.και δεν συγκρινεις δυο κινητα.αλλα ...κατι σαν κινητο,με κατι σαν φορητο mp3.

εξαλλου εχει περισσοτερα views η κατηγορια και τελος υπαρχουν οι μοντς για να κρινουν.φιλικα

Δημοσ.

Κοίτα αν όπως λες το ήθελες μόνο για παιχνίδια και να δεις καμία ταινία, τότε και με ένα ipod touch θα είχες τα ίδια αποτελέσματα. Απλώς τώρα θα το έχεις και σαν κινητό :P Κόλπα για τα mms δεν θέλει, μετά από τα τελευταία firmware όλα γίνονται πολύ εύκολα. Όσον αφορά θέμα hardware τώρα το iphone 3GS είναι πολύ καλύτερο και από το 3G και από το ipod touch. Έχει περίπου διπλάσιες επιδόσεις από το 3G για να καταλάβεις.

Τώρα να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση, είσαι σίγουρος οτι αυτό που πήρες είναι αυθεντικό; Με τόσα λεφτά δεν το βρίσκεις ούτε στο site της Apple ούτε πουθενά.... Ακόμα και στην Αμερική το δίνουν πιο ακριβά απ' ότι το πήρες με 2 χρόνια συμβόλαιο...

Δημοσ.

ειναι αυθεντικοτατο,με ολα τα επισημα εγγραφα μαζι του,εγγυηση,serial number,τα παντα ολα.

παιδια,του εξαντληθηκαν του τυπου.μπηκα να δω και λεει οτι του τελειωσαν.ειχε 15 μονο.

ενας αλλος ομως απο μαντσεστερ εχει ακομα,το δινει 300 δολλαρια βεβαια αλλα οκ.

παιδια ο,τι θελετε εδω,οχι σε προσωπικα μηνυματα.δεν εχω προβλημα να το βλεπουν αλλοι.

πσ. πως φαινεται ο ασχετος απο μακ.δεν ηξερα καν οτι υπηρχε κατηγορια τετοια στο φορουμ.

ευχαριστω τους μοντς....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:27 ----------

Κοίτα αν όπως λες το ήθελες μόνο για παιχνίδια και να δεις καμία ταινία, τότε και με ένα ipod touch θα είχες τα ίδια αποτελέσματα. Απλώς τώρα θα το έχεις και σαν κινητό :P Κόλπα για τα mms δεν θέλει, μετά από τα τελευταία firmware όλα γίνονται πολύ εύκολα. Όσον αφορά θέμα hardware τώρα το iphone 3GS είναι πολύ καλύτερο και από το 3G και από το ipod touch. Έχει περίπου διπλάσιες επιδόσεις από το 3G για να καταλάβεις.

Τώρα να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση, είσαι σίγουρος οτι αυτό που πήρες είναι αυθεντικό; Με τόσα λεφτά δεν το βρίσκεις ούτε στο site της Apple ούτε πουθενά.... Ακόμα και στην Αμερική το δίνουν πιο ακριβά απ' ότι το πήρες με 2 χρόνια συμβόλαιο...

και οπως ειπα παιδια μονο paypal για δικαιωμα επιστροφης χρηματων.ποτε δεν ξερεις που θα πεσεις αλλα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκει μεσα.

Δημοσ.

To site είναι το http://www.ioffer.com/ ;

Είναι πιο αξιόπιστο από το ebay;

Από το Μάντσεστερ 300 δολάρια; Στην Αγγλία δεν είναι το Μάντσεστερ; Τι δολάρια;

Πες μας και ποιος είναι, γιατί αλλιώς θα έχεις κι άλλα pm.

Δημοσ.
To site είναι το http://www.ioffer.com/ ;

Είναι πιο αξιόπιστο από το ebay;

Από το Μάντσεστερ 300 δολάρια; Στην Αγγλία δεν είναι το Μάντσεστερ; Τι δολάρια;

Πες μας και ποιος είναι, γιατί αλλιώς θα έχεις κι άλλα pm.

κοιταξε,για εμενα ειναι πολυ πιο αξιοπιστο με απιστευτες τιμες.

παραδειγματα απο προσωπικη εμπειρια.

χειροποιητο σκακι,εδω εκανε 200 ευρω και εκει το πηρα 5ο κατι ευρω...

ρολοι πολυ γνωστης μαρκας....στο 1/3 της τιμης(ελαφρως μεταχειρισμενο αυτο ομως αλλα και παλι στην ιδια κατασταση εδω εχανε μονο 300-400 ευρω)

δεν εχω κανενα παραπονο.

σε δολλαρια ειναι μονο στις προσφορες...βλεπεις την ισοτιμια αναλογα με το νομισμα που εχεις επιλεξει.απλως ολες οι προσφορες γινονται σε δολλαρια.

δεν εχει καμμια σχεση με ebay οσον αφορα την ποικιλια.ελαχιστα πραγματα σε σχεση με το ebay αλλα πιστεψε με,δεν υπαρχει συγκριση οσον αφορα την αξιοπιστια.

βαλε σαν search authentic iphone 3gs...

3-4 ειναι ολοι και ολοι αλλωστε αν θυμαμαι καλα....

ααα και μην ξεχασεις να κανεις παζαρια,δινοντας παντα μια χαμηλη τιμη για αρχη...λογικη παζαριου(τελειο)

οταν ειχα κλεισει ηδη το phone,πηγα σε εναν αλλον και του λεω ποσα θελεις(ask question) και μου λεει 800 δολλαρια....

καταλαβαινεις λοιπον την λογικη.

Δημοσ.

Στειλε μου το ονομα του πωλητη αν θυμασαι σε παρακαλω.Ποσες μερες εκανε να στο στειλει και αν μπορεις εξηγησε λιγο τον τροπο πληρωμης.Ειναι πανω κατω οπως πληρωνεις στο ebay μεσω paypal?

Δημοσ.
προσωπικά το touch το λατρευω.

το iphone ειναι κατι άλλο, περισσότερο..

μηπως less is more...

συμφωνω απολυτα.αν και πηρε αλλη τροπη το τοπικ,εκει ηθελα να καταληξω.πολυ σωστη η παρατηρηση σου.less is more.

απλως εχω ακουσει διαφορες ραδιο αρβυλιες για τα iphone...ενας μου ελεγε οτι μεχρι και σκανε στα χερια στην γαλλια...ο,τι να ναι.

για αυτο ελεγα μηπως βιαστηκα.anyway,ειχα καλομαθει απο το w960i και δεν θελω νερα στην επικοινωνια μου

Δημοσ.

χρησιμοποιω P1i για κινητο... οπως κι εσυ UIQ.

το iphone δεν ξερω αν λες 3gs σε αυτά τα χρήματα αξίζειθ σίγουρα,

απλώς το touch, έχει άλλη χάρη...

Δημοσ.
Λοιπον,πηρα ενα iphone 3gs 32 gb ,με 190 ευρω απο το ioffer κλειδωμενο.το ξεκλειδωσα ολα καλα,με jailbreak κτλ αλλα εχω αναμεικτα συναισθηματα σχετικα με την ποιοτητα του.

Βασικα εχω για κινητο ενα sony ericsson w960i με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

το iphone το ηθελα λογω εφαρμογων,ταινιων,οθονης κτλ για το στρατο κυριως,για τον ....χαμενο χρονο και το πως να τον σκοτωσω.

τελικα μηπως εκανα ακριβως την ιδια δουλεια με το ipod touch?και με αυτο δεν μπορεις να βαλεις εφαρμογες και παιχνιδια,ετσι?

ας πουμε το iphone θελει ολοκληρα...κολπα για να εχεις mms...επισης βλεπω οτι εχει κακες κριτικες σαν κινητο,αναξιοπιστο κτλ...

Φιλαράκι, το από που το πήρες και πόσο, είναι εντελώς άσχετο με το ερώτημά σου....

Το πρόβλημα είναι ότι πολλά παιδιά εδώ μέσα θα χάσουν τα λεφτά τους από απατεώνες και θα είσαι εσύ η αιτία!!!!

Επίσης iPhone σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο!!!! Οπότε ή εσύ έχεις μαϊμού και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ή έχεις κλεμμένο με όλα τα ρίσκα που ακολουθούν!!!!!!

Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μην συνεχίσεις με την προβολή του συγκεκριμένου site και την ''αυθεντικότητα'' των κινητών που πουλάει, και να συγκεντρωθείς στο πραγματικό σου ερώτημα....

Διερωτώμαι αν αυτή η επιμονή σου στον έπαινο του site και των ''αυθεντικών'' προϊόντων του είναι τυχαία ή εσκεμμένη.... Και για να σε προλάβω, δεν εννοώ ότι βγάζεις χρήματα από αυτήν την προβολή...

Δημοσ.
Φιλαράκι, το από που το πήρες και πόσο, είναι εντελώς άσχετο με το ερώτημά σου....

Το πρόβλημα είναι ότι πολλά παιδιά εδώ μέσα θα χάσουν τα λεφτά τους από απατεώνες και θα είσαι εσύ η αιτία!!!!

Επίσης iPhone σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο!!!! Οπότε ή εσύ έχεις μαϊμού και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ή έχεις κλεμμένο με όλα τα ρίσκα που ακολουθούν!!!!!!

Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μην συνεχίσεις με την προβολή του συγκεκριμένου site και την ''αυθεντικότητα'' των κινητών που πουλάει, και να συγκεντρωθείς στο πραγματικό σου ερώτημα....

Διερωτώμαι αν αυτή η επιμονή σου στον έπαινο του site και των ''αυθεντικών'' προϊόντων του είναι τυχαία ή εσκεμμένη.... Και για να σε προλάβω, δεν εννοώ ότι βγάζεις χρήματα από αυτήν την προβολή...

Ουτε φιλαρακι σου ειμαι,ουτε ειμαι η αιτια να χασει κανενας τα χρηματα του.Αυτα ειναι στο μυαλο σου.

Ο καθενας εχει δικια του βουληση και απο την στιγμη που χρησιμοποιεις μονο καρτα,απευθυνομαι σε ενηλικες.

Την τιμη την εθεσα σε σχεση με το iphone touch ου το εβρισκα φτηνοτερα ακομα...Και μετα πηρε αλλη τροπη το θεμα.

Οσο για τα υπολοιπα,περι κλεμμενου και μαιμου,φυλαξε τα για τον εαυτο σου.

Αμα θελουν οι μοντς ας το κλειδωσουν,δεν εχω προβλημα κανενα.Μακαρι να το κανουν να παει στον πατο.

Αλλα να μου λες οτι ειμαι εγω η αιτια για κολασιμες πραξεις...ε οχι φιλε μου.

Αντε με τον καθε εξυπνακια που πετα ο,τι θελει πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ.

Δημοσ.

BladeRunner, αυτά που λες δεν είναι απαντήσεις. Σου λέει κάτι ο άνθρωπος και εσύ του απαντάς "κράτα τα για τον εαυτό σου;"

Δηλαδή εσύ να λες ότι κυκλοφορούν iPhone αυθεντικά με 200 ευρώ και ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να προειδοποιήσει όλους αυτούς που θα διαβάσουν αυτό το πράγμα ότι είτε πρόκειται για iPhone μαϊμού είτε για κλεμμένο (με όλα τα ρίσκα όπως αναφέρθηκε);

Η ανωνυμία του ίντερνετ είναι κάτι εντελώς άσχετο. Δε σε έβρισε, σε ένα γεγονός αναφέρθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...