Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με AMILO NOTEBOOK

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. δεν ξερω αν επρεπε να το βαλω εδω αυτο το θεμα η στις καρτες γραφικων. Προχθες πηρα το παρακάτω λαπτοπ. FUJITSU SIEMENS AMILO SA 3650-L & GRAPHIC BOOSTER. μόνο που δεν μπορω να καταλαβω πως να συνδέσω το graphic booster του καθως οταν το βαζω ως κύρια κάρτα γραφικών δεν μου δείχνει από κάτω την γραμμή εργαλείων και γενικά μου δεχνει σαν επεκταμένη επιφάνεια εργασίας κ όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα δεν μου το ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας με την οποία είναι συνδεδεμένη το graphic booster αλλα στην αλλη που ειναι συνδεδεμενη η κανονικη κάρτα γραφικών του λαπτοπ. δλδ δεν μπορω ν κάνω τίποτα με το graphic booster παρα μονο να κοιταω την επιφανεια εργασιας. όποιος ξέρει κάτι γι αυτό να μου πει παρακαλώ. έχω απελπιστεί με αυτό το θέμα γιατι το σιγκεκριμενο λαπτοπ το πηρα επειδη εχει το graphic booster κ μπορω να το χρησιμοποιώ και για παιχνίδια και εφαρμογές. Επίσης λέει μέσα ότι η καρτα γραφικων η ενσωματωμενη που εχει ειναι 64 ΜΒ με δυνατότητα επέκτασης 1582ΜΒ με τη μνήμη του συστήματος. Μήπως ξέρετε αυτό πως γίνεται??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...