KuGaSh1rA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σας. Έχω ένα Sony Ericsson c905 το οποίο έχει αναφορά παράδοσης. Όμως εχτές άλλαξα για μερικά λεπτά την SIM μου και έβαλα μία Vodafone SIM (εγώ κανονικά έχω what's up, και μετά την επαναφορά της κανονικής μου κάρτας προέκυψε το πρόβλημα, δεν πείραξα καμία ρύθμιση). Σήμερα όμως παρατήρησα πως οι ρυθμίσεις μηνυμάτων έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση για την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων. Επίσης, αξίζει να αναφέρω πως δεν λειτουργεί πια και δεν λαμβάνω αναφορά παράδοσης. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το μικρό πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Νικόλας Α.
kosmasgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Κανε αναβάθμιση λογισμικού απο SE update service. Αν έχεις την τελευταία έκδοση ξαναπέρνα την
KuGaSh1rA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Κανε αναβάθμιση λογισμικού απο SE update service. Αν έχεις την τελευταία έκδοση ξαναπέρνα την Θα μπορούσες μήπως να μου εξηγήσεις πως κάνω SE Update? Edit: Οκ το βρήκα πως να κάνω, σε ευχαριστώ πολύ. Το έκανα αναβάθμιση και ακόμα έχω το ίδιο πρόβλημα.
KuGaSh1rA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 bump, κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ?
kosmasgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Δεν σου εμφανίζει καθόλου την επιλογή αναφορά παράδοσης στις ρυθμίσεις των SMS ?
xristinapap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 να ρωτήσω κάτι;εχω και εγώ το c905 και οταν τραβαω φωτό το βράδυ βγαίνουν κάπως κίτρινες,μήπως είναι λόγο flash? ή να έχει κάποιο πρόβλημα........;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.