sabino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορειτε να μου πειτε τα κριτηρια με τα οποια διαλεγεις ενα laptop?
juliahna12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εξαρτάτε τι θέλεις. Έτσι προσαρμόζεις και τα κριτήρια. Εγω ας πουμε θελω ψιλοκαλή κάρτα γραφικών, οθόνη και χωρητικότητα σκληρου γιατι το θέλω για ταινιες, μουσική κλπ.
gs20309 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 με το πόσα λεφτά διαθέτεις.. πρώτο και κύριο...
pctechgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 2 χρόνια service τουλάχιστον, με παραλαβή-επιστροφή στον χώρο σου, τιμή , χαρακτηριστικά, βάρος , διάρκεια μπαταρίας
sabino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 απο χρηματα περιπου στα 800.θα θελα να ναι μια μαρκα αρκετα καλη ωστε να διαρκεσει το laptop αρκετα χρονια(υποψη μου εχω μια μαρκα τη vaio) και καλη καρτα γραφικων για ταινιες και παιχνιδια.τι προτεινετε?επισης θελω να ρωτησω σχετικα με τον ηχο αν μπορω να ενσωματωσω απο μονος μου μετα ηχεια ωστε να ακουγεται αρκετα πιο πολυ ο ηχος για τα τραγουδια κ.τ.λ αφου το λαπτοπ απο μονο του δε προσφερει δυνατο ηχο απ'οτι ξερω..ευχαριστω που απαντησατε προηγουμενως
juliahna12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πουλάω εγω το δικό μου Vaio που αγορασα χτες :ΡΡ Κοιταξε γενικά τα Vaio ειναι πολυ ποιοτικά και σου προσφερουν 2 χρονια εγγύηση. Ειναι λιγο πιο τσιμπημένα αλλά αξίζουν κατα τη γνώμη μου. Με 800 θα βρεις αρκετες επιλογες. Κοιτα και Toshiba Satellite. Ηχεία νομιζω οτι ειναι ευκολο να βάλεις. Εγω σε ενα αρχαιο λαπτοπ ειχα βάλει στη θύρα για τα ακουστικά ηχεία και ακούγονταν τουμπανο :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.