GReddyRx7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα δέν ξέρω άμα το βάζω στην σωστή κατηγορία αλλά here it goes:lol: Θέλουμε να κάνουμε το εξής σε ένα μαγαζί. Στην θέση όπου βρίσκετε ο τιμοκατάλογος θα μπούνε 2 37αρες TFT τηλεοράσεις στις οποίες στην μία θα φαίνετε ο τιμοκατάλογος σε ηλεκτρονική μορφή και στην 2η θα παίζουν σποτάκια. Το πρόβλημα όμως είναι πώς σε κάποια φάση θα πρέπει αυτή που δείχνει τον τιμοκατάλογο να γυρνάει σε σποτάκια και να φαίνεται στην 2η ο τιμοκατάλογος. Διλαδή ουσιαστικά να υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ των 2 τηλεοράσεων. Σκέφτηκα πώς άμα συνδεθούν και οι 2 σε ένα PC με Dual View ίσως καταφέρω κάτι, ή μήπως όχι? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:42 ---------- Κανείς ρε παιδειά?
Bspus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι δεν βαζεις 2 φθηνα PC να τελειωνεις? Δεν θα ειναι βαρια εφαρμογη. Και 2 netbook να παρεις και να συνδεσεις τις οθονες μια χαρα θα ειναι.
GReddyRx7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι δεν βαζεις 2 φθηνα PC να τελειωνεις? Δεν θα ειναι βαρια εφαρμογη. Και 2 netbook να παρεις και να συνδεσεις τις οθονες μια χαρα θα ειναι. Και η αλλαγή μεταξύ τους πώς θα γίνετε?
bikey77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν φτιάξεις χρονομετρημένες παρουσιάσεις δεν καλύπτεσαι? Να έχεις ορίσει πχ κάθε 3 λετπά να γίνεται η εναλλαγή. Ή δεν έχω πιάσει σωστά το σκεπτικό σου?
drm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλύτερα να τις βάλεις σε ένα PC... δεν θα χρειάζεσαι συγχρονισμό... και οι κάρτες που παίρνουν δύο οθόνες είναι πολύ φθηνές...
GReddyRx7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν φτιάξεις χρονομετρημένες παρουσιάσεις δεν καλύπτεσαι? Να έχεις ορίσει πχ κάθε 3 λετπά να γίνεται η εναλλαγή. Ή δεν έχω πιάσει σωστά το σκεπτικό σου? Πώς και με ποιό πρόγραμμα? Και πώς θα ορίσω τι θα δείχνει η κάθε TV?
drm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εάν πας στην λύση με δύο PC (που δεν την συνιστώ) ίσως μπορείς να κάνεις κάτι με PowerPoint Presentation - Παρόλο που δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο πιο εξιδικευμένο πρόγραμμα..
bikey77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν τις συνδέσεις με ένα pc απλά θα δείχνεις δύο διαφορετικά videos/παρουσιάσεις από δύο διαφορετικά players. Αλλιώς, μάλλον θέλεις 2 dvd players που να ξεκινούν την ίδια στιγμή. Αν θέλεις, δώσε 1-2 πληροφορίες μπας και σε βοηθήσουμε περισσότερο.
IMAndreas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν φτιάχνεις ένα 2 βίντεο ίδιας διάρκειας πχ 10λεπτα και να κάνεις το εξής: στο 1ο βίντεο τα πρώτα 5' να παίζουν σποτάκια και στα επόμενα 5' να παίζει ο κατάλογος στο 2ο βίντεο τα πρώτα 5' να παίζει ο κατάλογος και στα επόμενα 5' να παίζουν τα σποτάκια έτσι βάζεις το ένα βίντεο στην μια οθόνη και το άλλο στην άλλη και τα βάζεις να παίξουν με επανάληψη και έτσι θα επιτύχεις αυτό που θές... αλλιώς αλλά δεν το συνηστώ μπορείς να κάνεις το βίντεο αντιγραφή και επικόληση τόσες φορές ώστε να φτιάξεις ένα βίντεο 8ωρο για παράδειγμα και να το βάζεις να παίζει στην μια οθόνη....αντίστοιχα και στην άλλη....
GReddyRx7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δεν φτιάχνεις ένα 2 βίντεο ίδιας διάρκειας πχ 10λεπτα και να κάνεις το εξής:στο 1ο βίντεο τα πρώτα 5' να παίζουν σποτάκια και στα επόμενα 5' να παίζει ο κατάλογος στο 2ο βίντεο τα πρώτα 5' να παίζει ο κατάλογος και στα επόμενα 5' να παίζουν τα σποτάκια έτσι βάζεις το ένα βίντεο στην μια οθόνη και το άλλο στην άλλη και τα βάζεις να παίξουν με επανάληψη και έτσι θα επιτύχεις αυτό που θές... αλλιώς αλλά δεν το συνηστώ μπορείς να κάνεις το βίντεο αντιγραφή και επικόληση τόσες φορές ώστε να φτιάξεις ένα βίντεο 8ωρο για παράδειγμα και να το βάζεις να παίζει στην μια οθόνη....αντίστοιχα και στην άλλη.... Ωραία κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ αλλά πώς θα το κάνω? Με ποιό πρόγραμμα? Powerpoint? Visual studio? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:45 ---------- Αν τις συνδέσεις με ένα pc απλά θα δείχνεις δύο διαφορετικά videos/παρουσιάσεις από δύο διαφορετικά players. Αλλιώς, μάλλον θέλεις 2 dvd players που να ξεκινούν την ίδια στιγμή. Αν θέλεις, δώσε 1-2 πληροφορίες μπας και σε βοηθήσουμε περισσότερο. Τι πληροφορίες θέλεις ακριβώς για να σου πώ!
IMAndreas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γνωρίζω το λογισμικό που πρέπει να χρησημοποιήσεις...:S Αλλά τη θες να κάνεις με αυτό? Να ενώσεις βιντεο κλιπς? να φτιάξεις εκεί πάνω παρουσιάσεις?.....
GReddyRx7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γνωρίζω το λογισμικό που πρέπει να χρησημοποιήσεις...:SΑλλά τη θες να κάνεις με αυτό? Να ενώσεις βιντεο κλιπς? να φτιάξεις εκεί πάνω παρουσιάσεις?..... Σκέψου ρε παιδί μου ότι στην μια οθόνη θα παίζει ο τιμοκατάλογος σε σταθερή μορφή και στην άλλη διαφημιστικά Spot του μαγαζιού και εκεί που βλέπεις θα αλλάζουν θέση διλαδή άμα π.χ ήταν στην αριστερή ο τιμοκατάλογος θα πηγαίνει στην δεξιά! Ξέρω είναι λίγο κουλό αλλά το είδε το αφεντικό μου ένα μαγαζί στην Σουηδία και του άρεσε πολύ σαν ιδέα. Νομίζω και μερικά Goodys έχουν κάτι παρόμοιο.
IMAndreas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ρε συ κατάλαβα τι θες να κάνεις.... απλά ρωτάο πχ τα σποτάκια θα βάλεις 10έτοιμα σποτάκια σαν 10κλιπς και θα τα ενώσεις? και ο τιμοκατάλογος θα είναι απλά μια εικόνα? η θα γυρνάνε τίποτα σελίδες? αν θες να βάλεις διάφορα εφέ και τέτοια δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα πρέπει να χρησημοποιήσεις...αλλά και για δημιουργία βίντεο δεν γνωρίζω... Πρέπει να πεις ακριβώς πως θα είναι ο κατάλογος και ακριβώς τι θα είναι τα σποτάκια ώστε να σε βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει...
kage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τι μαγαζι ειναι? το σποτακι με το μαγαζι υπαρχει ηδη? το να φτιαξεις απο το μηδεν κ να βγει επαγγελματικη δουλεια μαλλον πρεπει να την αναθεσεις σε καποιον που το χει ξανακανει ή ξερει να χειριστει τα προγραμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.