Hal9000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Από σήμερα οι Τούρκοι χρήστες του Διαδικτύου, δεν έχουν πρόσβαση σε 2 από τα πιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα που ασχολούνται με τη μουσική, το Last.fm και το mySpace. Η απαγόρευση αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα αποτέλεσμα απόφασης τοπικού δικαστηρίου σχετικά με καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων ύστερα από μήνυση παραγωγών και δισκογραφικών εταιρειών της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία είχε απαγορεύσει τη πρόσβαση και στο YouTube εξαιτίας αναρτήσεων βίντεο που προσέβαλαν τη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτή και πρώτου προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η πρόσβαση στις 2 αυτές ιστοσελίδες γίνεται μόνο μέσω OpenDNS ενώ για το Last.fm η πρόσβαση είναι εφικτή και με αλλαγή της γλώσσας σε αγγλικά μέσα από τις αντίστοιχες ρυθμίσεις. Site: webrazzi.com Εικόνα: mySpace ban
Hetfield Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Στη Τουρκια, ακομα και τωρα κουμαντο κανει ο στρατος. Τους λυπαμαι, εδω που τα λεμε, ο τροπος ζωης των Τουρκων μονο για λυπηση ειναι
palawiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλουν να μπουν και στην ευρωπη..... Από την άλλη χαίρωμε για αυτό.Στην απομόνωση,έστω και αν λέγεται youtube ή mySpace
BladeRunner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ντροπη....αλλα και εμεις εχουμε φαινομενα λογοκρισιας.α οχι σε τετοια επιπεδα...
nikosblade Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ντροπη....αλλα και εμεις εχουμε φαινομενα λογοκρισιας.α οχι σε τετοια επιπεδα... μπορεις να μου πεις μερικα?
Hlapatsas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Τουλάχιστον αυτοί κάνουν κάτι για να αντιμετωπίσουν τις όποιες καταστάσεις. Το τι είναι πιο σωστό εγώ δεν το ξέρω, αλλά μου την δίνει κιόλας να ακουώ κατακρίσεις για τέτοιου είδους ενέργειες,που βασίζονται πάντα στο όνομα της ελευθερίας... Εμένα μου την δίνει ατελείωτα η διαφήμηση στην Τηλεόραση που δείχνει μια τύπισσα στην κρεβατοκάμαρα της, και μόλις φεύγει ο δικός της σκάνε μύτη οι εραστές από παντού, ντουλάπες,πόρτες, κρεβάτια κτλ.Τρομερό μήνυμα περνάει...Η λογοκρισία είναι απαραίτητη, τώρα με πιο τρόπο θα εφαρμοστεί είναι ένα αααααααλλο θέμα..
grimpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μην λυπάστε του πρώην και μελλοντικούς αφεντάδες σας.
flameboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μου την δίνει ατελείωτα η διαφήμηση στην Τηλεόραση που δείχνει μια τύπισσα στην κρεβατοκάμαρα της, και μόλις φεύγει ο δικός της σκάνε μύτη οι εραστές από παντού, ντουλάπες,πόρτες, κρεβάτια κτλ.Τρομερό μήνυμα περνάει...Η λογοκρισία είναι απαραίτητη, τώρα με πιο τρόπο θα εφαρμοστεί είναι ένα αααααααλλο θέμα.. Αν σε ενοχλεί τοσο αλλαξε καναλι ή κλείσε την tv...
Hetfield Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Η λογοκρισία είναι απαραίτητη, τώρα με πιο τρόπο θα εφαρμοστεί είναι ένα αααααααλλο θέμα.. Ειναι κριμα που ζεις στην Ελλαδα και λες αυτη την αρλουμπα. Σε μια ανεπτυγμενη κοινωνια θα πρεπε να βασιζομαστε στη κριτικη σκεψη κι οχι στη λογοκρισια για να περασουμε τα "σωστα" μηνυματα οπως λες. Η λογοκρισια στη Τουρκια αναδικνυει τη γενικοτερη καταπιεση του λαου της.
Hlapatsas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το <<Άλλαξε κανάλι>> να μου το πεις όταν θα κάνεις παιδιά, και όχι δεν έχω παιδια.. Φίλε Hetfield το κατά πόσο ένα 10χρόνο μπορεί να έχει κριτική σκέψη...καθώς και τα υποσυνείδητα μηνύματα (ω, κοίτα που υπάρχουν και τέτοια πράγματα στην εποχή μας?!,./,) που σου περναέι η κάθε διαφήμιση δεν είναι και τόσο έυκολο πράγμα να αντιληφθείς. Η λογική του ότι ο κόσμος διαθέτει κριτική σκέψη δεν σημαίνει ότι αυτόματα μας δίνεται δικαίωμα να τον βομβαρδίζουμε με ένα σωρό ηλιθιότητες. Η ηθική έχει κανόνες και όρια, αλλά ξεχάστηκα, δεν την θέλουμε πλέον, δεν μας βολεύει..
nyne Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μην λυπάστε του πρώην και μελλοντικούς αφεντάδες σας. Για καντο ποιο λιανα αυτο...
Hetfield Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το <<Άλλαξε κανάλι>> να μου το πεις όταν θα κάνεις παιδιά, και όχι δεν έχω παιδια..Φίλε Hetfield το κατά πόσο ένα 10χρόνο μπορεί να έχει κριτική σκέψη...καθώς και τα υποσυνείδητα μηνύματα (ω, κοίτα που υπάρχουν και τέτοια πράγματα στην εποχή μας?!,./,) που σου περναέι η κάθε διαφήμιση δεν είναι και τόσο έυκολο πράγμα να αντιληφθείς. Η λογική του ότι ο κόσμος διαθέτει κριτική σκέψη δεν σημαίνει ότι αυτόματα μας δίνεται δικαίωμα να τον βομβαρδίζουμε με ένα σωρό ηλιθιότητες. Η ηθική έχει κανόνες και όρια, αλλά ξεχάστηκα, δεν την θέλουμε πλέον, δεν μας βολεύει.. Το 10χρονο παιδακι προφανως θα εχει και εναν τουλαχιστον κηδεμονα για να του αλλαξει το καναλι και να το προστατευσει. Αλλα ο λαος προφανως δεν ειναι 10χρονο για να το λογοκρινει.
Hlapatsas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το 10χρονο παιδακι προφανως θα εχει και εναν τουλαχιστον κηδεμονα για να του αλλαξει το καναλι και να το προστατευσει.Αλλα ο λαος προφανως δεν ειναι 10χρονο για να το λογοκρινει. ΟΧΙ, απλά ονειρεύεσαι.Το παιδάκι δεν έχει κηδεμόνα γιατί οι 2 κηδεμόνες δουλεύουν και αρκετές ωρίτσες πλέον, επίσης ο λαός αποτελείται από 10χρονα και μικρότερα παιδιά ενίοτε!
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Το Myspace δεν λογοκρίνεται και στην (ελεύθερη) Κύπρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα