Προς το περιεχόμενο

Αντιρρησίες... hi – tech!! Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;

vrodinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ιphone 3g 8gb ζελατινα 100 ευρω.Γνησιοτατο.

Αν ξερεις που να πας εχει γνησια πραγματα.Αλλιως σου πιανουν τον πισινο

@Critter, θυμάσαι τι λέγαμε?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ναι ρε φιλε αμα ειναι να γινω κλεπταποδόχος ευχαριστώ πολύ. Αμα είναι κάνω και εμπόριο λευκής σαρκός και θα τα αγοράζω αυθεντικά και δε θα με νοιάζει, φράγκα θα έχω. Ρε είμαστε σοβαροί;

Δημοσ.

ρε τι κολλημα ειναι αυτο που εχετε μερικοι με τα επωνυμα ρουχα και παπουτσια; δλδ αμα το ρουχο ειναι καλης ποιοτητας αλλα οχι γνωστης μαρκας θα σας πεσει ο κωλος η μυτη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο; ημαρτον!!!

Δημοσ.
ρε τι κολλημα ειναι αυτο που εχετε μερικοι με τα επωνυμα ρουχα και παπουτσια; δλδ αμα το ρουχο ειναι καλης ποιοτητας αλλα οχι γνωστης μαρκας θα σας πεσει ο κωλος η μυτη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο; ημαρτον!!!

πες τα πες τα γιατι μερικες μου τη λενε!

Δημοσ.

Εδώ και 50 ποστ καθένας συμφωνεί με τον από πάνω του ότι καλό είναι να μην σκορπάμε τα λεφτά μας σε άσκοπα πράγματα, να μην αγοράζουμε αντικείμενα που θα χάσουν την αξία τους μετά από λίγο κτλ. Μα ποιος σοβαρός άνθρωπος αν τον ρωτήσετε θα σας πει "ναι αγόρασα χθες κάτι άχρηστο και μάλλον θα συνεχίσω να το κάνω".

Απλά επειδή μερικά πράγματα είναι για κάποιον περιττά ενώ άλλος τα αγοράζει γιατί γουστάρει πιστεύουμε ότι όλοι οι άλλοι είναι θύματα. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι που αγοράζουν καινούριες μπλούζες κάθε εβδομάδα ενώ δεν τις φοράνε ποτέ, αλλά για παράδειγμα με τα κινητά. Πως μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που αλλάζει κινητά κάθε μήνα ας πούμε. Μπορεί να είναι το χόμπι του, μπορεί να του αρέσει να έχει το τελευταίο μοντέλο γιατί έχει 5 megapixel κάμερα και όχι 4.5 σαν το προηγούμενο, μπορεί χίλια δυο.

Δηλαδή μπορεί η evabb (τυχαίο παράδειγμα γιατί είναι γυναίκα) να θεωρεί κορόιδο έναν που έδωσε 600 ευρώ για να πάρει το καινούριο iphone ενώ είχε το παλιό αλλά με την ίδια λογική και αυτός μπορεί να θεωρήσει κορόιδο την evabb που έχει 65 ζευγάρια μπότες/τακούνια γιατί μέσα στα 64 δεν υπάρχει ένα να πηγαίνει με την κόκκινη τσάντα και τα ασημί σκουλαρίκια.

Πάντα υπάρχουν δυο όψεις ;)

Δημοσ.

εγώ πάντως αγοράζω/κάνω ότι μαλακία μου αρέσει και μπορώ να την πληρώσω.

Ναι έχω πολλά ζευγάρια παπούτσια να ταιριάζουν με τα ρούχα μου, αν και δεν έχω κόκκινη τσάντα, ναι έχω χιλιάδες cd, r/c αυτοκίνητακια και αεροπλανάκια, συλλογή lego, αγοράζω επιστημονικά βιβλία σε τακτική βάση, έχω διασχίσει τον Ζαμβέζη και έχω περάσει πανέμορφες στιγμές σε γκουρμέ εστιατόρια πίνοντας μοναδικά κρασιά, έχω κάνει δώρα που τα ευχαριστήθηκαν αυτοί που τα δέχτηκανκαι κάποτε θα ανακαλώ με ευχαρίστηση την ανάμνηση της παρουσίας μου στις τάδε πρεμιέρες, στις δείνα συναυλίες και τις 2-3 καταστάσεις που είχα την τύχει να ζήσω...

...αλλά έχω και κινητό που στοίχισε 10ευρώ, mouse για το pc από το 2002, αυτοκίνητο του 1995 με μανιβέλες για να ανεβοκατεβαίνουν τα παράθυρα και που o ανεφοδιασμός του διπλασιάζει την αξία του , μένω σε μικρό σπίτι επιπλωμένο από το αϊκία, κυκλοφορώ με την κουμούτσα το cdplayer, ταξιδεύω με ερ-πέφτω, φωτογραφίζω κυρίως σε φιλμ...

Το σημαντικό είναι να ξέρουμε που "φτάνουν τα πόδια μας", εργαζόμαστε για να καλύψουμε τις ανάγκες μας και θεωρώ την ψυχαγωγία, βασικότατη ανάγκη...

Δημοσ.

απορω αυτος εδω ο τυπος που στο αλλο τοπικ ειπε αυτο εδω, τι γνωμη εχει για το θεμα.....

Σε χαλάν τα μακαρόνια,σε χαλάν και τα όσπρια;

Γιατί με 2 ευρώ το κιλό τρώς και σκας μεσημέρι-βράδυ και όχι μόνο μια μέρα

Σχολίασες αυτό και όχι ότι με 2 ευρώ +1 το ψωμί βγάζεις 2 μέρες

το συζηταμε με φιλους και κλαιμε απο τα γελια!

τι iphone μου λετε τωρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...